Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DT in Istanbul Turkey - 29 Haziran 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öngruplarda comma ile dreamtone olacakmış sanırım..progressive dolu bi akşam olacak.progressive kusacaz oh ne güzel yarabbim....scarred çalmazlarsa ciddi küsecem bu sefer.
Mesaj tarihi:
said:
bunun neresi iğrenç ben onu anlamadım? ^.^
Progresif delikanliyi bozar. Bi Åkerfeldt yapinca oluyor.

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 16:01 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Geçen DT konserinden beri aldığım en güzel haber.

Bu sefer gerekirse evimi satıp vip bilet alacağım ve araba bulabilirsem konserden 15 saat önce sıraya gireceğim.

Konser alanında içi Petrucciye imzalatılacak eşyalarla dolu bir kamyon görürseniz o benim. Ayrıca hissediyorum, bu sefer finally free ve this dying soul çalınacak.
Mesaj tarihi:
geçen seferki konserde sırada beklerken soundchecke çıktıklarında this dying soul çalmışlardı.konserde çalmadılar...ama bu sefer awake'den 2-3 parça çalsalar harika olur.voices ve scarred özellikle..
Mesaj tarihi:
Bu konser için vip bileti saçmalığın daniskası bence. Zaten hangi dallama 9/8'lik bir ölçüde headbang yapıp pogoya girişebilir? :)

Şaka bir yana çok sağlam bir konser olacak, ama içimden bir ses aynı gün Iron Maiden konseri de olacak diyor, hadi hayırlısı. :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
orda olucaz , orda olucaz , orada olucaz.
sahne önü tükenmiş.
zaten oraya vericek para her yiğidin harcı değildir.
mis gibi 45 kağıda biraz arkalarda varken.
Mesaj tarihi:
orda olmaya çalışıcam.110 luklar tükenmiş harbiden oha diyorum..numaralı vip diye bi bölüm yapmışlar şimdi de onu 110dan satıyolar..ilginç bi bilet sistemi..tam systematic chaos.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
elimde 1 adet "numarali vip" bilet var, satiyorum

b blok (petrucci onu) sira onden 6, koltuk no 11
konser baslamadan 1 saat once gitseniz de yeriniz garanti, sabahin korunde gitmek falan yok.. 110 ytl vermistim 100 ytl'e satarim :p

ilgilenenler mail atsin lutfen: [email protected]
  • Yeni Oluştur...