Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

kfg said:

402

off iyice eblek oldu ya, hayır gozu niye degisti anlamadım ki, bi sharingan kullanıcısı yıllardır gormedigi ve kotu sandıgı abisini oldurup sonra onun hakkında gercekleri ogrenince Sumbadumba Sharingan'a mı sahip oluyor, nedir ? saske guclenmekten sıkılmıstır artık ya...

off bi sonraki bolum icin de hala eagle nereye gidecek falan yazıyor, ne zaman bitcek bu saske geyigi de jiraiya-pein olayına donecez ? kishi'nin aklına jiraiya'nın yazdıgı mesaja uygun bi sey gelmiyo bence, uzattıkca uzatıyo =)...

402

orochimaru öldü diye ms açıldı. en yakını oydu ya hani.

Sosyal ağlarda paylaş

sharingan

evet aslında mantıklı, duygusal bir cokuntuden dolayı acılıyordur, itachi'yi ilk kestiginde acılmadı mesela, onun iyi oldugunu ogrenip uzulunce acıldı =), yani ben ilk mesajda sarcasm yapmıstım ama dogru cıktı bi nevi eheh...

kfg said:

402

off iyice eblek oldu ya, hayır gozu niye degisti anlamadım ki, bi sharingan kullanıcısı yıllardır gormedigi ve kotu sandıgı abisini oldurup sonra onun hakkında gercekleri ogrenince Sumbadumba Sharingan'a mı sahip oluyor, nedir ? saske guclenmekten sıkılmıstır artık ya...

Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu geç de Madara'nın anlattıklarından nasıl bir "Konohayı yok etmeliyim pew pew!!1" anlamını çıkardı,hayretler içerisindeyim.Sharingana gelince,favori karakter tabi, illa çıkarak bir ultimate rasengan.Ama her şeyi geçtim Naruto'da da benzeri kekke genkai benzeri birşeyler çıkmazsa çok sinir olacağım.Eze eze bir hal oldu kishi

Sosyal ağlarda paylaş

sıpo

yani emoydu şimdi tam emo oldu lol
o konuyu bende pek anlayamadım o anlatılanlardan "crush konoha omg!1!11" gibi bir fikre nasıl kapıldı.tam tersine sandaime falan uchihaları korumak istemiş saskeyi korumuş onlara sempati duyması gerekirdi gidip tsunadenin elini öpmesi gerekirdi ama nerdee mal işte.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...