guardteam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Her account a özel bir tanim ekletmek istersem mesela pin diyelim. şeklinde buna ulaşma imkanım mevcutmudur sphere de ? pin tanımını account.scp de yaparsak mesela ?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 55i de account tag yok benim bildigim kadarıyla.. edit: amacın bütün charlarda aynı pini kullanabilmekse script ile de yapabilirsin onu.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 19 September 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Sanmam [Bu mesaj Tcpip tarafından 19 September 2003 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Teşekkürler. Kisisel Gumplar hazırlamıştım. Kullanıcı bilgilerine erişim saglayabilse idik. tekrar Saolun.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 birde benim bir sorum var bir zamanlar bir arkadaş sphere için web hazrılamıştı ben bulamadım yardımcı olurmusunuz[Bu mesaj GM_galadniel tarafından 19 September 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar