Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 BAYA güzeldi bu bölüm. çok güzel kurgulamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 prodigy said: bolum inanilmazdi yaa bide vancouver'da yasadigim icin daha bi eglendim kesin gidicem setlerine cidden vancouver'damı çekiliyo? eğer öyleyse bende vancouver'da yaşıyorum nerdeyse banada haber verirmisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 şimdi buldumda gercekten vancouver'da çekiyolarmış. kanada'da çekmek daha ucuzmuş eheuhue studyonun ismide "Canadian Motion Picture Park". Burnaby'deymiş çok uzak kalıyo bana ama biletleri ucuzsa gidebilirim bi ara. prodigy, eger sende gidicek olursan haber ver beraber gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 T_T millet kanada'da yaşıyor yaw? okul mu iş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 pleasuremuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 okul benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 T_T SHOOT ME! PLEASE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 AHAHAHA castiel cidden twitter'a yazmis o söyledigi seyi. said: Ola mishamigos! J2 got me good. Really starting to feel like one of the guys. http://twitter.com/mishacollins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 castiel degil, misha collins. bi de kripkenin vurulup vurulup devam etmesi, diger elemanin mermileri dodgelamasi sadfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ha evet misha collins =/ neyse ben devam ediyim daha cok spoiler yemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 6x16sanki sam ile dean oyun oynuyorlar gibi izliyordum bu bölüme kadar. rufus ve samuel ölünce hiçkimsenin ölmediği hikayelerden olmadığını anladım bu hikayenin. mother of all baya zorlayacak bizimkileri. aklıma jo ile ellen geldi de kimler geldi kimler geçti hey gidi. özet: çok başarılı bir bölümdü, rufus :( çok güldük sonra ağlamayalım derlerdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ölüm olacağı zaten başlardan anlaşılıyor. ana karakterleri öldürmek istemedikleri için genelde ölüm olacağı zaman arkadaşları ile karşılaşıyorlar =) rufus u görünce öldürmeyin lan adamı dedim kendi kendime. samuel ve kızı görünce aha kız ölür yeter dedim ama hepsini öldürdüler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi rufusu niye öldürdüler bobbyle ev arkadaşı olsaydı birlikte support ederlerdi güzelim adamı ne diye öldürttünüz. samuel öldü bi sevineyim dedim aldınız rufusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ben sevmedim bu bölümü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bence olmuş E artık babalarının günlüğü ve internetten oradan buradan her türlü yaratığın nasıl öldürüleceğini buluyor olmalarının pek bir inandırıcılığı kalmamaya başlamıştı, bunu kesin çözmenin yolu tabii ki, her bölümde orjinal yaratık yumurtlayacak bir nesne (mother of all), iyi de oldu güzel de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 2-3sezonda bir geleneksel olarak ölüyor.. yok ölen zenci başkaydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 quixef said: Bence olmuş E artık babalarının günlüğü ve internetten oradan buradan her türlü yaratığın nasıl öldürüleceğini buluyor olmalarının pek bir inandırıcılığı kalmamaya başlamıştı, bunu kesin çözmenin yolu tabii ki, her bölümde orjinal yaratık yumurtlayacak bir nesne (mother of all), iyi de oldu güzel de oldu. yalnız bu bölüm yumurtlamamış sıçmış gibiydi. =) şekil olarak en azından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lan kulaga giren bisey var, neden kimse kulaklari kapatalim demiyo. pacemakeri olan adam neden elektrik veriyosun, sol koldan hem de. evet, direk beyne vermeleri daha da iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Pluton said: ben sevmedim bu bölümü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 of son 2 bolumu anca izleyebildim twit olayi baya iyi mermilerin iskalamasi falan aheuaeh o kulak olayida bitsin ne bileyim baya kotu oldum otopsi bile izledim 1 saat kadarda ama kulak cok urpertiyor .<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 niye ki çocukken kulağana çok mu su kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok olmadi da cok tuhaf geliyor boyle kulaga giren cisimler gormek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 15 Nisanmış yeni bölüm izliycek dizi kalmadı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 offf be bende ne güzel izlicem diye geldim bi baktım 15 nisan böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aquila said: lan kulaga giren bisey var, neden kimse kulaklari kapatalim demiyo. pacemakeri olan adam neden elektrik veriyosun, sol koldan hem de. evet, direk beyne vermeleri daha da iyi oldu. Böyle şeyleri spoilera almak lazım bence. Bide sen inandın mı adamda kalp pili olduğuna? :) adamlar avcı 10 kelimelerinden 9'u yalan 1'i abartı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar