Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Transfer listesinden kalkana kadar hiçbir değişiklik yapılamazmış. Yani 2 Nisan'a kadar takımdayım =) [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 22:44 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 tamamdir hbr verirsiniz bana. bu arada o ne kotu forum sistemidir yahu, neyin nerde oldugu belli degil.
Krusty Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 benim kondisyon düşüşte ne yapmam gerek? birde kişisel antrenör alış fiyatı 20000, aylık 400 istiyor. şuan 20300 param var. alsam klüpten gelen para aylık gideri karşılar. işime gelir mi bunu yapmak? paraya başka yerde ihtiyaç duyar mıyım ? emre yeniçeri [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 04:36 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 al direk karsilar almadigin hata simdiye kadar :) bu arada ALI ERIM katıldı kadroya, kendisi yeni yildizimiz golculuk 10 filan hehe
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 PERSEMBE gunu olan guc antremani "top calma" ya cevrildi. once defansi saglamlastiralim diye dusundum.
nomex Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Herkese selam , bütün kariyerimi tek kalemde silip atıp Paticik FC için elimden geleni yapma kararı aldım :p (Oyundan sıkılıp ilginin azalması , bu sırada ortaya çıkan PFC kan yapmış durumda ) Hadi bakalım hayırlısı Ali Erim , adamı kitlerim ...
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 krusty kisel antrenor aldiginda kendıne antreman yapabılıosun orda kondisyon verceksin. hemen al kısısel antrenor yazdık hep bunlari :p
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 arkadaslar bu arada pazar gunku mactaki takımın herseyı 2 fılan yenılmıyelım bos yere? eskı oyuncular duruyor takımdaki onlari koyayim ben takıma. bızım oyuncularda 2 lıkler, aliyle beraber yeneriz yani. bizde dostluk maclarinda oynayalım skiller artana kadar? mantıklısı o olur gıbıme geliyor. ne diyosaniz size gore davranıcam. maglup olunca -4 puan kaybedıyoruz cunku lıderlıkten duseriz.
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 kaybedince -4 puan alacagimizi dusunursek 2 hafta bizler maclara cikmazsak ve bot takımken puanlari 2 olan elemanlari oynatirsam lider kaliriz diye dusunuyorum. cunku bi sure sonra zaten yakalicaz cunku 0 dan 1 e , 1 den 2 ye arttigindan daha kisa surede artiyormus. ayrica ilk baslarda tecrube cok onemli degilmis. o yuzden KDZ URFA MACI ILK 11 ini soyle yaptim, GK GK Aykut Aslan - 100% 100% 100% DR D R Önder Efsun 17 99% 70% 100% DC D C Rıza Bektaş - 100% 100% 100% DC D C Emre Yeniçeri 17 87% 91% 100% DL D L Ata Sarı - 100% 100% 100% MR M R İrfan Arat - 100% 100% 100% MC M C Besim Karaca - 100% 100% 100% MC M C Turan Öncü - 100% 100% 100% ML M L Salih Fırat - 100% 100% 100% FC F C Batu Sönmez 17 92% 99% 100% FC F L Ali Erim 17 97% 51% 100% onder efsun, emre yeniceri ve benim macta oynama nedenlerimiz, o bolgede baska futbolcumuz yok. takımı satın alınca ayrılanlar oldu, yalnıs anlamayin diye soyluyorum yoksa bende oynama meraklisi deilim golculuk 1 bi tek :) sora hemen dostluk maci alip kendimiz oynayalim tecrube icin oyle dusundum, fikirlerinizi soylersiniz. bu arada 60. dakkada 3 farkla ondeysek 70 te 2 farkla ondeysek filan degisiklikleri ayarladim biz girecez oyuna hehe. ps: herkes ALI ERIM ile iletisime gecsin, adamin moral %50 de buyuk takimdan kucuk takima gelince :) [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 06:28 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 06:45 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
nomex Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Ben de ilk başlarda tecrubenin onemli oldugunu dusunmuyorum bakarsanız gorebilirsiniz bu zamana kadar sadece 4 macta oynamısım :D Ilk etapta tecrubenin pek fazla onemli olmadıgını düşünürsek , bana da puan kazanmak liderliği korumak daha avantajlı gibime geliyo . ps: Benimle İLİŞKİYE girin lutfen . [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 06:34 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 3 5 2 sarmadi 4 4 2 deniyoruz bu sefer ehuuh
GEd Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 emre comert- cons benle biraz iletişimi arttircan mi. enis yüce ben. bi senle dusuk kalmıs ilişkiler kısmı.
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 herkesle ilisiyorum ben, cok iliskenim.
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 valla benim top çalma şu an 1 olmuş anteranmanda da top çalmadan başka sadece kondisyon ve eğlence var :) bi ik hafta içinde sağlam bi sağ bek olurum heralde bu arada ben önder efsun. memnun oldum :) edik: öncer diil önder [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 20:11 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
nomex Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Cok da az olsa etkisi var diolar ben de emin deilim ilk kez moralim düştü , bu arada morali eğlence antremanı yerine ilişkilerimizi sıkı tutarak seviyesini kaybetmemesini saglıyoruz bosa train harcamıoruz . Ayda 1 kere versek fln problem olmuo .
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paticik FC 7:0 KDZ Urfa Goller: Batu Sönmez (6), Ali Erim ben de bi asistle oynamışım :D önder efsun
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 zorda olsa kazanmayı başardı. ayağıma top bile gelmemiş ama olsun :p
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 harbiden kıyasıya mücadele varmı$ maçta lol.
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bu zegna kendini targetman fln yaptı kesin .. baksana 10 golculuklu adam 1 gol yeni adam 6 gol Teknik direktorumuz kendine kıyak geçio olmaz böyle şey isyan çıkaralım lol
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ben bu topıci gordugum zaman uye oldum ama daha gelmedı aktıvasyon kodu mudur nedir!
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Oyle bir kod gelmiyor .. Başarıyla üyeliğiniz gerçekleşti tarzında bişey geliyo sonra giriş yapıosun zaten
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 harbi ne alaka o kadar gol atmisim ben ya. ama efsae komik koller var karsi takimin kalecesi oyunu baslatirken bizimkilere vermis topu filan :)
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 0': Maç başladı! 0': Önder Efsun, ortadaki Ali Erim için uzun mesafeli bir pas atıyor 1': Ali Erim, Caner Fırat'ı geçmeyi deniyor 1': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 3': Ali Erim vuruyor... 4': GOOOOOOL PFC attı!! Güzel bitiriş. 4': Taner Buruk, Kemal Çalışkan için uzun bir geri pas atıyor 6': Batu Sönmez, 24 metresden vuruyor... 6': ama Batu Sönmez topu yandan dışarı bırakıyor. Kale vuruşu. 7': Burak Büyük, ortadaki Uğur Tilbaç için uzun mesafeli bir pas atıyor 9': Ali Erim, Uğur Tilbaç'ı geçmeyi deniyor 9': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 11': Batu Sönmez, 17 metresden vuruyor... 11': Burak Büyük topu kurtarmayı başarıyor. 16': Ali Erim, Margo Ertunç'ı geçmeyi deniyor 16': Ali Erim, Margo Ertunç'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 17': Turan Öncü, Uğur Tilbaç'ı geçmeyi deniyor 17': Turan Öncü topla beraber ilerlemeye devam ediyor 21': Burak Büyük'ın uzun mesafeli pası Margo Ertunç ile buluşuyor 22': Margo Ertunç sağa doğru Uğur Tilbaç için pas atıyor 22': Margo Ertunç, Turan Öncü'ı geçmeyi deniyor 22': Margo Ertunç topla beraber ilerlemeye devam ediyor 23': İrfan Arat, Margo Ertunç'ı geçmeyi deniyor 23': İrfan Arat, Margo Ertunç'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 30': Ali Erim, Harun Şen'ı geçmeyi deniyor 30': Ali Erim, Harun Şen'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 32': Turan Öncü vuruyor... 32': ama Turan Öncü topu yandan dışarı bırakıyor. Kale vuruşu. 33': Burak Büyük, ortadaki Necati Başdağ için uzun mesafeli bir pas atıyor 33': Necati Başdağ topla beraber ilerlemeye devam ediyor 35': Rıza Bektaş, Taner Buruk'ı geçmeyi deniyor 35': Rıza Bektaş, Taner Buruk'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 36': Taner Buruk, Uğur Tilbaç için uzun bir geri pas atıyor 38': Besim Karaca, Uğur Tilbaç'ı geçmeyi deniyor 38': Besim Karaca topla beraber ilerlemeye devam ediyor 38': Besim Karaca ortaya doğru Batu Sönmez için atıyor 39': Kemal Çalışkan topu kontrol ediyor. 39': Kemal Çalışkan, Batu Sönmez'ı geçmeyi deniyor 39': Kemal Çalışkan, Batu Sönmez'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 40': Batu Sönmez, 24 metresden vuruyor... 41': Burak Büyük topu kurtarmayı başarıyor. 42': Batu Sönmez, 22 metresden vuruyor... 42': GOOOOOOL PFC attı!! Direğin dibinden ağlarda. 42': Taner Buruk sola doğru Cevdet Doğan için uzun oynuyor 44': Ali Erim, Cevdet Doğan'ı geçmeyi deniyor 44': Ali Erim, Cevdet Doğan'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 44': Cevdet Doğan, ortadaki Taner Buruk için uzun mesafeli bir pas atıyor 45': Taner Buruk geriye doğru Murat Bayraktar'a uzun mesafeli bir top atıyor 47': Batu Sönmez, Murat Bayraktar'ı geçmeyi deniyor 47': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 49': Batu Sönmez vuruyor... 50': Burak Büyük topu kurtarmayı başarıyor. 55': Ali Erim, İrfan Arat'a doğru ilerliyor 55': Ali Erim, Uğur Tilbaç'ı geçmeyi deniyor 55': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 55': İrfan Arat, ortadaki Batu Sönmez için uzun mesafeli bir pas atıyor 56': Kemal Çalışkan topu kontrol ediyor. 56': Kemal Çalışkan, Batu Sönmez'ı geçmeyi deniyor 56': Kemal Çalışkan, Batu Sönmez'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 56': Batu Sönmez, 23 metresden vuruyor... 57': GOOOOOOL PFC attı!! Alt köşeye güzel bir şut. 57': Taner Buruk sola doğru Cevdet Doğan için uzun oynuyor 58': Ali Erim, Cevdet Doğan'ı geçmeyi deniyor 58': Ali Erim, Cevdet Doğan'ı geçmeyi başaramıyor ve topu kaybediyor 59': Cevdet Doğan, soldaki Margo Ertunç'a geri pas atıyor 59': Cevdet Doğan, ortadaki Taner Buruk için uzun mesafeli bir pas atıyor 60': PFC için oyuncu değişikliği. Can Ertaş girerken Turan Öncü oyundan çıkıyor. 60': Can Ertaş, Taner Buruk'ı geçmeyi deniyor 60': Can Ertaş topla beraber ilerlemeye devam ediyor 62': PFC için oyuncu değişikliği. Cem Büber girerken Besim Karaca oyundan çıkıyor. 63': Batu Sönmez, 21 metresden vuruyor... 64': GOOOOOOL PFC attı!! Alt köşeye güzel bir şut. 64': Taner Buruk sola doğru Cevdet Doğan için uzun oynuyor 65': Ali Erim, Margo Ertunç'ı geçmeyi deniyor 65': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 68': Ali Erim vuruyor... 68': Burak Büyük mükemmel bir kurtarış yapıyor. Mutlak bir golü önledi! 68': Burak Büyük, ortadaki Necati Başdağ için uzun mesafeli bir pas atıyor 69': Batu Sönmez topu kontrol ediyor. 69': Batu Sönmez, 22 metresden vuruyor... 69': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 69': Taner Buruk sola doğru Cevdet Doğan için uzun oynuyor 72': Ali Erim, Margo Ertunç'ı geçmeyi deniyor 72': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 72': Ali Erim, Cevdet Doğan'ı geçmeyi deniyor 72': Ali Erim topla beraber ilerlemeye devam ediyor 75': Burak Büyük'ın uzun mesafeli pası Margo Ertunç ile buluşuyor 78': Can Ertaş, Batu Sönmez için yüksek bir orta yapıyor 78': Kemal Çalışkan ortaya doğru Harun Şen için pas atıyor 78': Batu Sönmez topu kontrol ediyor. 79': Batu Sönmez, Harun Şen'ı geçmeyi deniyor 79': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 79': Batu Sönmez, 18 metresden vuruyor... 79': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 79': Taner Buruk sola doğru Cevdet Doğan için uzun oynuyor 81': Cevdet Doğan, ortadaki Necati Başdağ için uzun mesafeli bir pas atıyor 82': Batu Sönmez, Necati Başdağ'ı geçmeyi deniyor 82': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 84': Batu Sönmez, 24 metresden vuruyor... 84': Burak Büyük topa doğru uçuyor ve güzel bir kurtarış yapıyor. 86': Batu Sönmez, Harun Şen'ı geçmeyi deniyor 86': Batu Sönmez topla beraber ilerlemeye devam ediyor 87': Batu Sönmez, 21 metresden vuruyor... 87': GOOOOOOL PFC attı!! Ne gol ama... kalecinin hiç şansı yoktu! 87': Taner Buruk, Kemal Çalışkan için uzun bir geri pas atıyor 89': Batu Sönmez, 25 metresden vuruyor... 89': Burak Büyük topu kurtarmayı başarıyor.
Öne çıkan mesajlar