Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Adamlar zaten siz kandırın ordan burdan c/p yapıp account açtırın diye roleplay zorunlu yaptılar.Üçkağıtçılığın bu kadarı,ayıp.
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ultima Online Originde bile su anda Diabloya donmus durumda ve RolePlay yapmaya elverisli bir oyun degil. Role Play yapan herkeze saygım vardır ama bir oyunu oynamak icin sayfalar dolusu yazı yazmak sacma bu yazılan hikaye oyuncunun oynayısını degistirebilecek bir etken degildir. Ayrıca evil alligment bir karakter oynuyorum diyelim karsımdakini taciz etmek icin hakaret etmem gerekemezmi? sadece basit bir ornek bu yuzden dolayı her zaman masaustunu tercih ettim ve acıkcası ultima onlineda Roleplay yapmak icin ugrasmakdan daha faydalı olduguna inaniyorum
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Apache sana söyliyecek bir lafım yok gereksiz olarak görüyorum seni. Tamam evil bir karakter ile aynıyorsunuz karşınızdaki kişiyi tabi ki taciz ediceksiniz. ama bu taciz is senin aile bireyleri diye başlayıp biten sözlerle yapamassınız. Ama emoteler le veya farklı terimlerle bunu yapabilirsiniz. Uzun kulaklı keçi suratlı elf pisliği *suratına tükürür* gibi yapabilirsiniz. Sonuçta bu da bir saygı çerçevesinde olur.Anlatmak istediğimiz olay bu oynayana değil oynadığı karaktere hitap ediceksiniz.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: Drachai, 17 September 2003 22:35 tarihinde demiş ki: Apache sana söyliyecek bir lafım yok gereksiz olarak görüyorum seni. [hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Ne demek anlamadım tam?
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 İşte dediğim gibi sana söyliyecek lafım yok açıkçası seni gereksiz buluyorum sanırım anlaşıldı demek istediğim.
Öne çıkan mesajlar