Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siyam ve golden??


phoebe

Öne çıkan mesajlar

suan sizlerinde (hatırlarsanız tabi) bildigi gibi bırlıkte yasadıgım phoebe adında dunyalar tatlısı siyam cinsi 2 yasına gırmek uzere olan bır ev arkadasım var..bugunlerde yanına golden cınsı 2 .5 aylık bır yavru gelme ıhtımalı var benım suphem ıkısınden bırı ıcın herhangı bır problem olurmu yoksa arkadas olup bırlıkte yasamaya alısırlarmı tıpkı hayvanlarla ılgılı fılmlerde kı gıbı :D?gorus ve fikirlerinizi belirtir bana yon gosterırseniz cok mutlu olurum
--simdiden tesekkurler
-saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

goldenlar ürkektir çok çabuk ürkerler. hatta benimki karanlıktan bile korkuyordu o derece. siyam buna bir iki tıslar, bu yere yapışır sonra gül gibi geçinip giderler. bana göre. ama siyam niyeti bozar da goldenin ağzının payını vermeye kalkarsa, çok fena yani. ama olmaz bana göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hepinize yorumlar icin tesekkurler sevgili arkadaslar..bu aksam ıtıbarı ıle bır aıleyız oglum golden fidel ve kızım siyam phoebe ile beraberiz baslarda phoebe cok tısladı ama fidel hıcbıse anlamadı ona yaklasmaya calıstı sonra da phoebe onu uzaktan uzaktan takıp etmeye basladı ve daha sonra o uyurken ona yaklasıp uzun uzun baktı daha sonra kı yaklasmalarda da sadece tedırgın bısekılde baktı phoebe..ama bır gorun arkadaslar nasıl tatlı zaten hemen baslııcam fotograflandırmaya ve sızlerle paylasmaya..
--hersey ıcın tesekkurler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siyamla olmaz. Çok kıskanç ve sinsi hayvan. Hiç sevmem köpeğe yazık etme. Kararlıysan ikisini yan yana getirmeye, köpek 1 yaşına gelene kadar imkanın varsa başka yerde bak. Ben iki sene öğrenci evinde o kediyle yaşadım. beni bile ezdi hayvan, arızalıydı. Netekim ev arkadaşımdan ayrılmamın önemli bir sebebiydi. Halamda da vardı bir tane o da öyleydi. Çizgi filmlerde sahibi gelince kuşa iyi davranıp, sahibi arkasını dönünce tırnaklarını çıkaran kedi modeli var ya, benim gözümde siyam kedisi odur.

Husky gibi inatçı bir köpek desen seve seve bir araya getir derdim ki o da aylıkken olmaz yaşına girmesi lazım. Sevmiyorum ya kediyi :D

ilk cümleden sonrası edit böylede mesaj yazarım

[ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 23:52 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...