Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 takimin hizi azmis abi bizim, cogu iyi menajerle konustum ayni seyi soylediler. hiz skili tum cogu oyuncuda dusukmus.. hiz abanalim bakalim :)
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 pazartesi antremanına yedeklerin çalıştıgı bi skill'i koyarsan iyi olur. çünkü maçtan çıkınca kondisyon veriyoruz pazartesi. as kadro'nun o günlük bonus antremanı boşa gidiyor. ya da kalecilik olabilir. kondisyonu az azalıyor.
Aragorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Beyler yarın ki maçta yedek kadro çıksanıza. Cruyyford kapadı zaten takımı, düşme ihtimaliniz yok xDxD RMK 6 averaj önde bizden, gol farkını kapatıp, son maçta da ata S.K. yı yenmemiz lazım. Sonra inşallah Süper Lig yolcusu olacaz. Bayağı zor ama ihtimali var yani, şansımızı sonuna kadar zorlayacaz. Bu arada takımı kapatayım mı diye foruma yazmış ta Batu, yapmayın abi öyle birşey. 1. ile aranızda 6 puan var, transfersiz takımla. He ama ilişkilere, kondisyona dikkat etmeyen oyuncu varsa onu oynatmayın yerine transfer yapın. Top sürme, hız ve ortası olan kanat, top çalması olan orta saha, size büyük başarı getirir. Ama böyle de iyi yani. Yarın ki maç için de başarılar diliyorum, çok gol atmamız lazım kusura bakmayın :p
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 forma şansı bulamayıp gönderildiğim pati fc'ye dönüşüm muhteşem olacak görürsünüz.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 aragorn yedek oyuncu 2 tane sadece bizde xD yedek cikabilcek bisi yok ki zaten sizin yabancilarin adaptasyonu doldu cakarsiniz 5 tane gibime geliyor xD
Aragorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Hocam büyük konuşmak gibi olmasın ama bizim hedefimiz 2 haneli skorlara ulaşmak bu maçta xD RMK yı averaj olarak geçmemiz lazım, kusura bakmayın xD
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Aragorn siz yedek çıksanıza bi kaç gol atayım ben. gerçi yine çakıcam boş geçmem'de hat trick yapasım var. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:44 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Aragorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Yok hocam defanslarımız gerçekten sağlam, hat-trick çok zor da gol atabileceğini de sanmıyorum. [/provoke]
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 id pass wericem birine oynamıyorum hız 8 golcülük 13 flndı hatırlamıyorum isteyene vericem
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 dörtlü defansa dönsekte dönmesekte çok şey farkediyor mu bu oyun motorunda? gerçi dörtlü defansa dönsek keseceğimiz adamda yok takımdaki herkes tanıdık o da var.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ehue yedigimiz golleri bi gorseniz cok gulersiniz, ilk gol kaleci adama veriyo onunde fılan :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ya ben bot takımımdan kurtulmak istiyorum, transferler ne zaman başlıyor? İlk sezonumda c-4te mi ne gol kralı oldum. Ama takım 2. oldu. Yeni sezonda salak bot beni oynatmadı herkesten iyiyken. Ben de c-3te başka bi bot takıma gittim. 5 maç eksiğim olmasına rağmen 3 gol fark varkralla aramda ve muhtemelen yine kral ollurum. bu ligde 7 maç yaptım 6sında mom oldum. Ortalama puanlarda liderim. En iyi onbirde bankoyum. Golcülük:15 Teknik:3 Top sürme:3 Hız:4 Ulusal sıralamada 168.yim. Bu durumda beni almaz mı normal bir takım? Bot takımlarda başarılı olunmuyor yani bir yere kadar :(
Aragorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Abicim daha yediğimiz golleri görseniz diyorsun, 12 şut çekmişiz, normalde en az 7-8 i gol olur. Pantere dua edin :D Şampiyonluk imkanımız kalmadı, Cruyylar kapattığı için RMK'nın tüm maçları botlarla. ata SK'yı son maçta yensek bile, RMK'yı averaj olarak geçmemiz imkansız. Ayrıca, ciddi diyorum çok iyi bir skor aldınız maçta. O kadar transferler ancak 3 puan fark atabiliyorsam, bu benim değil sizin başarınızdır. Durmak yok yola devam :P [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 21:35 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 pozisyonlar icin demedim yahu ustun oynadiniz zaten sozum yok, ben sadece bazi goller komedi diye dedim xD
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 kalecimiz çok yeto hiç sevmiyorum :((
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Hız 8 Güç 5 oldu. daha bunlara asılayım mı yoksa teknik özelliklere mi vereyim. sağ bek olarak neye asılsam takım için süper olur?
khala Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 girdim bende paticik fc ye nası giricez?
Charsi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Beyler antremanı takımla nasıl yapıcam bu arada bnde Pati FC ye gelmek isterim Top Çalma 10 uzun Pas - 1 Güç - 1 oldu :D [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:44 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yeni mac motorunda acaip ozellikler geliyor, korner vs. korneri kimin atacagi duran toplara kimin vuracagi, kisel tercihlerde daha cok secenekler vs. bakalim.
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 antreman düzenine yer tutma ile uzun toplar eklesek iyi olur sanki. yeteri kadar top çalma çalıştık gibi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 PaticikFC için ayrı konu açılsın lütfen. Şu oyunla ilgili konuda oyunla ilgili sorduğum sorulara sizin takım muhabbetiniz yüzünden cevap alamıyorum. Ayrı ayrı olsa belki ben de sorularıma cevap alabilirim. Çok da zor sorular değil, yol gösterizilik istyorum sadece..
Öne çıkan mesajlar