Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1024 6GB Kotalı Tarifesindekiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce aradım ttyi ilk defa piskopat olmayan bir oparatorle konuştum.Neyse
6 ay boyunca kotayı aşsak bile para almıyorlarmış ayrıca 1024 devam edecekmiş 256 ya atmıyorlarmış otomatik.Neden hala 1024/256 ile bağlanmamın esrarı çözüldü neyse.
Mesaj tarihi:
genelde hat sahibinin yapması isteniyor
ama işlemi yapan adamın keyfi yerindeyse, sahibi gelemez işte şuan imzasını evde attırdım, nufüz cüzdanı fotokopisini aldım dersen işlemi yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
bi sn yani ben bu ay eğer gitmezsem telekoma dilekçe vermezsem, kota aşma parası vercekmiyim?

Banane kardeşim adamlar bana otomatik çevrilceksin dediler?
Mesaj tarihi:
Bakın kampanya başında şöyle bişey diyor adamlar.1024/6gb sınırsız a geçenler 6 ay sonunda 256 ya dönemez ise 6 ay bitiminde tekrar 256 sinirsiz a geçiş yapamiyacak.Patladi galiba :D
Mesaj tarihi:
ben aylık 160-170 gb dl dolaylarında dolasan biri olarak, riske atmıyıp dilekçe vererek değiştirttim :)

kotalı da o kadar dl ye 1600 ytl felan fatura gelio, allah muhafazza yani :p

simdi de nette dolasırken dl yi tamamen kapatmak zorunda kalıyorum, yoksa kafayı yedirtio, basit bir sitenin bile 30 sn sürüo acılması..
Mesaj tarihi:
@Ceday

Sen şimdi 1024 kotalı da sın diyelim.İstersen 1 Terabyte download yap sana gelebilcek en yuksek fatura kullandıgın kotalı tarfinenin , aynı tarifenin sınırsız baglantısnın %25 fazlasıdır.Şöle bi örnek verirsek.49 ytl lik 1024/6 gb kullanıyosun 250 gb download yaptın.1024 sınırsız da 100 ytl.Sana gelecek fatura 125 ytl oluyo.Biraz karısık ama anlamısındır (= Ole astronik şeyler yok yani (=
Mesaj tarihi:
Ceday o faturanın bir limiti var =)

1600 gelemez, kullanılan kotalı tarifenin bir üstünün kotasız versiyonunun ücretinin %25 fazlasından apfdjwpofj gibi bir açıklama var sitede =)
  • Yeni Oluştur...