managerx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ne zamandır erişemiyodum patiye elim dürttü cart diye girdim. Girer girmez ait olduğum yere starwars galaxie ye girince gözlerim yaşardı sizleri görüp özledim oyunumu, sizleri dantooine deki pixetleri coronet buffcılarını, dathomirin düşmacıl atmosferini geri versinler artık oyunumuzu, dönmeyen aceh ilk homo jedi olsun aleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ilk homo jedi kando ondos'tur :D 2. ol sen. Oyunumuzu geri versinler 3. de ben olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ben 4. olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ben simdiden homo oldum die bi espri yapcam ama yannıs anlasılır 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 oyunumu geri versinler karşılığında jedi charımı alsın 14 ay kasmıstım jedi yapabilmek için artık önemli değil tekrar doktor olmak istiyorum mining outpost a buff atmak tailor ile çanta yapıp satmak miner liğe devam etmek istiyorum özledim valla teras kasi skillerimle pvp yapmayı.... ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 5. burada :D Ulubatli Dandik Jedi Hakan [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 12:20 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 nuwanda bir yerde yazmıstı "geri dönmeyeceğini biliyorum,o yüzden eğlenmeme bakıyorum." sizlerde öyle yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 swg gelsinde kacinci oldugum farketmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar