cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ahahah bu ne lan.run for ur lifes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 kfg said: 402 off iyice eblek oldu ya, hayır gozu niye degisti anlamadım ki, bi sharingan kullanıcısı yıllardır gormedigi ve kotu sandıgı abisini oldurup sonra onun hakkında gercekleri ogrenince Sumbadumba Sharingan'a mı sahip oluyor, nedir ? saske guclenmekten sıkılmıstır artık ya... off bi sonraki bolum icin de hala eagle nereye gidecek falan yazıyor, ne zaman bitcek bu saske geyigi de jiraiya-pein olayına donecez ? kishi'nin aklına jiraiya'nın yazdıgı mesaja uygun bi sey gelmiyo bence, uzattıkca uzatıyo =)... 402 orochimaru öldü diye ms açıldı. en yakını oydu ya hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 402 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 [spo]Ne orochimarusu ya. Bariz Itachi'yi öldürdüğü için açıldı. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 402 ya ne kadar mal bu saske.gerçi belliydi böyle bişey olacağı da yine de sinir oldum.hem o sharingan ne öyle kishi bufflicak yer arıyo saskeyi. bide erochimaru'dan değil de itachi'den dolayı açılmıştır o sharingan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 402 sharingan abi orochi oldu diye acılsaydı bence, ilk savastıklarında orochi'yi direk kendi yenince acması gerekirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 402 iyi de sonuçta sharinganın açılması için duygusal bir bağ falan gerekli,ne bileyim bir kardeşini bir arkadaşını falan öldürünce açılıyor.şimdi bunun üstüne erochiyle ilişkisini irdelemek istemiyorum açıkçası ortaya çirkin şeyler çıkar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ssj4songoku said: [spo]Ne orochimarusu ya. Bariz Itachi'yi öldürdüğü için açıldı. [/spo] 402 ms http://www.onemanga.com/Naruto/401/03/ 2. sayfayla birlikte okuyunca bana orochimaru gibi geliyor. bariz itachi diye birsey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sharingan evet aslında mantıklı, duygusal bir cokuntuden dolayı acılıyordur, itachi'yi ilk kestiginde acılmadı mesela, onun iyi oldugunu ogrenip uzulunce acıldı =), yani ben ilk mesajda sarcasm yapmıstım ama dogru cıktı bi nevi eheh... kfg said: 402 off iyice eblek oldu ya, hayır gozu niye degisti anlamadım ki, bi sharingan kullanıcısı yıllardır gormedigi ve kotu sandıgı abisini oldurup sonra onun hakkında gercekleri ogrenince Sumbadumba Sharingan'a mı sahip oluyor, nedir ? saske guclenmekten sıkılmıstır artık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Onu bunu geç de Madara'nın anlattıklarından nasıl bir "Konohayı yok etmeliyim pew pew!!1" anlamını çıkardı,hayretler içerisindeyim.Sharingana gelince,favori karakter tabi, illa çıkarak bir ultimate rasengan.Ama her şeyi geçtim Naruto'da da benzeri kekke genkai benzeri birşeyler çıkmazsa çok sinir olacağım.Eze eze bir hal oldu kishi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 [spo]Orochimaru'dan dolayı açılcak olsaydı şimdiye çoktan açılırdı. Bu kadar basit yani. Itachi'nin ölümü ve hakkındaki gerçeklerden dolayı ortaya çıkan duygusal çöküntü neden oldu açılmasına.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sıpo yani emoydu şimdi tam emo oldu lol o konuyu bende pek anlayamadım o anlatılanlardan "crush konoha omg!1!11" gibi bir fikre nasıl kapıldı.tam tersine sandaime falan uchihaları korumak istemiş saskeyi korumuş onlara sempati duyması gerekirdi gidip tsunadenin elini öpmesi gerekirdi ama nerdee mal işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kfg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 402 taa ilk coup d'etat (boyle mi yazılıyodu =) ?) ı anlatırken demistim, su konusmada gaza gelse anca gidip danzou ve elder'ları kesmesi gerekir, o da konoha'ya iyilik olur yani... yok abi genius falan degil bu, bildigin embesil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 saske denen malda mantik aramiycaksiniz....da! BIR MANGADA FLASHBACK BOLUM YAPTILARYA TEBRIK EDIYORUM!!!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sunu bir odaya kapatip surekli makas alsalar, minciklasalar, makara yapsalar, pandik atsalar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yalnız birşey dikkatinizi çekti mi? Paticik de hiç Sasuke fan'ı yok. İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sasuke fanı yeryüzünde zaten 1 tane değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 O da Naruto mu? =) Kishimoto haa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Benim eski ev arkadaşım Sasuke fanı. Bak 1 taneden fazlaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bi sürü var aslında ya. Gunbound denen oyunu oynarken görüyorum hep, SaSuKe91, sasuke falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ssj4songoku said: Benim eski ev arkadaşım Sasuke fanı. Bak 1 taneden fazlaymış. Senin adına sevindim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yalnız ben sevmedim bu gözün tipini ne bilim tırt geldi biraz. Bakalım başka hangi şekillere girecek o sharingan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hani orta okulda fizik derslerinde Atom'un şekli vardıy ya. 3 tane daire birbirini çevreler 3 tane de top döner. Aynen ona benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sasuke fanlari gaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ahah Milliyet bilim çocuk dergisinin en büyük destekçisi saske acırım acırım canım itaçiye acırım, bu arada beyler dün mangada birşeye dikkat ettim erosennin ölmeden önce bi kehanetten bahsediyordu o kehanet ne ile ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sonraki 37.sayfa (Toplam 295 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Onu bunu geç de Madara'nın anlattıklarından nasıl bir "Konohayı yok etmeliyim pew pew!!1" anlamını çıkardı,hayretler içerisindeyim.Sharingana gelince,favori karakter tabi, illa çıkarak bir ultimate rasengan.Ama her şeyi geçtim Naruto'da da benzeri kekke genkai benzeri birşeyler çıkmazsa çok sinir olacağım.Eze eze bir hal oldu kishi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 [spo]Orochimaru'dan dolayı açılcak olsaydı şimdiye çoktan açılırdı. Bu kadar basit yani. Itachi'nin ölümü ve hakkındaki gerçeklerden dolayı ortaya çıkan duygusal çöküntü neden oldu açılmasına.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sıpo yani emoydu şimdi tam emo oldu lol o konuyu bende pek anlayamadım o anlatılanlardan "crush konoha omg!1!11" gibi bir fikre nasıl kapıldı.tam tersine sandaime falan uchihaları korumak istemiş saskeyi korumuş onlara sempati duyması gerekirdi gidip tsunadenin elini öpmesi gerekirdi ama nerdee mal işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 402 taa ilk coup d'etat (boyle mi yazılıyodu =) ?) ı anlatırken demistim, su konusmada gaza gelse anca gidip danzou ve elder'ları kesmesi gerekir, o da konoha'ya iyilik olur yani... yok abi genius falan degil bu, bildigin embesil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 saske denen malda mantik aramiycaksiniz....da! BIR MANGADA FLASHBACK BOLUM YAPTILARYA TEBRIK EDIYORUM!!!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sunu bir odaya kapatip surekli makas alsalar, minciklasalar, makara yapsalar, pandik atsalar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yalnız birşey dikkatinizi çekti mi? Paticik de hiç Sasuke fan'ı yok. İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sasuke fanı yeryüzünde zaten 1 tane değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 O da Naruto mu? =) Kishimoto haa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Benim eski ev arkadaşım Sasuke fanı. Bak 1 taneden fazlaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bi sürü var aslında ya. Gunbound denen oyunu oynarken görüyorum hep, SaSuKe91, sasuke falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ssj4songoku said: Benim eski ev arkadaşım Sasuke fanı. Bak 1 taneden fazlaymış. Senin adına sevindim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yalnız ben sevmedim bu gözün tipini ne bilim tırt geldi biraz. Bakalım başka hangi şekillere girecek o sharingan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hani orta okulda fizik derslerinde Atom'un şekli vardıy ya. 3 tane daire birbirini çevreler 3 tane de top döner. Aynen ona benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sasuke fanlari gaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ahah Milliyet bilim çocuk dergisinin en büyük destekçisi saske acırım acırım canım itaçiye acırım, bu arada beyler dün mangada birşeye dikkat ettim erosennin ölmeden önce bi kehanetten bahsediyordu o kehanet ne ile ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar