Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çok iyiydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Barn·man and Rob·in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi herkes beyenmiş ben neden o kadarda beğenmedim... Kendimi şartlandırdım herhalde kötü olacağına. Evet,evet öyle olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dreagloth said: Zaten 22 dk. boyunca güldüren dizi olmaz. family guy 5. sezon bölümleri... ama bu bölüm güzeldi layn... yine barney :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 friends! özellikle 3. sezon itibariyle dizi bitince bile devam ediyor güldürmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 heh ne zamandir olmuyordu bu kavga. yeniden baslicak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Abi barneynin yumruk attıktan sonraki ağlama efekti inanılmaz. 'Sabaha kadar burda kavga ederek geçiremeyiz' diye eğiliyo falan dağıldım. Profesor muhabbetide çok iyiydi, bende çoğunlukla böyle ikilemlerde kalırım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 eregorn2 said: dreagloth said: Zaten 22 dk. boyunca güldüren dizi olmaz. family guy 5. sezon bölümleri... ama bu bölüm güzeldi layn... yine barney :D abi bu family guy a bi ben ısınamadım heralde. tmm güzel dizi de, yani espriler 5 dakka önceden geliyorum "wait for it" diyor yani resmen. bi tek yumurta kafalı bebenin tripleri güzel. yani simpsons ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yapma gelecek espriyi nasıl tahmin ediyosunuz yaw, çok absürt ? (absürt müydü doğrusu, abzürt mü.. absirt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 marshallın kırbaçı çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Barney'in geceliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 abi şöyle ki, yani espri yapacağın zaman bunun alt yapısını hazırlamazsın di mi, spontane gelişir (en azından komik olanlarda). Family guy da bariz hazırlanıyo yani. 3-4 hamle önceden diyosun ki şundan espri olcak ve bi alakasız video giricek. hatta bazen şu ünlüyle dalga geçelim, şöyle bi video koyalım deyip üstüne script yazdıklarını bile düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yalnış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Korku filmi degıl sonucta sag gosterıp sol vursun japon sinama entegrasyonu gibi. Sonuc olarak guluyomusunuz ona bakmak lazım.Bokta boncuk aramak gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 family guyi 3 bolum izleyen, bolumler asagi yukari nasil gelisecegini tahmin eder, direk kalip ustune yaziyolar. hatta bi olay olurken sonraki sahnede peterin remember that time i was blablaba yapicagini bile gorursun, tek guzel kismi stewieyle brian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 neyse sonuç olarak ben simpsons da daha çok gülüyorum. family guy da favorilerim arasında değil, denk gelirsem izlerim. başlık konusu dizi dışına çıkıyoruz. Herkesin zevki ayrı, beğenen beğenmeyen olabilir diyerek konuyu kapatalım bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 oha lan konu nereye gitmiş ööle :D barney hakkında konuşun bırak bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Deniz aslanları yazıyo family guy ı sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 manatee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aquila said: family guyi 3 bolum izleyen, bolumler asagi yukari nasil gelisecegini tahmin eder, direk kalip ustune yaziyolar. hatta bi olay olurken sonraki sahnede peterin remember that time i was blablaba yapicagini bile gorursun, tek guzel kismi stewieyle brian. cehalet ve yetolugunun yani sira bir de zevksizmissin. BASGITBURDANCOCUK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 family guyda espri hazırlanıyo da HIMYM canlı izliyoruz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yalnız familty guy bayaaaaa kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 cok da degil hani 7. sezona geldigine göre bide usutne american dadi yapabildiklerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aheahaeha ilk bölümden çok daha komikti (tu) dopplegangers :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 cidden iyiydi bu bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar