Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iste benim menejerlik yeteneklerimi sorgulayan golgenin okuma yetenegini sorgulamak istiyorum. neyse artik oldugu gibi ciktik bende ilk yari oynayacam macta... paticik ilk 11'i ile cikmis sahaya. yenersek bomba olacak:D ama dusuk bir ihtimal tabi.
Mesaj tarihi:
walla sikici bir macti ama en azindan 2. lig takimina iyi dayandik. izledigim kadariyla bizim daha cok sut sansimiz oldu fakat nedense adam gecmeyi denedi 3 atak oyuncumuzda. kalecimiz guzel savundu kaleyi. defansta bekledigimden cok daha iyiydik. 3 kisilik defansla neredeyse sut sansi vermedik karsi takima.
Mesaj tarihi:
asist benden =P

o deilde 2. lig takımı falan diyorsunuz, bizde hiç kimse yabancı değil. herkes paticikten.
öyle olmasa mesela ben bi yeni takım alsam, çok kral yabancılarve türklerden oluşan bi kadro kurabilirim kısa sürede ve dagıtırım B ligdekileri.
werderveremen'de yabancı oyuncu falan alacaksa kısa sürede Paticik FC den iyi olabilir. Normaldir.
Mesaj tarihi:
yemisim boyle antrenormu olur? adam bariz stalin gibi bisi... bize gelin dert yok tasa yok valla salla basini al maasini... en buyuk ornegi golgeikhan mesela. adamin skilleri dusuk, mac boyunca topa degmedi bide adama uzerine para veriyorum. bide istedigi antremani yaptiriyorum. benden iyi teknik direktor varsa serefsizim.

OSS KALKACAK!
DIZEL ZATEN 1 YTL OLDU KURSUNSUZDA 1YTL OLACAK!
genc teknikdirektor
Mesaj tarihi:
urza iyide gecen sezon zaten oyleydi herkes bizim takimda da hehe :)

ama simdi isler degisti zor bi ligdeyiz, cikip cikmamak ortada hatta hemen hemen bu mac yuzde 50 belli olacaktir sanki emin deilim :)
  • Yeni Oluştur...