Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 harbi sondaki eye of the tiger süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Dean'ın kediyi görünce çığlığı bastığı sahnede yıkıldım ya. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ahaha super eglenceli bolumdu ya. seslerden oha hellhound ne alaka derken yarildim. bir de kullandiklari isimler guzel. arada belli ettiriyorlar gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Eye of the tiger Bu da videosu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Adamlar eğlenmesini biliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Hastayım Dean'e,eye of the tiger süferdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yeni izledim bölümü çok eğlendim ya resmen ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ep 7 Angels olayı çok güzel olacak.Sanırım sam demon lord olurken Dean, savaş alanında melekleri komuta edecek. Tabi böyle de olmayabilir.Sam demon etkisine girmeyip ikiside lucifere dalabilir.Genel olarak konunun çok güzel potansiyeli var.Bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Herhalde hep aynı şeyleri izliyoruz seninle bende downloadın bitmesini bekliyorum izlicem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Aynı siteleri takip ediyor olabiliriz:)Büyük ihtimal öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Kojiro çevirirse akşama izlicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Dean tahmin ettiğim yönde ilerliyor. Saminde gücünü kullanması an meselesiydi ki kullandı. Seal'in açılacağı belliydi yoksa 600 yıl boyunca rahattı bizimkiler. Ama o kadar büyük bir şeye karşın bu kadar dandik bir demon gelmeside ayrı yada bu sam in nekadar güçlü olduğunu gösteriyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 4.7 yi ziledim biraz önce diziler tarihinde en büyük evrimi yaşayan dizi 'sanırım' supernaturaldır.hani genelde diziler ilk 1-2 sezon iyi olur sonra cıvkı çıkar, supernatural da tam tersi zaman geçtikçe daha bir güzel oluyor dizi.. şu an büründüğü hal pek bi leziz, her hafta bekler oldum.ve umarım bu yakaldıkları ivmeyi aynı şekilde devam ettirirler de bize de keyfini sürmek düşer. 4.7 castiel in melankolik havası çok etkiliyor ve bu son bölümün sonundaki konuşmalarından çıkarıyorum ki eğer dizide daha fazla yer almaya başlarsa -ki beklentim bu yönde- çok güzel kurgulanmış bir karaktere şahit olacağız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Süper bölümdü, bence mühürlerden birisi kesinlikle Sam ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Çok gereksiz bi bölümdü ya hiç sevmedim. Arada böyle amaçsız bölümler koyuyorlar uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Flameoffear said: Çok gereksiz bi bölümdü ya hiç sevmedim. Arada böyle amaçsız bölümler koyuyorlar uyuz oluyorum.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Dean son konuşmada feci ayar veriyor.Bu adam izlettiriyor diziyi bana yoksa bölüm saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Eğlenceli bölümdü bence. Share&Care ile olacak işler değil bunlar Sam dedi Dean Cehennem orası cehennem. TeddyBear sahnesi güzeldi baya. Dean ile Sam'in bakışları süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 to be continued.... deli ediyor su olay dizilerde beni.. bekle 1 hafta daha simdi. guzel bolum 4-09.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 S04EP09 Ne biçim melek bunlar.Neyse güzel bölümdü ,flashback gereksizdi ama olsun konu The dean ;mesih Dean olunca sevdim bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bolum bence cok.. to be continued.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 S04EP10 izlediğim en güzel bölümlerden biriydi.Angel-demon olayını derinleştirirlerse çok süper olacak.İki dakikalık dövüştükleri sahne bile süperdi.Zenci baya güçlüymüş.Ama bizim castiel fazla güçlü değilmiş.Neyse Deanin artık koruyucu bi meleği var. Dean, aslansın be olum 30 sene kimse dayanamazdı.Adama her türlü işkenceyi yapmışlar.Helal olsun .Son dakikalardaki Dean'in içini Sam'e döktüğü sahnelerde çok kral oyunculuk var. edit:yemek yerken yazdım ne yazdğımı kendim bile anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Henüz bölümü bitirmedim ama yazmadan geçemicem. an angel and a demon riding on the backseat, its like a setup to a bad joke. Burası yardı beni =) Ayrıca Dean bu Angeli sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Supernatural'de duygulanacağım ölsem aklıma gelmezdi. Dean Adamımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar