toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya merak ettiğim bişey var ben normal 50 liralık olan biletlerden alıcam ama arkadasla birlikte gidicez. koltuk numarası falan mı var millet oturarak mı izleyecek konseri? bir de yanyana gelemezsek ne olacak ille birlikte mi alalım yani bileti.
Villians Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 valla bende yok numara filan:S
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bende numara var şerefsizim. numaralıyım ezelden.
Creus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ben o konserin olcağı yerde çalışıyorum arkadaşlar. harbiye tadında ama koltuklu bi yer 4000bin kişilik açıkhava. ön koltuklar vip konser sonra dt de olurmu bilmiyorum ama after hour party oluyo grup elemanları filan katılıyo ortama.. güzel bi sahne var oval sahne büyük biyer nolursunuz koltukları kırmayın : ) tribün tahtadan bu arada çok sallanmayın başımıza yıkılmasın : )
Creus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bide koltuklar normalde numaralı. ama şöle bişide var metal konseri olduğu için bu. insanlar oturmaz bunda diye düşünüp biletix numarasız biletlerde satıyo olabilir. ama açıkta kalmaz kimse eşşek gibin yer zaten.
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 4 gün kaldı. heyecan yaptım ben.. off!!
Villians Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya pati grubu toplaşıp filan gidicek mi konsere?
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 valla pek dt dinlemem ama babam almış :S hakkaten sonradan bana diyo dream theatre diye bi grup varmış nasıldır falan diye deedim iyidir falan, tahmöin ettiğim gibi almış bileti =) tanımadığım biriyle beraber gidecekmişim o yüzden patiden de toplanalım böle olmaz
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 up toplaşka yapalım kaçta gitceksiniz siz
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 daha önceki konserlerde neler çalmışlar bilen var mı?
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Yeni albumlerinin tanıtımını yapıcaklar işte öncekinde oldugu gibi.
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 benim biletim vip0miş lan bide
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 umarım gidenler iyi vakit geçirir. playlisti bekliyoruz:) [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 19:06 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ]
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 an itibariyle biraz pişmanlık duyuyorum gitmediğim için.i&w den çaldılarsa daha da pişman olucam.hatta awake ten çaldılarsa kalbim kırılır. [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 23:49 tarihinde, pediculus tarafından güncellenmiştir ]
kitana Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Yeni albümden Constant Motion , The Dark Eternal Night ve Forsaken çaldılar. Ayrıca Pull me under , As I am vs gittiler. Harika bir konserdi. Gidemeyenlerin vay haline , saygılar. Awake çaldılar hatırlıyorsam. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 00:42 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 konser süperdi. overture 1928 (scenes from a memory) strange deja vu (scenes from a memory) take the time (images and words) constant motion (systematic chaos) dark eternal night (systematic chaos) surrounded (images and words) honor thy father (train of thought) forsaken (systematic chaos) i walk beside you (octavarium) home (scenes from a memory) bis the spirit carries on (scenes from a memory) as i am (train of thought) pull me under (images and words) bunları çaldılar. portnoy'un değimiyle konser "fucking awsome"dı. bisten sonra portnoy türkiye formasıyla çıktı sahneye. ses sistemi vasattı. (arkalardaydım ordan biliyorum.) ama her zamanki halindeydi grup elemanları. portnoy gene zilleri kıracaktı. petrucci'ye spirit carries on'da yanlış akorlu gitarı verdiler. giremedi bir türlü. ama olsun halledildi o sorun. labrie budokan'da olduğu gibi "we're gonna be hangin' out for the next little while... " diye başladı söze ikinci parçanın sonunda. performansları süperdi. ama kısaydı. 2 saat çaldılar. 2 saat bile sürmedi hatta sanırım. myung her zamanki havasındaydı. petrucci'nin soloları gene hayvansıydı. güzeldi. bu kadar. yeterince karışık yazdım sanırım. edik: ayrıca continuum fingerboard solosuda dinledik bir tane rudess'ten.. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 12:16 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ]
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 oh neyse awake ten çalmamışlar.yoksa varya ağlardım kesinlikle.fazla pişmanlık duymuyorum şimdi.ama pull me under,surrounded falan fena yaptı içimi..neyse başka bahara artık.
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kevin moore'u özlüyorum ama ben..
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kevin'ı özlemeyenmi var.herif şimdi izmirde güneşleniyodur.bu yaz konser falan verecem dediydi bana en son konserinde.hala bekliyoruz.la acaba gelmişmidir dt konserine.veya görüşmüşlermidir elemanlarla merak ettim şimdi.gören varmı?heh
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ses sistemi berbattı petrucci 7 gitarla çıktı sahneye(7 telli değil, hayır, 7 gitar) konser güzeldi
Villians Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mike portnoy kesinlliklle yılıdızıydı gecenin,tek o adamı izlemek bile keyif verciydi ben cover şarklıda söylemelerini bekledim ama olmadı home çalıca ben böle heycan bir ağlamalkı durumlardayım bu şarkıya çok hassasım:).süperdi... izlediğim konum iyiydi petrucci ye herkes diyor birşeyler ama bence ellerinden geleni yaptılar kısa olması benimd dikkatimi çekti 2 saat bile değilmiş gibiydi neredeyse gecenin sözü ''Fucking Awesome'' idi portnoy t-shirt olayı harikaydı bencede neden bitti diye çok üzüldüm ama yinede unutulmazdı bence... saygılar
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mekan dandik otesiydi. DT ye soylicek bisey yok guzel caldılar, Bis ten önce çıktık biz, yorulduk... Ama konserde tek güzel şey vardı bana göre Dark to light / Light to dark / Dark to light / Light to dark!!!
Öne çıkan mesajlar