Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maghteridon down by Nihilium

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

kungen mi yapıyo sence :P
orda 40 kişi hadi tbc de 25 kişi olsun beyin fırtınıası yapıyolardır.
illaki herkesin bildiği bi konu vardır.
o an bossu keserken karşılarına çıkan ufacık ipuçlarını birleştirip bi ortak noktada buluşurlar sonra da keserler.
e tabi tek deneyişte deil bi bossu kesmek için 1 gün boyunca wipe üstüne wipe yiyerek kesiyorlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Nihilum'un Kel'thuzad'ı keserken üstlerinde eşya yokkan sürekli res-kill yediler belki günde 100 kere öldüler reslendiler bossların herşeyini zamanlarını kullandıkları skilleri duruş yerlerini hepsini tektek not aldılar ben nihilum'a baktıgımda sabah'ın 5i olmuş adamlar 40 kişi Naxxramas'da boss taktigi deniyorlardaki.

En büyük avantajları birbirlerini tanıyan ekipleri var kim ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor

Ekip hic bozulmuyor, böyle olunca hatalar çok azalıyor.

Nihilum gibi bir çok guild var araştıran yapan sadece nihilum birz daha hızlı biraz daha düzenli.

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 12:39 tarihinde, 4Ever tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Varda ilk olmaz için birazdan fazlası lazım konuşup yazmak bunun yanında bir okadar basit kalıyor ki hepiniz oynamış görmüş adamlarsınız bu kişilerin hakkında yada yaptıkları hakkında uzun tartışıp konuşmak bile başarılarının bir noktasıdır.
Sonuçta hepimiz istediğimiz birşeyi aldığımızda gözlerinmızdekı parlamayı unutmamışızdır.Asosyal tipi terim anlamı benzetmeleri bence yersiz olmuş elemanlara karşı kimler neler yapıyor nasıl yaşıyor ve zevk alıyor...
Sonuç itibariyle forumlar biraz ölü bence eskisi gibi kimse oynamıyor herhalde bu adamlar kessinler gebertsinler farmlasınlar bizde bakar yaparız birşey değişmez gz diyip geçmek lazım en basitinden.Umarım yanlış anlaşılmam...

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 15:44 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde boss tkaitkleri okumam izlememde, gönül ister 40/25 kişiden kimse okumasın izlemesinde kendimiz bulalım cözelim, ama ortada dibine kadar sabredip uraşıcak 25 kişi yok ne yazıkki dolasıyla böle bi durum olamıyo.

ilkkez denediğimiz bosslrdan sorna 3. wipeta "kesemeyiz bırakalım" diyenleri biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım onun asıl sebebi soloylada cok fazla şey elde edilinilebiliyo olması

hatta belkiş oyunda heryerde exalted olarak (10 man den öncesinden) epic seviyesinde itemlar eldeetmek mümkün

bide "hadı dunyayı kurtarıyoruz" modundan cıktı insanlarda hoş ben hala o moddayım ama olsun konu o değil
Sosyal ağlarda paylaş

Söylenildiği gibi 5 man heroic dungeonlar ve faction rewardlar ile oldukça iyi itemlar elde etmek mümkün.

Fakat atlanan nokta, karazhan(10 man) yada gruul's lair (25 man) gibi instancelardan düşen droplar hak verirsiniz ki heroic droplarından kat kat üstün olucaktır.

Ha derseniz ki "Bana bu kadar yeter öyle ağırına kaçamam", kimse size laf etmez. Ama illa daha iyisi diyorsanız, buyrun sizi hardcore pve kısmımıza alalim...
Sosyal ağlarda paylaş

roguelar en azından combat build icin assaination gloves' tier 4 ten başarılı buluyo bazı parcalarıda yarışıyo diyo

bunun yanında oyunun en item bağımlı iki classı (warrior/rogue) en önemli itemalrı silahlarını crafttan yapıyo dayete suepr oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

BC'den sonra özellikle Roguelerde sistem degilti sayılır saglam agi veren itemlerde AP Yok iyi ap vereyn itemlerde Agility yok

yani biz roguelere secenek sundular. ya Agi basıt crit olcak yada saglam ap basıcaksın. t4 t5 ap konusunda çok iyiler ama agi konusunda bence cok yetersizler T4 5 parca toplayıp geri kalanları guzel agi veren item toplarsan kral olursun gibi birşey ama bence t2.5 seti hiç birşeye değişmem :)
Sosyal ağlarda paylaş

O item değiştirme olayı da tam saçma sapan bi olay zaten.. Kasıyosun o item'ı alacam diye sonra nerf geliyo çöp oluyo item. Bu arada harbi ap olayına çok abanmışlar.. Dps için onları alıyosun bu sefer dodge'dan sıçıyosun.. Ya item'ları düzeltsinler ya da abi agility daha fazla dodge versin vs vs..

Full t2 ile %38 dodge'um vardı şimdi %23 .. yani evet full t2 giymiyodum ama yine de bu kadar fark olmamalı.. Sonuçta cleave manyağı olan biziz ...
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue'umu bıraktım, fakat blizzard bir süreliğine bufflamalıydı rogueları. Neden? Çünkü rogue'lar aylar boyunca cooldownlarından sadece biri yokken çok berbat bir durumda oluyorlardı. Bir warrior mı kesecek, bütün cooldownlara ihtiyacı var. Priest mi, blind'ı yoksa sıfır oluyordu şansın. Evet şu an rogue'lar oldukça avantajlı(Tam ben bıraktım bu ne ya..) ama yakında nerflenenler kafilesine katılacaklarını düşünüyorum. Olmaz yani böyle kendimden tiksindim mage oynuyorum şimdi, bam güm bam bam bam. Have mercy, mighty rogue oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...