Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetarium Football Star (Footstar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne bileyim Paticik FC açılacagını. Fener deidk 5 yıl imzaladık.
maaşıda her sezon zamlayacaktı adam.
şimdi konuşuom haliyle bırakmam diyor :D
500.000 YTL bonservis isterim diyor O_o
Mesaj tarihi:
5-6 mac kotu oyna duser fiyatta o belki
memnun degilim falan de.
zegnada var midir okadar para bilememde 500 k vermek zaten gereksiz olur.
olmadi dostluk macı yapalim yenersek biz, seni serbest biraksin :p

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 02:59 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ONDER EFSUN moral %70, takim arkadaslarinizla konusun yahu bu ne moral.

CEM BUBER kondisyon %75??? naptın pasha penaltısı var bu işin antremanlarda.
Mesaj tarihi:
yaw kondisyonla morali nasıl yükselticez? bu arada benimde bi kalecim var. paticik FC nin kalecisi varmış gerçi ama =)

edit: oki kondisyonu gördüm. moralde takıl arkadaşlarıyla konuşma ve eğlence ile oluyor sanırım?

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 19:57 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kondisyon bu aksam var zaten ondan seetmedim. cumada 2 tane var mactan direk. 100 kondisyonla cikicam maca hehe

edik: typo

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 20:20 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya bizim sonraki maçımız 2 gün sonra urfaylaymış. kendi evimizde yapıyoruz maçı. bizim 4 galibiyet 1 beraberlik var. urfanın 4 beraberlik 1 mağlubiyeti var ama bakıyoruz o da ne. uzman görüşü urfa favori. nası ya ?
Mesaj tarihi:
Herkesle kanka oldum nerdeyse ama.. Cem Büber ve Batu Sönmez le 19 - 21 arası arkadaşlık ilişkimiz.. bana geri dönülsün lütfen şaka maka muhabbetine
Mesaj tarihi:
fede cunku o bizim eski takimdi lider olan, simdi hepsi yedek eski takimin ve bizim oyuncular sifir sifir hep :)

bu arada golculuk 10 hız 6 fılan real arkadasım var bi tane takıma gırmek ıstıyor nası yapcaz? pati, uyesi ayni zamanda.

kim kendini feda etmek ister yada kim ben ilgilenemicem ilerde diyor?

yani o adami kacirmak istemiyorum eger ciddiye almicak olan varsa soylesin simdiden plz.

yani birisini ucurmak zorundayim gibi off :(

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 21:04 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tamamdir, aragornun abisi FS fan satin almis kardesinin takima istiyormus bana mesaj atti.

bizden birisi kaleci olcak o zaman aquila kaleci olurmusun? yada kaleci olmak isteyen birisi varsa??
Mesaj tarihi:
aragorn seni fs nin koydugu degerden satisa koydum abin alir artik? :)

hem pfc ye gitmeden klubune katkida bulunmus olursun.

Satılık Cagatay Demirel 138258 TRY ehaua
Mesaj tarihi:
ben sağ bek oyniyim sağ bek de ilerde harikalar yaratıcam

ediklisi: önder efsun adım ondan edikli

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 21:16 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...