Smpty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Ya ben sihirlisayfalar die bi server a kaydoldum ama kayıdımın aktif olması için bi hikaye istiyorlar bende anlamam bundan yeniyim zaten bana yazarmısınız lutfennnn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ???????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? [Bu mesaj Ale tarafından 14 September 2003 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smpty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 saol ya hadi bisiyler yazınnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bak zgeçmiş derken hangi serverlarda oynadığın vs mi isteniyo yoksa? RP temelli bi ikayemi?(mytharria da olduğu gibi) Eğer hikaye istiyolarsa benim mytharria ya girerken kullandığım tekniği kullan ultimatr ye gir bi hikaye al (ama ben ingilizceye çevirmiştim tabi :) ) al sana link de verem: http://www.ultimatr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Smpty Ben Ring Of life ın ownerıyım kopya bir hikayeyle belki girersin ama role playing yapmadığın için serverda ceza alırsın. Forumlardaki role Playing bölümünde bir çok açıklama var.Onları okursan istemene gerek kalmayacak ve özgeçmiş bölümünde ki 2000 özgeçmiş ten bir kaçını okursan da kendin yazabilirsin[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 İyide efendim ben adama kopya çek demedim beni iğnelemeyin konuşmanızda Serverinızda bi kere RP yapan yok bunu sizde benden iyi biliyosunuz OORC ırkı resmen buglı 8000 str yaptı bizim cafedeki elemanlar ve full edit RP yle alakası olmadı halde özgeçmiş istiyolar yazık yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ben Oraya Üyeyim Ful Rp istiyo Bak Benim Özgeçmişi Bul Heralde 7 SAyfada Falandır Kopyala Yapıştır Yap :D[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız [Bu mesaj zgrw tarafından 14 September 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Mandooo, 14 September 2003 14:22 tarihinde demiş ki: İyide efendim ben adama kopya çek demedim beni iğnelemeyin konuşmanızda Serverinızda bi kere RP yapan yok bunu sizde benden iyi biliyosunuz OORC ırkı resmen buglı 8000 str yaptı bizim cafedeki elemanlar ve full edit RP yle alakası olmadı halde özgeçmiş istiyolar yazık yane... Bu Yazıların Arkasında Rp Yapılmıyor Sözlerine Bir Anlam Veremedim. Sizce Biz Herkezi Tek Tek Takip Edebilirmiyiz? Burada İnsanların Bir Birlerine Saygılı olmalarını İstiyoruz. Diger Oyun Sunucularındaki Gibi İnsanların Gerçek hayatta bile agızlarına almayacakları Küfürleri Bir Birlerine Etmesinler. En Azından Farklı Bir Şey Olsun Amacıyla Hikaye Alıyoruz. Serbest bıraksaydık Büyük Dünyalar Arasına Girmemiz Hiçde Zor Değildi. Ama Biz Kalabalıktan Çok Kalite İstiyoruz. Bizi Anlarsınız Umarım. ( Orcların Str Sorunu Fixlenmiştir Unutmadan ) Saygılarımla[hline]Ring Of Life Owner [Bu mesaj NuLL tarafından 14 September 2003 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smpty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Prdon ama bn de sadece zevk icin giricektim sizin servera bn yeniyim tmm bisey bilmiyorum ama ogrenirim ark lar felan varr aama tbi siz bilirsinizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: NuLL, 14 September 2003 15:05 tarihinde demiş ki: Burada İnsanların Bir Birlerine Saygılı olmalarını İstiyoruz. Diger Oyun Sunucularındaki Gibi İnsanların Gerçek hayatta bile agızlarına almayacakları Küfürleri Bir Birlerine Etmesinler. En Azından Farklı Bir Şey Olsun Amacıyla Hikaye Alıyoruz. Serbest bıraksaydık Büyük Dünyalar Arasına Girmemiz Hiçde Zor Değildi. aha işte.. rp le saygılı davranmayı aynı kefeye koyan cahillerden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smpty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konus bee tazmanyak ..:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: TaZmAnYaK, 14 September 2003 17:03 tarihinde demiş ki: said: NuLL, 14 September 2003 15:05 tarihinde demiş ki: Burada İnsanların Bir Birlerine Saygılı olmalarını İstiyoruz. Diger Oyun Sunucularındaki Gibi İnsanların Gerçek hayatta bile agızlarına almayacakları Küfürleri Bir Birlerine Etmesinler. En Azından Farklı Bir Şey Olsun Amacıyla Hikaye Alıyoruz. Serbest bıraksaydık Büyük Dünyalar Arasına Girmemiz Hiçde Zor Değildi. aha işte.. rp le saygılı davranmayı aynı kefeye koyan cahillerden biri.. Tabiki Role Playing İle Saygıyı bir biriyle ilişkilendiriyorum.Çünkü Oyun İçerisinde Bir Rolunuz Varsa Saygı sınırları içerisinde Bunu uygularsınız. Eger Siz Yukarıda Belirttiğim Küfür Speed İnjection Gibi Programların bolca kullanıldıgı ve Saygı namına bir şey yapılmayan yerlerde Bir Rol üstlenmek istiyorsanız zaten bizim sizin gibi Oyunculara ihtiyacımız yok demektir. Unutmadan Kaliteyi Düşüren Sözler Aha işte Rp ile Saygıyı bir birine karıştıran zihniyet gibi Sözlerdir. Önce Konuşma Adabını Bilinki Birileri Sizin Söylediklerinizden bir şey anlasın. Eger konuşma Adabını bilmiyorsanız Susunki İnsanların Kafası Şişmesin.. Son Bir Şey Daha Bu Zihniyete Destek Verende Onunla Aynıdır. Saygılar.[hline]Ring Of Life Owner [Bu mesaj NuLL tarafından 15 September 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Rp yapmayan biri illa injection, speed kullanıp gelene gecene küfretmek zorunda mıdır? Genel olarak oyun adabı denen bişi vardır. Bu da sadece UO icin her oyun icin asagı yukarı aynıdır. RP ile karsınızdaki kişiye oyun sınırları icinde saygılı davranmanın bir ilişkisi oldugunu sanmıyorum.. RP sadece oyuna renk katan bir unsurdur. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Bakın arkadaşlar RP ye yapılan bi server olsun uo yu bırakana kadar oynarım şerefsizim.İşin sırrı ağır cezalarda ama bu arada Orc larla ilgili str sorunu fixlenemez bi sorun çünkü gmlerden kaynaklanıyo tamamen anlatırsam cafeden bikaç kişi ban yer sorry. Ama mesela nebula 3. bi server açsın RP tabanla server kapanana kadar oynarım hiçte bıkmam ama ben ROL oynayan arkları izledim adam direk yok adresini ver yok senin bi tarafına bişi yapıcam felan serveriniz gerçekten büyük bi çalışma eseri diye gösterilebilecek bi server ama Türkiye de yaşıyoruz ve bir türk gerçeği krolar![hline]FENERBAHÇE:6 GALATASARAY:0 Pişmanlık yasası 6 KASIM 2002 TARIH VE 1907 SAYILI BAKANLAR KURULU KARARI ILE 6-2002 SAYILI RESMI GAZATEDE YAYINLANMAK UZERE Bööyüük GALATASARAY TARAFTARINA OLMAK ÜZERE PISMANLIK YASASI CIKARTILMIS OLUP SON DEFA FENERBAHCELİ OLMABILME IMKANI TANINMISTIR !!! BASVURULARIN DONME SAYILMAYIP ÖZ BE ÖZ FENERBAHCELİ SAYILMALARI ICIN BASVURU TARİHİ 31.12.2002 OLUP ASAGIDAKI SARTLARI YERINE GETIRMELERI VE MESAI BITIMINE KADAR EN YAKIN FENERBAHCELİYE MURACATLARI HALINDE DURUMLARI DEGERLENDIRMEYE ALINACAKTIR !!! MAGDUR GALATASARAYLILARI PISMANLIK YASASINDAN YARARLANMALARI ICIN YERINE GETIRILECEK KOSULLLAR: 1-6 adet nufus cuzdanı fotokopısı 2-6 adet ıkametgah ılmuhaberı 3-6 adet fenerbahce forması ıle cekılmıs boy fotografı 4-savcılıktan alınmıs holıgan olmadıgına dahıl temiz kagıdı 5-FENERBAHCELİ 6 KEFİL 6-evın kosesıne asılmak uzere 60*60 ebadında fenerbahce posterı 7-fenerbahce marsını ezbere bılmek 8-6 cuma namazı tovbe ıstıfgar cekılecek tesbıh namazı kılınacak ve 1907 kere sukur edılecektır.6 defa fenerbahce stadına gıdılerek hacı olunulacak ve bunlar dıyanet ıslerınden tastık ettırılecektır. 9-ardından seytan taslamak ıcın ali samiyen stadına gıdılecek stadı 6 kes taslayım tavaf edılecektır. 10-muftulukten temın edılecek ıamalar eslıgınde her kentın en unlu hamaında 40 tas su dokulup tovbekar olnulacak ve tovbe namazına sahıt olan ımamlar eslıgınde muracat edılecektır. hıc bır sey gec kalınmıs degıldır.duyurulur FENERBAHCE CUMHURİYETİ TARİH:6 KASIM 2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ultima Online'ı roleplay için oynamak isteyenlere Ethernass / Erethar'ı önerebilirim... Özgeçmişi başkasına yazdırmak ise çözüm değil... Gayet sıkı roleplay yapılan ortama girildiğinde kişinin eksikliği apaçık bir şekilde ortaya çıkar... Ultima Online ve roleplay hakkında yardım almak için : http://uo.ethernass.org sayfasındaki "Roleplay" bölümünü tavsiye ederim. Saygılarımla... GM Mystery Erethar Shard Admin [Bu mesaj Moonlight tarafından 15 September 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Daha ne diyim reklam yapmak istiyormuşsun diyecek bir sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Reklamdan ziyade bilgilendirme diyebiliriz... Bunun da bir zararı olduğunu sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Açıkçası şu bir gerçek sizin kadar ağır rp isteyen bir shard yok ama o tartışmanın altına o yazıyı yazdırman bilgilendirmek ten çok bana reklam reklam gibi geldi. Tabi bu sorun değil.Bir rp sevgisi sayip olarak Erather da türk ultima online oyuncularına rp konusunda baya bir etkisi olacağından şüphe duymuyorum. Ultima online bence rp üzerine kuruldu fakat sonra da değişti. Örnek olarak bilmeyenler için Lord British konuşurken bile energy vortex atıp zuhaha diye konuşan zeki tayfalar bile türedi. Başarılarınızın devamını dilerim.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Örnek olarak bilmeyenler için Lord British konuşurken bile energy vortex atıp zuhaha diye konuşan zeki tayfalar bile türedi. *Tüyleri diken diken olur* said: Başarılarınızın devamını dilerim. Teşekkür ederim :)[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi [Bu mesaj Moonlight tarafından 16 September 2003 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Drachai, 14 September 2003 12:51 tarihinde demiş ki: Smpty Ben Ring Of life ın ownerıyım kopya bir hikayeyle belki girersin ama role playing yapmadığın için serverda ceza alırsın. Forumlardaki role Playing bölümünde bir çok açıklama var.Onları okursan istemene gerek kalmayacak ve özgeçmiş bölümünde ki 2000 özgeçmiş ten bir kaçını okursan da kendin yazabilirsin[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Şu seyranbağlarındaki cafedeki ring of life mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Sanırım Sizlere anlatmak istediklerimizden Gram Bir şey anlamamışsınız. Arkadaşın birisi Bir oyun sunucusu Rp tabanlı Bir Server daha açsa Sürekli rada oynarım demiş.. Desin Orada Rpnin nasıl yapılacagınıda az çok tahmin edebiliyorum. Herneyse Sizin istediğiniz ( Bazılarının ) Öldüğünüzde Sinirinizi Birine Küfür Ederek Çıkarmak Ben Bu Adamı Nasıl kesemem ulan Açarım Speedi Keserim Küfürümüde Eder Arkamı döner giderim. Bu ettiklerimde Yanıma Kâr Kalır. Gm Çagırırım Gelmez. gelsede Suçlu kesin ben olurum. Bizim Farkımızı Bizimle Oynayan bilir. Öncelikle insanların Arasında Oynayabilmek için gereken şey saygıdır. Bizim Oyun Dünyamızda ise Role Playing Zorunlu oldugundan Buna birde Role playing eklenir. Saygılar.[hline]Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Null Mage Sınavı Ne Zaman Yapılcak Gm ler net bir bilgi vermiolar[hline]-Abi Nieye Ultima Oynuyoz Biz ? -Çünkü Ultima Zevkli Bir Oyun -Abi Ben Zevk Almıyom -Ozaman Aramızda İşin Yok ----------------------------------- Bizimlemisin ? Ozaman Ultimayı Sevmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: zgrw, 16 September 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Null Mage Sınavı Ne Zaman Yapılcak Gm ler net bir bilgi vermiolar[hline]-Abi Nieye Ultima Oynuyoz Biz ? -Çünkü Ultima Zevkli Bir Oyun -Abi Ben Zevk Almıyom -Ozaman Aramızda İşin Yok ----------------------------------- Bizimlemisin ? Ozaman Ultimayı Sevmelisin Bunun ne yeri ne de sırası bu konuyu burda tartışamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ultima online artık rpg oyunu olmaktan çıktı daha çok oyuncular için bir hırs bir kişilik savaşı haline aldı heleki ortalama yaşı bu kadar düşmüşken bu oyunun rp shardı olmak için elinizden geleni yapın ama olmayacaktır ne yazıkki çünki insanlar rp yi ancak yetkili kişiler önünde yapmakta amaçları sadece göze girmekte . ve ayrıca türkiyede çok az kişide tüm oyun boyunca rol yapacak yetenek vardır hepsini bir araya toplayamazsınız. Oyuncular için herşeyi yapın ama beyendiremez ve istediğiniz kadar quest yapın yinede rp den çok pvp hakim olacaktır sharda çünki dediğim yaş ortalaması düşük ve hırslı bir oyun bu ultima. Ama umarım ismi geçen her iki shardda tam anlamıyla bunu başarırlar ve sözde rp severleri bir araya toplarlar. Bu arada ilgimi çeken bir konu ise burada o kadar çok rp yi seven arkadaş warki böyle rp zorunlu shardların dolup taşması gerekir. Yani bu denilenlerin %90 yalan %10 ise shard yetkililerinden oluşuyor. Yalnışsam düzeltiniz. teşekkürler.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Larethian, 17 September 2003 00:38 tarihinde demiş ki: ultima online artık rpg oyunu olmaktan çıktı daha çok oyuncular için bir hırs bir kişilik savaşı haline aldı heleki ortalama yaşı bu kadar düşmüşken bu oyunun rp shardı olmak için elinizden geleni yapın ama olmayacaktır ne yazıkki çünki insanlar rp yi ancak yetkili kişiler önünde yapmakta amaçları sadece göze girmekte . ve ayrıca türkiyede çok az kişide tüm oyun boyunca rol yapacak yetenek vardır hepsini bir araya toplayamazsınız. Oyuncular için herşeyi yapın ama beyendiremez ve istediğiniz kadar quest yapın yinede rp den çok pvp hakim olacaktır sharda çünki dediğim yaş ortalaması düşük ve hırslı bir oyun bu ultima. Ama umarım ismi geçen her iki shardda tam anlamıyla bunu başarırlar ve sözde rp severleri bir araya toplarlar. Bu arada ilgimi çeken bir konu ise burada o kadar çok rp yi seven arkadaş warki böyle rp zorunlu shardların dolup taşması gerekir. Yani bu denilenlerin %90 yalan %10 ise shard yetkililerinden oluşuyor. Yalnışsam düzeltiniz. teşekkürler.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Size Katılmamak Elde Değil Ama Bizim İstediğimiz Farklı Olsun Role Playing Hiç Olmamasından Birazda Olsa Uygulanması. Milletin Bir birine Belirli Bir Saygı Çerçevesinde Davranması. Bunları Yapamamızın Sebepleri Arasında Yaş sınırının Ultima Online Oynayanlar İçin Çok Düşük Olması. Bu oyunu ben senden üstünüm ü Göstermek için Oynayan Kesimi Hiçde Azımsanmayacak Kadar Çoktur. Bizimde Zorlanacagımız şeyde Budur. Saygılarımla[hline]Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar