Mithr Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Az önce aradım ttyi ilk defa piskopat olmayan bir oparatorle konuştum.Neyse 6 ay boyunca kotayı aşsak bile para almıyorlarmış ayrıca 1024 devam edecekmiş 256 ya atmıyorlarmış otomatik.Neden hala 1024/256 ile bağlanmamın esrarı çözüldü neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 256'ya nasıl geçiyoruz? Yanlış hatırlamıyor isem, TT Bölge Müdürlüğü'ne gidip form falan doldurmamız gerekiyormuş, hat sahibi gitmek zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 genelde hat sahibinin yapması isteniyor ama işlemi yapan adamın keyfi yerindeyse, sahibi gelemez işte şuan imzasını evde attırdım, nufüz cüzdanı fotokopisini aldım dersen işlemi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bi sn yani ben bu ay eğer gitmezsem telekoma dilekçe vermezsem, kota aşma parası vercekmiyim? Banane kardeşim adamlar bana otomatik çevrilceksin dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bende otomatik döncek diye biliyorum?hay ben bu telekomun gelmişini geçmişini /(%&(+%&%!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bakın kampanya başında şöyle bişey diyor adamlar.1024/6gb sınırsız a geçenler 6 ay sonunda 256 ya dönemez ise 6 ay bitiminde tekrar 256 sinirsiz a geçiş yapamiyacak.Patladi galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ben dilekçe faxladımtelekom bölge müdürlüğüne. döndüm arkadaşlar 256 ya. telekoma kafam girsin. bu kadar aptal bir kurum daha olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ben aylık 160-170 gb dl dolaylarında dolasan biri olarak, riske atmıyıp dilekçe vererek değiştirttim :) kotalı da o kadar dl ye 1600 ytl felan fatura gelio, allah muhafazza yani :p simdi de nette dolasırken dl yi tamamen kapatmak zorunda kalıyorum, yoksa kafayı yedirtio, basit bir sitenin bile 30 sn sürüo acılması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bu arada benim imzam yoktu yaf, nie böle abuk subuk bişi cıkıo :) mypati kısmı da göçük suan, girilmio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 @Ceday Sen şimdi 1024 kotalı da sın diyelim.İstersen 1 Terabyte download yap sana gelebilcek en yuksek fatura kullandıgın kotalı tarfinenin , aynı tarifenin sınırsız baglantısnın %25 fazlasıdır.Şöle bi örnek verirsek.49 ytl lik 1024/6 gb kullanıyosun 250 gb download yaptın.1024 sınırsız da 100 ytl.Sana gelecek fatura 125 ytl oluyo.Biraz karısık ama anlamısındır (= Ole astronik şeyler yok yani (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Ceday o faturanın bir limiti var =) 1600 gelemez, kullanılan kotalı tarifenin bir üstünün kotasız versiyonunun ücretinin %25 fazlasından apfdjwpofj gibi bir açıklama var sitede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ya şimdi benim 1024 kaldı.önceki aylarda kotayı geçtiğim halde.şimdi ben 6 gb kotalıyım dimi??bi yanlışlık olmasın sınırsız faturası fln gelir babam kalp krizi geçirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 duyduğuma göre 31 mart'a kadar uzatılmış.umarım doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar