Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ne kaddar narutoya benziyor o karakter yahu evil naruto gibi adam mandayı cıkarttı son anda manda öldü o kadar abartmamıslar bence [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:42 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:43 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ya ben bi tahmin yürütiyim mi ayak üstü. Tsunade'nin torunu olmasın bu? Tsunade torunum sana çok benziyo diyodu Naruto'ya. Kıllandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 olabilir valla mantıklı ; hatta chibayo grandsonuyla kapıstı, bunla da tsunade kapısır [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:51 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @Kojiroh: abi herkes narutoyu bi akrabasına benzetip öyle yumuşuyor zaten... sanmıyorum tsunadenin torunu olduğunu. [spo]akatsuki'nin daha büyük biri/birileri tarafından yönlendirildiğini öğrenmiş olduk. lider narutoya ikizi gibi benziyor... benim aklıma bi ihtimal geliyor ama biraz saçma... daha önceki teorimden yola çıkarak düşünüyorum bunu da: Yondaime, yellow flash olarak bilinen ve savaşta karşılaşılmaması gereken bir ninja olarak biliniyor. Kyuubi'yi durduran ninja aynı zamanda. Sasuke gibi bi yeni yetme bile Kyuubi'nin gücünü pasifize edebiliyorsa kim bilir Yondaime napardı. Artık her ne yaptıysa o gün iki çocuk doğdu farklı yerlerde, Yondaime'den parcalar alarak. Naruto, iyi ve sevecen tarafını aldı, Paine acımasız ve sert olan tarafını aldı. a)Seal iki parçaya bölündü o yüzden Naruto'nun kyuubiyi kontrol etmeyi ogrenmesi gerekti. ya da b)kyuubi narutoya hapsedildi, kimse nasıl yapıldığını bilmiyor, paine de aynı hisler pesinde kyuubiyi aramak adına akatsukiyi kurdu ve organizasyona dahil oldu. ??? dedigim gibi sacma biraz.. dusunmedim daha dogru durust oyle aklıma geldi yazayım dedim :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 naruto'nun 1. hokageyle bır yakınlıgı kesın var. yoksa tsunade'nın verdıgı ve sadece 1.hokage'nın yakınlarının takabıldıgı kolyeyı takamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yondaime nin öldüğü bir gerçek sacros teorini çürütmek gibi olmasın. orochimaru hokageyle dövüşürken 3 hokageyi de summonladı, ve o summonlar için cesetleri gerekiyordu yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 2. yazdıgım teoride zaten ölü olarak kabul etmişim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hehe 2. teorini okumamısım birincisiyle alakalıdır diye o_0 2. teori de güzel de çok Türk filmi tadı yakalanır öyle de.narutonun tanımadığı ikiz evil kardesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 364 bomba bir bölümdü birçok yeni teori çıkacak bunun üstüne tobiler madaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 364 cidden manyaktı.Itachi özellikle bence göründüğünden çok farklı birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yürü be tobi (obito) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 zamanında itachininde dediği gibi 3. sharingan kullanan kişi ortaya cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sımdı bu tobı obıto desek. sharınganın gercek gucu, uchıha madara'nın gucu falan dıyo. bunun amacı madara denen adamın artık neyse uber sharıngan teknıgı falan mı?? hayır zaten mk sharınganın yapamadıgı sey yok, bır de gercek gucu varsa bır bakısta adamı nazardan catlatma teknıgı falan mı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Sharinganda son nokta belki ms değildir onunda lvl 2 si vardır Ms kullanıcısı olabilmek için en yakın arkadaşını öldürmen gerekiyordu,X kullancısı olabilmek içinde 2 ms nin kapışması gerekiyor olabilir en azından şuan için en mantıklı acıklama bu itachi paso nefret et benden ,güçlen beni öldür diyip duruyordu elbet bir açıklaması vardır ps:manga giriş sayfası cok güzel olmuş [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yalnız ben bır de seyden baydım artık, hep uchıha hep sharıngan, hep onların soyu, sopu, madarası, obıtosu, yeter ya. yahu daha naruto pıc ama neden pıc, anası nerde, babası nerde, dedesı amcası nerde bır tane spoıler bıle cıkmadı. hayır kac senelık de manga ya bır tane mı spoıler olmaz, soyle uzumakı soyadlı bırı falan. manganın adı "a story of uchıhas and some other shıt" falan olsaymıs tam olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 AJAJHAHJkjas "a story of uchıhas and some other shıt" Kesinlikle katılıyorum. Baydım Sasuke'nin ve Uchihaların kıçlarının kaldırılmasından. Eziklere de hakları verilsin, GO NARUTO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 uchiha madara:D güzel kyuubicik bahsetmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 madara için first hokagenin kapıştığı, heykeli olan adam deniyor di mi? şu naruto vs sasuke heykellerinin oradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ewt net üzerindeki dedikodular öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bu hafta ne olucak acaba. pain'le naruto bir şekilde karşılaşsa, sonra pain naruto'nun geçmişi ya da sülalesi hakkında biraz spoiler verse negzel olur di mi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tobi'nin obito olduğu hakkındaki dedikodulara ithafen yaptığım araştırmayla önemli bir keşif yaptım :) obito ismini tekrar tekrar yazıdığımızda bakın neyle karşılaşıyoruz:obitobito. evet!obito ismini arka arkaya söylediğimiz zaman tobi ismi karşımıza çıkyıor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sdfsdf belli değilmiydi zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 belliydi de işin ilginç kısmı, obito gibi birisi nasıl vücudunun nerdeyse tamamı parcalandıktan, öldü denildikten sonra maskeli darth vader tarzında ortaya çıksın? hem de akatsukinin arkasındaki adamlardan biri olarak? öldü bilinen ne kadar ana karakter varsa ölmemiş olabilir yani... misal yondaime :P:P:P:P belki de obito degildir, uchiha madaradır, imbadır süperdir felan :P uchiha olayına gelince, bay kishimoto zaten kendi diyor ben sasuke karakterini narutodan daha çok seviyorum diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 366. sayı 1 hafta gecikmeyle çıktı nihayet. ama adamlar harbi çok pis bi yerde bitirmişler içim içimi yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 boş yere buluşturdular itachiyle narutoyu sırf yer kaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar