Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 3-5-2 oynuyoruz bizim takım 6-7 den assa atmıyoruz
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 gençler nasıl gidiyor? :P yarın ki lig maçlarında başarılar
GEd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 takim antremanindan yararlanmak icin top calma falanda ayni veriyorum ben bazen takimla.orta saha adama,iyi mi yapiyorum acaba?
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bence iyi olur da o skill yükselmedikçe iş görüyo mu görmüyo mu bilmiyorum. bi de ben son maçta sol bek oynamışım sağ bekim ben ama. ha bunu sorun ettiğimden değil de merak ettim. yarın ki lig maçına da hazırız. seyretmeye bekleriz emaleth terlikfırlatan arenaya :D edik: beklemiyoruz stada denpılansmandaymış [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 22:27 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
GEd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yukselene kadar oyle birakiyorum. yinede etki gosteriyordur bence esas calısılmayan skıller azaliyor gibi bişi var mi benim merak ettigim
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 2. ile yapiyoruz macimizi kazanirsak baya bi rahatlariz lider olarak puan farki acilir hehe. bakalim karisik bi kadro surdum. bu arada kondisyonu %70 filan olan adamlar var.. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 10:26 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bu kondisyon için antremanlara kondisyon vermek lazım di mi? ayrıca gratz.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 0': Maç başladı! 0': Serkan Şenol, ortadaki Bora İlbay için uzun mesafeli bir pas atıyor 1': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 4': Batu Sönmez, 23 metresden vuruyor... 4': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 5': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 6': Çağrı Acar, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 6': Çağrı Acar, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 7': Ali Erim, Batu Sönmez için yüksek bir orta yapıyor 8': Levent Laçin, ortadaki Barış Aruz için uzun mesafeli bir pas atıyor 9': Metin Çalışkan, Besim Karaca'ı geçmeyi deniyor 9': Metin Çalışkan, Besim Karaca'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 10': Besim Karaca ortaya doğru Batu Sönmez için atıyor 10': Batu Sönmez, 24 metresden vuruyor... 11': Oğuz Atılgan topu kurtarmayı başarıyor. 11': Oğuz Atılgan, Çağrı Acar için uzun bir pas deniyor 12': Çağrı Acar, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 12': Çağrı Acar, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 13': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 13': Ali Erim vuruyor... 14': Oğuz Atılgan topa doğru uçuyor ve güzel bir kurtarış yapıyor. 14': Oğuz Atılgan ortaya doğru Egemen Özer için atıyor 15': Ali Erim topu kontrol ediyor. 15': Ali Erim vuruyor... 15': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 16': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 18': Ali Erim vuruyor... 18': ama Bora İlbay topu yandan dışarı bırakıyor. Kale vuruşu. 22': Bora İlbay, Besim Karaca'ı geçmeyi deniyor 22': Bora İlbay topla beraber ilerlemeye devam ediyor 23': Bora İlbay ortaya doğru Barış Aruz için atıyor 24': Barış Aruz, 20 metresden vuruyor... 24': GOOOOOOL K. İzmir attı!! Alt köşeye güzel bir şut. 24': Ali Erim sola doğru Ata Sarı için uzun oynuyor 26': Bora İlbay, Ata Sarı'ı geçmeyi deniyor 26': Bora İlbay topla beraber ilerlemeye devam ediyor 26': Ali Erim topu kontrol ediyor. 27': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 28': Ali Erim vuruyor... 28': Oğuz Atılgan topu kurtarmayı başarıyor. 29': Oğuz Atılgan, ortadaki Mahmut Göksel için uzun mesafeli bir pas atıyor 30': Mahmut Göksel, Bora İlbay için uzun bir pas deniyor 30': Bora İlbay, Besim Karaca'ı geçmeyi deniyor 30': Bora İlbay topla beraber ilerlemeye devam ediyor 32': Bora İlbay, Rıza Bektaş'ı geçmeyi deniyor 32': Bora İlbay topla beraber ilerlemeye devam ediyor 32': Bora İlbay vuruyor... 33': GOOOOOOL K. İzmir attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 33': Ali Erim geriye doğru Önder Efsun'a uzun mesafeli bir top atıyor 33': Uzun atılan bir topla, Önder Efsun, sola doğru Ata Sarı için oynuyor 36': Bora İlbay, Salih Fırat'ı geçmeyi deniyor 36': Bora İlbay topla beraber ilerlemeye devam ediyor 36': Cem Büber'dan sağa doğru Batu Sönmez için güzel bir pas 36': Metin Çalışkan, Batu Sönmez'ı geçmeyi deniyor 36': Metin Çalışkan, Batu Sönmez'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 38': Levent Laçin, Batu Sönmez'ı geçmeyi deniyor 38': Levent Laçin, Batu Sönmez'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 38': Batu Sönmez, 19 metresden vuruyor... 38': Oğuz Atılgan topu kurtarmayı başarıyor. 39': Oğuz Atılgan ortaya doğru Egemen Özer için atıyor 39': Egemen Özer, Bora İlbay için uzun bir pas deniyor 42': Ali Erim, Recep Yıldırım'ı geçmeyi deniyor 42': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 44': Egemen Özer, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 44': Egemen Özer, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 45': Ali Erim, Batu Sönmez'a doğru orta yapıyor 45': Batu Sönmez, 16 metresden vuruyor... 45': Ali Erim sola doğru Ata Sarı için uzun oynuyor 47': Bora İlbay, Ata Sarı'ı geçmeyi deniyor 47': Bora İlbay topla beraber ilerlemeye devam ediyor 48': Cem Büber, Rıza Bektaş için uzun bir geri pas atıyor 50': Bora İlbay vuruyor... 50': Semih Keleş mükemmel bir kurtarış yapıyor. Mutlak bir golü önledi! 54': Bora İlbay, Rıza Bektaş'ı geçmeyi deniyor 54': Bora İlbay topla beraber ilerlemeye devam ediyor 54': Bora İlbay vuruyor... 54': Semih Keleş topu kurtarmayı başarıyor. 55': Semih Keleş'ın uzun mesafeli pası Ata Sarı ile buluşuyor 59': Ata Sarı, ortadaki Ali Erim için uzun mesafeli bir pas atıyor 59': Ali Erim vuruyor... 60': ama Bora İlbay topu yandan dışarı bırakıyor. Kale vuruşu. 60': Oğuz Atılgan ortaya doğru Levent Laçin için atıyor 61': Levent Laçin, Efe Şafak için uzun bir pas deniyor 62': Efe Şafak, Besim Karaca'ı geçmeyi deniyor 62': Efe Şafak topla beraber ilerlemeye devam ediyor 66': Emre Yeniçeri topu kontrol ediyor. 66': Emre Yeniçeri, ortadaki Batu Sönmez için uzun mesafeli bir pas atıyor 67': Levent Laçin, Batu Sönmez'ı geçmeyi deniyor 67': Levent Laçin, Batu Sönmez'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 69': Batu Sönmez, 23 metresden vuruyor... 69': Oğuz Atılgan topu kurtarmayı başarıyor. 71': Batu Sönmez, 23 metresden vuruyor... 71': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 73': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 76': Cem Büber, geriye doğru Besim Karaca için pas atıyor 76': Bora İlbay, Besim Karaca'ı geçmeyi deniyor 76': Bora İlbay topla beraber ilerlemeye devam ediyor 78': Mahmut Göksel ortaya doğru Barış Aruz için atıyor 78': Barış Aruz ortaya doğru Bora İlbay için atıyor 78': Barış Aruz, Cem Büber'ı geçmeyi deniyor 78': Barış Aruz, Cem Büber'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 79': Mahmut Göksel, Cem Büber'ı geçmeyi deniyor 79': Mahmut Göksel, Cem Büber'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 81': Egemen Özer, Batu Sönmez'ı geçmeyi deniyor 81': Egemen Özer, Batu Sönmez'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 81': Batu Sönmez, 25 metresden vuruyor... 82': Oğuz Atılgan topu kurtarmayı başarıyor. 84': Batu Sönmez sağa doğru Ali Erim için pas atıyor 85': Ali Erim vuruyor... 85': GOOOOOOL PFC attı!! Direğin dibinden ağlarda. 86': Serkan Şenol, ortadaki Bora İlbay için uzun mesafeli bir pas atıyor 88': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 90': Ali Erim vuruyor...
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Batu Sönmez de hep 23 metreden vuruyor ya :)
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Kondisyon olayını kombinasyonlarınla ayarla .. antremanlarda kondisyonlarımız düşüyor.. Kondisyonu Cuma'dan koyup cumartesine Eğlence koyuyorum evde dinlenmek olarak .. Bu şekilde Pazar'a oyuncu hazır olmuş oluyor fakat nekadar kendimizi hazırlarsak hazırlayalım Batu hoca bizi tercih etmiyor =)
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 benim oyun yüzden %0 ya. hiç top atmıyosunuz bana. küsecem takıma sdf :):)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 said: Batu Sönmez de hep 23 metreden vuruyor ya :) metre'de değil metres ahaha
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 abi tercih etmeden degil, onadigimiz mac en yakin takipcimizleydi o yuzden kalan en yuksek adamlari oynattim. :p
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ayıp etmişsin hani diğerleri eywallahta bi şekilde kan bağımız war =)
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 üye olduydum antrenman yapıyorum. forvetliğe yöneldim her türk genci gibi =P neyse yavaştan gelişiyorum ileride lazım olursam alırsınız takıma beni..
tunch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ben de başladım antremanlara an itibariyle.. defansif bir orta saha oyuncusu olarak idmanlarıma da o yönde ağrlık vermeyi uygun seçtim :) brezilyalı türklerden kurtaralım ülkemizi :)
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 uu ne defans oyuncusuyum be 2 asist yapmışım :) uzun paslar çalışıcam ben antremanda işe yarıyor gibi.
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 0': Maç başladı! 2': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 2': Koray Akın, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 2': Koray Akın, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 4': Ali Erim, Batu Sönmez için yüksek bir orta yapıyor 5': Olcan Şen, Batu Sönmez'ı geçmeyi deniyor 5': Olcan Şen, Batu Sönmez'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 6': Batu Sönmez, 354 İnçden vuruyor... 6': Levent Parlak topu kurtarmayı başarıyor. 6': Levent Parlak, ortadaki Ufuk Keskin için uzun mesafeli bir pas atıyor 7': Can Ertaş topla beraber ilerlemeye devam ediyor 8': Can Ertaş topla beraber ilerlemeye devam ediyor 8': Can Ertaş, 748 İnçden vuruyor... 8': ama Ufuk Keskin topu yandan dışarı bırakıyor. Kale vuruşu. 11': Gökhan Atik topu kontrol ediyor. 11': Enis Yüce topla beraber ilerlemeye devam ediyor 13': Enis Yüce, 945 İnçden vuruyor... 13': Levent Parlak topu kurtarmayı başarıyor. 16': Ali Erim vuruyor... 16': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 18': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 20': Ali Erim vuruyor... 20': Levent Parlak mükemmel bir kurtarış yapıyor. Mutlak bir golü önledi! 20': Levent Parlak, ortadaki Gökhan Atik için uzun mesafeli bir pas atıyor 21': Can Ertaş topla beraber ilerlemeye devam ediyor 24': Can Ertaş topu kontrol ediyor. 24': Can Ertaş topla beraber ilerlemeye devam ediyor 25': Can Ertaş, 866 İnçden vuruyor... 25': Levent Parlak topu kurtarmayı başarıyor. 26': Levent Parlak, ortadaki Utku Kurt için uzun mesafeli bir pas atıyor 27': Batu Aydoğdu topla beraber ilerlemeye devam ediyor 28': Batu Aydoğdu, ortadaki Ali Erim için uzun mesafeli bir pas atıyor 28': Ali Erim, Hakan Ürün'ı geçmeyi deniyor 28': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 29': Ali Erim vuruyor... 29': ama Gökhan Atik topu yandan dışarı bırakıyor. Kale vuruşu. 30': Levent Parlak, Atilla Dursun için uzun bir pas deniyor 30': Atilla Dursun, ortadaki Utku Kurt için uzun mesafeli bir pas atıyor 31': Utku Kurt, Batu Aydoğdu'ı geçmeyi deniyor 31': Utku Kurt, Batu Aydoğdu'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 31': Batu Aydoğdu topla beraber ilerlemeye devam ediyor 33': Hakan Ürün, Batu Aydoğdu'ı geçmeyi deniyor 33': Hakan Ürün, Batu Aydoğdu'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 33': Batu Aydoğdu, 984 İnçden vuruyor... 33': ama Atacan Kılıç topu yandan dışarı bırakıyor. Kale vuruşu. 33': Top dışarda. PFC için köşe vuruşu. 34': Hakan Ürün, ortadaki Gökhan Atik için uzun mesafeli bir pas atıyor 34': Emre Yeniçeri topla beraber ilerlemeye devam ediyor 35': Emre Yeniçeri ortaya doğru Can Ertaş için atıyor 36': Can Ertaş, 787 İnçden vuruyor... 36': Levent Parlak topu kurtarmayı başarıyor. 36': Levent Parlak, Koray Akın için uzun bir pas deniyor 37': Efe Biryol topla beraber ilerlemeye devam ediyor 38': Efe Biryol, Ali Erim için alçak bir orta yapıyor 38': Ali Erim vuruyor... 38': Levent Parlak köşeye uçuyor ve neredeyse imkansız bir kurtarış yapıyor! Aman Tanrım.. ne kurtarış. 38': Levent Parlak, ortadaki Ufuk Keskin için uzun mesafeli bir pas atıyor 39': Can Ertaş, ortadaki Batu Sönmez için uzun mesafeli bir pas atıyor 39': Batu Sönmez vuruyor... 40': Batu Sönmez, 591 İnçden vuruyor... 40': GOOOOOOL PFC attı!! Alt köşeye güzel bir şut. 42': Atilla Dursun, Evren Boyar'a doğru ilerliyor 42': Atilla Dursun, ortadaki Gökhan Atik için uzun mesafeli bir pas atıyor 43': Gökhan Atik, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 43': Gökhan Atik, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 44': Atacan Kılıç, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 44': Atacan Kılıç, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 45': Ali Erim sola doğru Emre Cömert için uzun oynuyor 47': Emre Cömert topla beraber ilerlemeye devam ediyor 48': Evren Boyar, Emre Cömert'ı geçmeyi deniyor 48': Evren Boyar, Emre Cömert'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 49': Emre Cömert'dan sağa doğru Batu Sönmez için güzel bir pas 50': Batu Sönmez vuruyor... 50': Levent Parlak topa doğru uçuyor ve güzel bir kurtarış yapıyor. 51': Levent Parlak, Haydar Onat için uzun bir pas deniyor 51': Efe Biryol topla beraber ilerlemeye devam ediyor 52': Koray Akın, Efe Biryol'ı geçmeyi deniyor 52': Koray Akın, Efe Biryol'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 53': Efe Biryol, Ali Erim'a doğru orta yapıyor 53': Ali Erim vuruyor... 54': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 55': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 55': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 57': Ali Erim vuruyor... 58': Levent Parlak köşeye uçuyor ve neredeyse imkansız bir kurtarış yapıyor! Aman Tanrım.. ne kurtarış. 61': Ufuk Keskin, Can Ertaş'ı geçmeyi deniyor 61': Ufuk Keskin, Can Ertaş'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 63': Hakan Ürün, Can Ertaş'ı geçmeyi deniyor 63': Hakan Ürün, Can Ertaş'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 63': Can Ertaş, 866 İnçden vuruyor... 64': GOOOOOOL PFC attı!! Alt köşeye güzel bir şut. 65': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 65': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 67': Batu Sönmez, Ali Erim için yüksek bir orta yapıyor 68': Ali Erim vuruyor... 69': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 70': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 70': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 72': Batu Sönmez, 236 İnçden vuruyor... 72': Levent Parlak mükemmel bir kurtarış yapıyor. Mutlak bir golü önledi! 73': Levent Parlak, ortadaki Ufuk Keskin için uzun mesafeli bir pas atıyor 74': Ufuk Keskin, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 74': Ufuk Keskin, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 75': Hakan Ürün, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 75': Hakan Ürün, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 76': Ali Erim vuruyor... 76': ama Gökhan Atik topu yandan dışarı bırakıyor. Kale vuruşu. 79': Batu Aydoğdu topla beraber ilerlemeye devam ediyor 80': Ufuk Keskin, Batu Aydoğdu'ı geçmeyi deniyor 80': Ufuk Keskin, Batu Aydoğdu'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 80': Batu Aydoğdu geriye doğru Efe Biryol'a uzun mesafeli bir top atıyor 82': Haydar Onat, Efe Biryol'ı geçmeyi deniyor 82': Haydar Onat, Efe Biryol'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 83': Koray Akın, Efe Biryol'ı geçmeyi deniyor 83': Koray Akın, Efe Biryol'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 84': Efe Biryol, Ali Erim için alçak bir orta yapıyor 84': Ali Erim vuruyor... 85': Levent Parlak mükemmel bir kurtarış yapıyor. Mutlak bir golü önledi! 85': Levent Parlak, ortadaki Gökhan Atik için uzun mesafeli bir pas atıyor 86': Emre Yeniçeri, ortadaki Ali Erim için uzun mesafeli bir pas atıyor 87': Ali Erim vuruyor... 87': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 88': Koray Akın, Ali Erim'ı geçmeyi deniyor 88': Koray Akın, Ali Erim'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor çok pis orta yaparım.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yer var mı forvette ben ayrılcam takımımdan =P
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sehır dısındaydım ben yenı geldım daha ıyı bari yenmisiz kusura bakmayın kadro madro bakamadım hıc
Öne çıkan mesajlar