Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maci kazanirsaniz herkese fazladan prim, aksam rus lu eglence birde hayatiniz garantiye girsin diye kooperatife sokucam sizi sadfsadf

Batu "Banker" Sonmez
Mesaj tarihi:
bu arada hiz ve guc gercekten ise yariyor arttirmaya devam xD

macin hakki beraberlikmis gerci sanki. noxhtron kalecisi kisa pasla oyunu sokarken kapip gol atmisiz :)

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 16:33 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
güç işe yaramıyor kondisyon kaybını birazcık azaltıyor olabilir ama primary olarak düşünülmemesi lazım bence. id 29259 bakın transfer teklifi olursa düşünebilirim:P
Mesaj tarihi:
maç motoru zaten suxxor fm gibi bir etki bekleme, zaten yeni sisteme geçilene kadar forvetten başkası 7 yi göremior. str o acıdan belki geleceğe yatırım olarak ama şu an için ana skillere yonelin derim ben
Mesaj tarihi:
güç olursa kondisyonu az düşürüyor diye bişi yok. benim güç 7 %71 e düşmüş kondisyonum Ali Erim'in güç 2, %85 e düşmüş mesela.
Güç maçın sonuna kadar dinç kalmayı saglıyor. dayanıklılık bi bakıma.
türklerin forumda yazdıklarını pek ciddiye almayın sdf
Mesaj tarihi:
güç arttıkça kondisyon düşmesi yavaşlıyor diye okumustum, türklerden değil yabancılar konusurken forumda. antrenmanlarda az düşücek falan muhabbeti vardı , maç içindeki kosmana bağlıdır tabi. su motorda hiçbi işlevi yok ama ona eminim.
Mesaj tarihi:
3 tane MC imiz var, 3 4 3 e donersek bi tanesini kanatlara cekeriz?

ilk forvettim ben top surme abandigim icin cok sorun olmaz golculuk ve sut 3 zaten, onlari kasabilirim bende.
Mesaj tarihi:
tamam copycatle konustum o kanat oynamayi kabul etti, oyun okuma vs en uygun kisi oydu kanat icin.

cunku mac motorunu izledigimde cidden atilan gollerin cogun rakip defanstan kapilan toplar sayesinde, top calma hiz vs si olan forvetler baya guzel iş yapiyor o konuda.

bende tekrar golculuk abanmaya basliyayim.
bi kac gune takim antremanlarini gene ayarlariz.

ve birde biraz cevap yazin su foruma, bosuna yazmiyoruz yani footstardaki forum cok dandik, buraya yazin istediginiz antremanlari vs.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 06:53 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu arada istatistik cikarmis birileri ne kadari dogru bilemiyorum ama tum mevkiler icin yaziyorum buraya ona gore ayarlayabilirsiniz futbolculariniz antremanalarini.

GK
Skill Coefficient
Handling (GK) 0.5
Reflexes (GK) 0.5
Agility (GK) 0.4
Out of Area (GK) 0.3
Throwing (GK) 0.2

Defans

Tackling 0.5
Game Vision 0.45
Positioning 0.45
Short Passes 0.4
Speed 0.4
Dribbling 0.3
Strength 0.3
Long Passes 0.2

Kanatlar

Skill Coefficient
Dribbling 0.5
Game Vision 0.5
Technique 0.5
Crosses 0.4
Positioning 0.4
Short Passes 0.4
Speed 0.4
Tackling 0.4
Long Shots 0.2
Strength 0.2

MC

Passes 0.5
Game Vision 0.45
Tackling 0.45
Positioning 0.4
Speed 0.4
Technique 0.4
Dribbling 0.3
Long Shots 0.2
Strength 0.2
Heading 0.1
Long Passes 0.1

Forvet

Finishing 0.5
Heading 0.45
Technique 0.45
Dribbling 0.4
Game Vision 0.4
Positioning 0.4
Speed 0.4
Short Passes 0.3
Strength 0.3
Long Shots 0.2

oyun okuma ve yer tutma tum mevkiler icin baya yararli gozukuyor, takim antremanlarinida ona gore ayarlayim ni kac gun sonraya.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 07:12 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi de arkadaslar allah rizasi icin biraz ilgi gosterin, bu kadar emek harcaniyo takima, hala kondisyonlar 90 altinda maca cikanlar var, haftada bir baksaniz yeter, duruma gore antreman vericeksiniz sadece.

Ibrahim "Karpatlarin Taffareli" Balaban
Mesaj tarihi:
90 in altinda maca cikmaktan ziyade 90 in altinda antreman verince penalti aliyorsunuz o onemli , kondisyonu 90 altina dusurmezseniz daha hizli skill alirsiniz.

valla program indirdim simdi herkes ne yapiyo herseyi analizliyo rekor bisi, gozum ustunuzde :P

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 08:03 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ilişkilere baksalar arada girip iyi olacak.ayrıyetten oyun okuma ve pozisyon almada antreman istiyorum diyecektim de zaten gelecekmiş birkaç güne.benim sorunum yok.kontratımı da uzatmışım,maaşım da artmış daha ne.11 sene daha bu kulübün futbolcusuyum ehe.
  • Yeni Oluştur...