smash Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 lilynin babasını kim oynicakmış lily'nin babasıyla bi sorunu falan mı var ben hiç hatırlamıyorum böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 http://www.itwasthebestnightever.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ahrahahhahrharararhha sexless innkeeper, epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 CAT FUNERAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ahaha cok iyiydi montajlar. hastayim marsahlin awkward ve gururlu hallerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ehaeha superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sexless inkeeper ahahah çok iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 barney'le robin "worst night ever" dedikten sonra robin kendini vurur gibi yapiyor. hemen arkasindan barney'in ustune sicramis beyin parcalarini silme hareketi var ki, on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 O hareket inanılmaz iyi, yarıldım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bir ben mi rezalet buldum bu bölümü ? cidden boktan bi bölümde bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 çok iyi bölümdü bence. uzun zamandır bu kadar eğlenerek izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 altyazı niye çıkmadı ya.. elinde olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcuslu00 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Çok güldüm bu bölüm ya, harikaydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 neyine bu kadar güldünüz çözemedim, çok ortalama bi bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Süferdi bu bölüm,Barney ve Robin en az Lily ve Marshall kadar müthiş bir çift olacaklar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 güzeldi bence ortalama üstüydü çok iyi değildi ama ilk 2 sezon performansına yaklaşır gibiler sanki :) umut verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mum_Chamber said: barney'le robin "worst night ever" dedikten sonra robin kendini vurur gibi yapiyor. hemen arkasindan barney'in ustune sicramis beyin parcalarini silme hareketi var ki, on numara tam bunu yazmaya girmistim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mum_Chamber said: barney'le robin "worst night ever" dedikten sonra robin kendini vurur gibi yapiyor. hemen arkasindan barney'in ustune sicramis beyin parcalarini silme hareketi var ki, on numara o hareket müthişti dedim bunlar tam çift olmuş adsdds barney son sahnede ki bakış ve ne yaptım ben olayı of bitirdi o ne bakıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Sexless innkeeper, Barney-Robin silah hareketi ve Ted ile dalga gectikleri sahneler guzeldi. Marshall Lily kismi baydi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 izleyemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 marshall gene tek başına kurtardı bölümü montajlarla. barney resmen öldü çift olunca resmen bitti karakter. hemen ayrılsınlar. ted çok sönüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 marshall (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 barney & robin barney'le robin ayrilacak bariz, son sahnenin verdigi imaj oydu. ve ayrilsinlar yani boku cikacak diger turlu cat funeral ve bir oncesi inanilmazdi ama ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ahaha iyi güldüm bu bölümde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Pek beğenmedim 5x04 ü barney bir anca önce ayrılmalı, cidden böyle doğası bozuldu adamın ahah. zaten son sahnede bi umut verdi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar