Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ep 7

Angels olayı çok güzel olacak.Sanırım sam demon lord olurken
Dean, savaş alanında melekleri komuta edecek.
Tabi böyle de olmayabilir.Sam demon etkisine girmeyip ikiside lucifere dalabilir.Genel olarak konunun çok güzel potansiyeli var.Bakalım neler olacak

Mesaj tarihi:

Dean tahmin ettiğim yönde ilerliyor. Saminde gücünü kullanması an meselesiydi ki kullandı. Seal'in açılacağı belliydi yoksa 600 yıl boyunca rahattı bizimkiler. Ama o kadar büyük bir şeye karşın bu kadar dandik bir demon gelmeside ayrı yada bu sam in nekadar güçlü olduğunu gösteriyor da olabilir.

Mesaj tarihi:
4.7 yi ziledim biraz önce

diziler tarihinde en büyük evrimi yaşayan dizi 'sanırım' supernaturaldır.hani genelde diziler ilk 1-2 sezon iyi olur sonra cıvkı çıkar, supernatural da tam tersi zaman geçtikçe daha bir güzel oluyor dizi..

şu an büründüğü hal pek bi leziz, her hafta bekler oldum.ve umarım bu yakaldıkları ivmeyi aynı şekilde devam ettirirler de bize de keyfini sürmek düşer.

4.7

castiel in melankolik havası çok etkiliyor ve bu son bölümün sonundaki konuşmalarından çıkarıyorum ki eğer dizide daha fazla yer almaya başlarsa -ki beklentim bu yönde- çok güzel kurgulanmış bir karaktere şahit olacağız gibi.

Mesaj tarihi:
Eğlenceli bölümdü bence. Share&Care ile olacak işler değil bunlar Sam dedi Dean Cehennem orası cehennem.
TeddyBear sahnesi güzeldi baya. Dean ile Sam'in bakışları süper olmuş.
Mesaj tarihi:

S04EP10

izlediğim en güzel bölümlerden biriydi.Angel-demon olayını derinleştirirlerse çok süper olacak.İki dakikalık dövüştükleri sahne bile süperdi.Zenci baya güçlüymüş.Ama bizim castiel fazla güçlü değilmiş.Neyse Deanin artık koruyucu bi meleği var.
Dean, aslansın be olum 30 sene kimse dayanamazdı.Adama her türlü işkenceyi yapmışlar.Helal olsun .Son dakikalardaki Dean'in içini Sam'e döktüğü sahnelerde çok kral oyunculuk var.

edit:yemek yerken yazdım ne yazdğımı kendim bile anlamadım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...