Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Son..


ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten bu bir sondu. Sanırım tüm kırgınlıklarımı , tüm gözyaşlarımı yazdım o satırlara . İstemediğim bir son. Acaba diyemiyorum artık , seçimler yapıldı çünkü. Ölümler yaşandı.

Gerçekten , "benimdin".. o anı unutmayacağım. Gözlerime bakmıştın. "Seninim" demiştin bana. Uzun , bana yüzyıllar gibi gelen bir bekleyişin sonunda söylemiştin bunu. O anın sonsuzlara kadar süreceğini düşündüm. Her küçük çocuk gibi , eğlencenin sonsuza kadar süreceğini düşündüm. Sonsuz sayıda renklerle büyülenmiş dansçıların her zaman dans edeceğini düşündüm etrafımızda..

Vals çaldığında , aklıma o hayali dans geliyor nedense. Aynı hayali kurmuştuk. Herkesin kendinden geçtiği o anda , aynı hayali kurmuştuk. Çelişkiler , hayalleri ve sevgiyi kapsadığı zaman , gerçek acı başlıyor sanırım..

Bir insanın çift karakterli olması kadar acı verici bir şey yoktur. Ve iki karakterden birinin bile aşık olması , insanı sonsuz bir umutsuzluğa düşürür. Ve karakterlerden birinin yok olması gerektiğinde , umarım seçim yapma hakkı tanınıyordur. Yoksa kaçınılmaz son gelir. Mutsuzluğun yarattığı labirentte kaybolmak ve çıkış kapısını bulmayı ümit etmek.

Ve en kötüsü ise seçim anıdır.Çünkü iki tarafında getireceği acı , diğerinden mutlak bir biçimde beterdir. Ah , işte o zaman koşmak istersiniz ölüme. Ama daha belirli değildir hiçbirşey . Ölemezsiniz. Umut taşırsınız ..ne olduğunu bilmeseniz bile..

Gerçek bir son yaşadım. ancak.. neyin sonu olduğunu .. gerçekten bilmiyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle modlara girmek senin yaratıcılığını körüklüyorsa, bunu kullanmanı öneririm sürekli. Çünkü güzel şeyler çıkıyo ortaya.

Yani bazısı efkarlanır, bunalıma depresyona girer kendini alkol-sigaraya vs. verir. Sen maşallah yaratıyosun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...