Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olur koyacam golculuk bende kasicam cunku golculuk.

ged sizede soyliyim, orta sahalarda top calma ve hiz en onemli iki sey bu motorda.

direk mac sonucuna etki bundan geliyor.
Mesaj tarihi:
kondisyonu %90 nın altına düşürmemek için kondisyon antermanını günlere nasıl dağıtalım benim şu an pazartesi 2 tane kondisyon sonra çarşamba 2 tane kondisyon perşembe 1 tane kondisyon başkada yok ve şu an kondisyon %87 sizce cumartesiye fln bi kondisyon ekliyeyimmi yoksa yeter mi?
Mesaj tarihi:
bu arada bizim yedekler, aranizdan birisini secip sizde bi takim alsaniza abi?

gayet keyifli bi olay, 5 6 kisisiniz 5 de transfer yaparsiniz direk potaya girersiniz C liginden baslayip. Veya B liginden takim alabilirsiniz.

tavsiyem bu yondedir yani cunku biz cok zorlaniyoruz kolay kolay oynama sansi zor :(
Mesaj tarihi:
zegnacım para verme işi pek mantıklı gelmiyor şu sıralar hiç bi şeye. o yüzden ben uğraşmiyim diyorum öyle free takılıyorum. maksat birlikte olmak yani
Mesaj tarihi:
yok yaw sadece senin icin demedim zaten ama, zor bisi diil aranizdan birisi takim alabilir gayet guzel keyifli olur, oynayinca zevkli oluyor bu olay.

mesela averaj bile onemli bi duruma geldi, zayif takimlara karsi oynatiyim dicem atabildigimiz kadar atmamiz lazim onlarada..

hatta bizim takimdan birisi gumus paket almisti yedeklerden, onu gold pakete cevirip takimi kurabilir.
Mesaj tarihi:
urzada paso yeni transfer yapiyor parayi oraya yatirio sanirim.
urza duy sesimizi,zegnanın uyguladigi yontemi uygula bence yeni oyuncu almak yerine.
kazanma primi verip tanidigin ,oynucagin insanlara, yeni antrenör almamizi sagla :)
Mesaj tarihi:
dert o degil
yeni transferler belese geldi... totalde sadece 60000$ verdik yeni gelen 2 arkadasa.

prim 2. sezona kaldi. asil harcamalar stad uzerine oldu. yeni tribunler yaptik. onlarinda getirecegi gelirle bayaa bir kazanma primi dusunuyorum 2. lige ciktigimiz anda. zaten su anda olumcul bir ihtiyaciniz yok paraya. zamanla antrenorde alirsiniz ev de araba da.
  • Yeni Oluştur...