ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Gerçekten bu bir sondu. Sanırım tüm kırgınlıklarımı , tüm gözyaşlarımı yazdım o satırlara . İstemediğim bir son. Acaba diyemiyorum artık , seçimler yapıldı çünkü. Ölümler yaşandı. Gerçekten , "benimdin".. o anı unutmayacağım. Gözlerime bakmıştın. "Seninim" demiştin bana. Uzun , bana yüzyıllar gibi gelen bir bekleyişin sonunda söylemiştin bunu. O anın sonsuzlara kadar süreceğini düşündüm. Her küçük çocuk gibi , eğlencenin sonsuza kadar süreceğini düşündüm. Sonsuz sayıda renklerle büyülenmiş dansçıların her zaman dans edeceğini düşündüm etrafımızda.. Vals çaldığında , aklıma o hayali dans geliyor nedense. Aynı hayali kurmuştuk. Herkesin kendinden geçtiği o anda , aynı hayali kurmuştuk. Çelişkiler , hayalleri ve sevgiyi kapsadığı zaman , gerçek acı başlıyor sanırım.. Bir insanın çift karakterli olması kadar acı verici bir şey yoktur. Ve iki karakterden birinin bile aşık olması , insanı sonsuz bir umutsuzluğa düşürür. Ve karakterlerden birinin yok olması gerektiğinde , umarım seçim yapma hakkı tanınıyordur. Yoksa kaçınılmaz son gelir. Mutsuzluğun yarattığı labirentte kaybolmak ve çıkış kapısını bulmayı ümit etmek. Ve en kötüsü ise seçim anıdır.Çünkü iki tarafında getireceği acı , diğerinden mutlak bir biçimde beterdir. Ah , işte o zaman koşmak istersiniz ölüme. Ama daha belirli değildir hiçbirşey . Ölemezsiniz. Umut taşırsınız ..ne olduğunu bilmeseniz bile.. Gerçek bir son yaşadım. ancak.. neyin sonu olduğunu .. gerçekten bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bugün duyduğum en güzel cümleydi. "Her küçük çocuk gibi , eğlencenin sonsuza kadar süreceğini düşündüm." ailecek okuyoruz seni, devamını bekleriz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 aynen takipçin oldum bende ghost :) Buda güzeldi gayet. bunuda garip bi ruh halinde yazdıysan eğer valla nası giriyosun o moda söyle bizde bilelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 haha teşekkür ederim ^^ Black inan bana güzel bir şey değil bu modlara girmek :) Özellikle bunu yazarken iyi değildim pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 öyle modlara girmek senin yaratıcılığını körüklüyorsa, bunu kullanmanı öneririm sürekli. Çünkü güzel şeyler çıkıyo ortaya. Yani bazısı efkarlanır, bunalıma depresyona girer kendini alkol-sigaraya vs. verir. Sen maşallah yaratıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ahaha teşekkür ederim bunları duyduğuma gerçekten sevindim.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Güzel yazıların var, 2 nokta kullanmazsan okurken dikkat kaçmaz bence. Sorun olmuyor pek 2 nokta fakat 2 noktasız daha güzel olur ^^ başarılarının devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar