Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
antremanlarini ayarlicaksin ilk
dorugun yazdigi uzun yazilar var baslarda onlari oku.
ne olucagına karar vericeksin bolge falan.
takima girmeden bide ayarlanmiyor sanırım antreman.
zegnanin gelip seni takima almasi lazim.

kişisel antrenor oyuncu menusunden antreman diceksin orda kişisel antrenor diye.
butun paranı verip alicaksin

[ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 07:38 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Antrenor fln alamıyorum sanırım takımım olmadan cunku oyuncu menusunde antreman die bi dalga çıkmıo .. Beklicez kabul edilsin de ayarlayalım .. Bu arada mevki seçimide heralde sonrasında olacak mevki olarak nere uygundur takımda ?
Mesaj tarihi:
Ronaldo'nun no : 9 olması ayrı konu yalnız..

Ronaldo No 9 ken Fifa'da Inter takımındaki Ronaldo olarak geçiyor X bir ronaldo olarak değil..

Ronaldo isminde (soyadında) 1000 lerce adam olabilir fakat Inter'de oynayan sadece 1 adet ronaldo vardı o dönemde..

şimdiki Fifa larda hala no 9 olarakmı geçiyor bilmiyorum o yuzden inter zamanını örnekledim

[ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 19:17 tarihinde, Trasty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ronaldo nun no9 olarak cıkmasının nedeni o zamanlar fazla para talep etmesi diye biliyorum ben.hatta bir arada hollanda federasyonu mu ne böyle bir talepte bulunduda fifa nın o seneki versiyonunda hollanda takımı full no1 vs di.
Mesaj tarihi:
yarın samsunla maçımız varmış. hazırmıyız takım. mesela ben pek hazır görünmüyorum. 17 yaşında tecrübesiz toy defans. ayrıca moral de kötü. nabsak ki? :)
Mesaj tarihi:
bot takıma gırın
zegna gelince cikarsiniz

bide önder efsun kimse oyundaki ilişkiler kismina bak.
arkadaslik seviyeni arttir

[ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 01:26 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hergun bi kere girip bakman yeterli
25% den sonra yeni aktiviteler acilio
2-3 gune 100% oluyor
sonra dorugun dedigine gore 3 gunde bir girip onunla disari cik demen 100% de tutmaya yetiyormus
  • Yeni Oluştur...