Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kfg said:

402

off iyice eblek oldu ya, hayır gozu niye degisti anlamadım ki, bi sharingan kullanıcısı yıllardır gormedigi ve kotu sandıgı abisini oldurup sonra onun hakkında gercekleri ogrenince Sumbadumba Sharingan'a mı sahip oluyor, nedir ? saske guclenmekten sıkılmıstır artık ya...

off bi sonraki bolum icin de hala eagle nereye gidecek falan yazıyor, ne zaman bitcek bu saske geyigi de jiraiya-pein olayına donecez ? kishi'nin aklına jiraiya'nın yazdıgı mesaja uygun bi sey gelmiyo bence, uzattıkca uzatıyo =)...

402

orochimaru öldü diye ms açıldı. en yakını oydu ya hani.

Mesaj tarihi:

402

ya ne kadar mal bu saske.gerçi belliydi böyle bişey olacağı da yine de sinir oldum.hem o sharingan ne öyle kishi bufflicak yer arıyo saskeyi.
bide erochimaru'dan değil de itachi'den dolayı açılmıştır o sharingan.

Mesaj tarihi:

402

iyi de sonuçta sharinganın açılması için duygusal bir bağ falan gerekli,ne bileyim bir kardeşini bir arkadaşını falan öldürünce açılıyor.şimdi bunun üstüne erochiyle ilişkisini irdelemek istemiyorum açıkçası ortaya çirkin şeyler çıkar :p

Mesaj tarihi:
ssj4songoku said:
[spo]Ne orochimarusu ya. Bariz Itachi'yi öldürdüğü için açıldı. [/spo]

402 ms

http://www.onemanga.com/Naruto/401/03/

2. sayfayla birlikte okuyunca bana orochimaru gibi geliyor. bariz itachi diye birsey de yok.

Mesaj tarihi:

sharingan

evet aslında mantıklı, duygusal bir cokuntuden dolayı acılıyordur, itachi'yi ilk kestiginde acılmadı mesela, onun iyi oldugunu ogrenip uzulunce acıldı =), yani ben ilk mesajda sarcasm yapmıstım ama dogru cıktı bi nevi eheh...

kfg said:

402

off iyice eblek oldu ya, hayır gozu niye degisti anlamadım ki, bi sharingan kullanıcısı yıllardır gormedigi ve kotu sandıgı abisini oldurup sonra onun hakkında gercekleri ogrenince Sumbadumba Sharingan'a mı sahip oluyor, nedir ? saske guclenmekten sıkılmıstır artık ya...

Mesaj tarihi:

Onu bunu geç de Madara'nın anlattıklarından nasıl bir "Konohayı yok etmeliyim pew pew!!1" anlamını çıkardı,hayretler içerisindeyim.Sharingana gelince,favori karakter tabi, illa çıkarak bir ultimate rasengan.Ama her şeyi geçtim Naruto'da da benzeri kekke genkai benzeri birşeyler çıkmazsa çok sinir olacağım.Eze eze bir hal oldu kishi

Mesaj tarihi:
[spo]Orochimaru'dan dolayı açılcak olsaydı şimdiye çoktan açılırdı. Bu kadar basit yani. Itachi'nin ölümü ve hakkındaki gerçeklerden dolayı ortaya çıkan duygusal çöküntü neden oldu açılmasına.[/spo]
Mesaj tarihi:

sıpo

yani emoydu şimdi tam emo oldu lol
o konuyu bende pek anlayamadım o anlatılanlardan "crush konoha omg!1!11" gibi bir fikre nasıl kapıldı.tam tersine sandaime falan uchihaları korumak istemiş saskeyi korumuş onlara sempati duyması gerekirdi gidip tsunadenin elini öpmesi gerekirdi ama nerdee mal işte.

Mesaj tarihi:

402

taa ilk coup d'etat (boyle mi yazılıyodu =) ?) ı anlatırken demistim, su konusmada gaza gelse anca gidip danzou ve elder'ları kesmesi gerekir, o da konoha'ya iyilik olur yani... yok abi genius falan degil bu, bildigin embesil...

Mesaj tarihi:
Ahah Milliyet bilim çocuk dergisinin en büyük destekçisi saske acırım acırım canım itaçiye acırım, bu arada beyler dün mangada birşeye dikkat ettim erosennin ölmeden önce bi kehanetten bahsediyordu o kehanet ne ile ilgili?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...