Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Logo süfer olmuş eline sağlık yapan arkadaşın. Zegna takıma forvet ya da orta saha lazımsa benimle birlikte başlayan abimde vardı, golcülüğü 1 şu anda. Istersen onu da alabiliriz takıma. Bu arada önümüzdeki hazırlık maçında felaket olacak benim için, kaç gol yicem acaba o takımdan =)
Mesaj tarihi:
pazar 16 ya eglence koydum ben,dı$arı cık ayarı da tamamdır.bir de bu oyuncular arasındakı arkada$lık falan ne tür bir getirisi var?daha dogrusu var mı?

bu arada kimilerinde forma nosu var kimilerinde yok.zegna sen mi ayarlıyorsun bunları yoksa rastgele cıkardıgın adamın yerine mi oluyor?
Mesaj tarihi:
Yalnız birde şöyle birşey var, önceki mesajımda pazara koy dedim de unutmuşum. Pazar günü lig maçından sonra kondüsyon 20 civarında azalıyor, o saatleri kondüsyon yaparak geçirmek daha iyi.

Forma nosunu Zegna veriyor. Arkadaşlık ise moral seviyesiyle ilgili. 11-12 tane 100 seviyedeki arkadaşlık moral seviyesinin artmasını ya da düşmemesini sağlayacak(mış).
Mesaj tarihi:
yorulmu$ adama,niye kondisyon yuklemesi yapıyoruz sacma degil mi?dinlensin,eglensin zaten ertesi gun antremanı var.

p.s:zegna 7 numaraya talibim ben =p
  • Yeni Oluştur...