Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 aragorn kalecimiz sen ol o zaman işte :) aquile ederlerde 2 -3 gun sora geliyor mail.
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ya bende DL oyuncu var birtane alman liginden(sadece top calma 1 i var yeni yani) onu isteyen birine veriyim .transfer edelim havamiz olur yabanci oyuncu falan. isteyen varsa ozelden msg atsin
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Efe Biryol da katildi takima, ne oynamak istedigini bilmiyorum ama MR a koydum suan bidahki maca. bu ara 4 puanla lideriz ama buyuk ihtimalle 2 hafta sora duseriz ikincilige cunku hep iyi adamlari yedege attik kendimizi aldik :) bi takimin yildizi forvet var onu cikarmadim.
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Zegna beni reddetmişsin bi daha başvuruyorum?
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 alla alla yalnislikle oldu heralde, bakiyorum simdi. ben kabul ettim ve cevap verildi olarak gozukuyor bende suan. ama takimda gozukmuyorsun alla alla [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:51 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 aragorn gol yemem odulu yuzunden olmuyor sanirim. hileye girer diye belli bi seviye uzerinde odul veremiyorsun galba. cunku soyle bi mesaj aliyorum. Kontrol detaylarında bazı hatalar var. Lütfen ödüller ve maaşlar için izin verilen yüzdeleri öğrenmek için yardım dosyasını okuyun. degistirip tekrar yollarmisin.
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 aragornda gelince 5 kisi olucaz. geriye 6 kisi kaliyor onlarida patiden buldukmu tamamdir. durmadan mesaj geliyor cunku , SELAM SOL ACIK LAZIMMI fılan dıye ehueuhe
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Eyvallah hocam, bir istirhamım olacak yalnız. Cumartesi günkü antrenmanlarda top tutma, refleks, çeviklik yerine hepsini top tutma yaparsan sevinirim. Daha fazla bonusu oluyor. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 22:46 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Pyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 efe biryol olarak mr kafidir :) takım tmm olunca bu takım antreman programını fln toptan yazsan da zegna ona göre düzenlesek bizde ki$iseli?
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 takim iliskilerinden iliskiye girin unutmayin oun 2 kisi bakmio su anda. pyro sensin biri digeride yeni gelen defans
Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 hallettim.ben o kadar kurcalamamı$tım bak bilmiyordum o olayı.
Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bu arada bu gazetelere verdigimiz demecler ark.lık oranını etkiliyor mu?veya tam olarak napıyor?
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 önder efsun olarak geldim ben de. defansın sağında oyniyim diyorum. bu arada fistan harbiden deli forvetmiş yani söylemeden geçemicem. bi de son olarak ne doğru düzgün antrenman yapabiliyorum ne de mevkiimi belirleyebiliyorum.o konularda da yardımcı olursanız sevinirim
Zegna Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 antremanlari ayarlarsin. top calma yer tutma vs. arka arkaya ver 3 unude bonus alirsin. ayni zamanda takim antremanlariyla ayni gun ayni calismayi yaparsan gene bonus alirsin. yer belirleme tecrubeyle oynuyor. yani ben seni DR oynattikca oraya dogru kayacak mevkin.
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ayarladım antrenmanları. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :D
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Eyvallah güzel oldu valla. Gazeteye demeç verince ne oluyor bilen var mı? Bir de birbirimizle yaptığımız görüşmelerle moralimiz artmazsa takım halinde eğlence için dışarı çıkmayı seçip, aynı saate eğlence verirsek daha çok moral artarmış.
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 oyle ama eglence secenegini kaldircaz iste doruk yazmisti yukarda bi yerlerde 10 kisiyle falan iyi iliskin olursa diye. onun icin simdiden selam vermeye , yaglamaya baslayin seceneklerden. edit: hm tabi az kisiyiz su an. eglence gunlerini yazin ozaman bende denk gelirse ogune eglence veriyim [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 02:26 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bende oynuyorum footstar'da.geç gördüm topici 5073 Ayberk Ak selam herkese [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 03:02 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bug falan mi cep teli olmadan baska takimin oyunculariyla iletisime gecebiliyorum ayberk ak a selam caktim mesela- imza isticektimde ,simarmasin diye selamla yetindim.
Öne çıkan mesajlar