Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o degilde ben simdi fistan gelicegi icin sol kanata gectim ama umarim ezik kalmaz oyuncum 21 yasindan once artirabilirmiyim sonucta 4 golculuk hız mız kaybım olcak :p
Mesaj tarihi:
Zegna seni burdan kıonıyorum =P
Transfer listesindeyken başka bir takım bana teklif vermiş
10.000 maaş
5.000 maç başına
2.500 Gol
2.500 Asist ödülü teklif etmiş.

ben para için gelmedim PFC ye gerçi =P
8.000 maaş
250 gol üdülü :)

Ama bişey söyliyim, benim giderlerim çok fazla. ilerde sıkışabilirim. Antrenör seviyemide bu şekilde çok zor yükseltirim.
Bide 2 yıllık sözleşme göndermişsin ben ölümüne PFC de oynamak istiom :(
Mesaj tarihi:
iyide zaten bizde mac basina 10.000 prim veriyoruz 2 mactir, yani hemen hemen ayni seye geliyor seninle :)

ha bide C liginde mac basina 2500 gol odul verirsek iflas ederiz 6 gol attigim maclari biliyorum 3 golculukle, seni dusunemiyorum bile huehue.

bu arada arkadaslar, izninizle takim antremanina fazladan top surme filan eklicem sol kanada gectigim icin simdiye kastigim golculuk fılan bosa gitti, size yetismem icin mazur gorun yani :)
Mesaj tarihi:
matematiksel olarak çıkmışız. B liginie mi çıktık şimdi biz. bi de ben top çalma abandım 9 oldu top çalma. daha sonra neye vereyim bir sağ bek olarak. bi de kişisel antrenörü geliştirmek için para lazım :D:D:D

önder efsun

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:53 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
raiders 1 - 2 paticik

dostluk maçı ama adamların da ma$allahı var.bir kaçına baktımda öeh dedim.gerçi fistan bitirdi i$lerini hehe.kalecimizde co$mu$ bir ara zaten.iyi dayanmı$ öyle forvetlere kar$ı.
Mesaj tarihi:
valla helal :)

trasty fistani transfer ettik ben kanada gectim yetismek icin mecbur takima biraz top surme abandim bi kac skil alinca duzelticem tekrar.
  • Yeni Oluştur...