Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tobi ,itachiden 1 numaralı koltuğu aldı.''Tobi is good boy.'' En sevdiğim ve en son ölmesini istediğim adam akatsukide. işte abimizin şekli; [spo][/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 00:20 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 efsane bolumdu 360. shıppudenın en ıyı kapısması resmen. [spo]aslında deıdara'nın ne kadar underrated oldugunu gormus olduk. herkes onu en gucsuz akatsukı olarak goruyodu. sımdı dırek ıkıncı sıraya oturdu. 1. gay zaten bellı :) sımdı soru şu: kıshı bırakır da sasuke elıne alır mı? yoksa deıdara sharıngayness'a kaybeder mı? ya da berabere mı?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 o değil de sasuke'nin gözünde mangekyö mü gözüküyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ciddi ciddi mangekyou sharingan. Onu almak için arkadaşını öldürmek gerektiğini biliyoruz. Sasuke mangekyou sharinganı almış olduğuna göre, bi arkadaşını öldürmüş olmalı. Bana en mantıklı sebep Orochimaru'yu öldürmesi olarak geliyo. Çünkü adamla çok uzun süredir beraberler, hatta usta-öğrenci ilişkisi var. Edit: Oha dumur resmen kafam karıştı asdfsdf Yok mangekyou falan şimdilik asfasd [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 19:46 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ne mangekyou'su yav. hangı sayfada gordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 orochimaru sasuke kanka olmuslar hiç sanmıorum:P hatırlayın sasuke naruto shippuudenin basında karsılastıklarında naruto beni niye öldürmedin diye sorunca sasuke itachinin yolundan güç elde etmek istemediğini söylemişti. narutoyu öldürseydi zaten mangekyou alacaktı orada. bence orochimaruyla geçirdiği zaman boyunca elde etti m.s yi. yanlız orda mangekyou deil adam bildiğin eye technique yapıyor [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 21:15 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 mangekyou en yakın arkadaşını öldürerek aldıgını sanmıyorum sonucda Kakashidede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kakashi mangekyö'yü alternatif bir yolla aldı orası muhakkak. çünkü gai yaşıyor :P ayrıca, sasuke'nin gözünde gördüğümüz mangekyö fakat o gördüğümüz görüntü gerçek değil. o görüntü genjustu'dan bir sahne ama yine de insan merak ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 o değilde ben mangekyou göremedim sasukenin gözlerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 4. Hokage narutonun babası, kyuubiyi öldürmek zorunda olduğunu bildiği için, daha sonra işine yaraması için onu canlı bi şekilde narutonun(çocuğunun) içine hapsediyor. Üstün klan ya da benzeri bişi yaratma çabası içinde(o da naruto gibi neden herkesin gözü bi işe yarıyo da benimki yaramıyor diye içerlemiş olabilir), kendini öldü gibi gösterip ortalıktan kayboluyor ve ilerde Akatsuki lideri olarak bütün üst düzey yasaklı jutsu ustalarını topluyor. Amacı da kullandığı yöntemle bütün kuyruklu canavarların efendisi olup, hepsini bi arada kullanabilen bi jinchuuriki olmak. Sasukeymiş, Orochimaruymuş.. yalan bunlar.... oyalamak için :P [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:11 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 dattebayodan mı aldın sağlam tüyoymus senaryoya dair:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kendim uydurdum, düşündüm biraz garipsediğim yönleri var bazı karakterlerin. en önemlisi de 4. hokageydi: -neden rasengan gibi basit görünen ama öldürücü olan bi teknik geliştirsin? -akatsuki liderinin yaptığı iletişim jutsusu rainbow(hava grubuna dahil, narutonun da kullanabildiği) jutsularına benziyor -kyuubiyi narutoya hapsederken kullandığı seal tekniği çok az kişinin kullanabildiği bi teknik ve tahminimce iyi amaçlar güden insanların kullanmadığı bi teknik. neden bi hokage kyuubiyi öldürebilecekken onu yeni dogan bi cocuga hapseder? neden o yeni dogmus cocuk, 4. hokageyle asırı derecede benzer özellikler taşımaktadır? neden jiraaya'ya zar zor öğrettiği tekniği naruto bikaç günde öğrenir? -3. hokage hayatta ve zindeyken neden 4. hokage olur bu adam? vs. vs. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:16 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Var Sasuke'de Mangekyou. Mangekyou guclerini kullandigi sahneler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 arada buraya girip hemen kacliyorum nihaha cok feci heycan oluyo bu seferde yenı sayfaya gecmenisi bekliyodum yenı mesaj tuşunun yerini belirledim oraaya yakın tuttum snaıyesınde basarak feci bi aksiyona imza attım, hehe cevap vermeyin ama ben okumıycam nasılsa.... macera lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hangi bölümde var -Wissy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sasuke genjutsu kulanıyor sadece.Mangekyou falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ahah adam işkence çektiriyo kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Teleportation ozelligini kullaniyor MS'in, Naruto'yla karsilastigi bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 çok hızlı hareket ediyor sadece. mangekyou yok sasuke de. [spo] [/spo][spo] [/spo] [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 20:30 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ozaman 4.hokagede en gelişmiş ms vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 gordugunuz uzere ms degıl o [spo] klasık body flıcker [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 aslında body flicker değil, 4th hokage ile ilgili de bu tarz bir karmaşa vardı. body flicker bir nesneyi getirmek için yapılıyor. 4th hokage, itachi ve sasuke'nin yaptığı ise kendileri gitmek. yani prensipte aynı, pratikte farklı şeyler. body flicker genin seviyesinde bile yapılabilirken, diğeri çok çok sınırlı sayıda ninjanın başarabildiği birşey. mangekyö sharingan'ın ise teleportation gibi bir özelliği olup olmadığını bilmiyoruz. fanların yazdığı yazıların doğru olduğunu varsayamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yok herkesin yapabildiği body flicker bir yerden biryere hızlı bir şekilde gitme tekniği. 4.hokagenin yaptıgı thundergod tekniği yani senin bahsettiğin eşyaları yanına getirme,birinin arkasında aniden belirme ve body flickerda gidilemeyen uzaklıklara ışınlanma.Tabi bu jutsuyu kullanabilmesi için kunaiylen daha önceden işaretlemesi lazım aynı şeyi demişiz ben yukarda 4.hokageyi kastederken bu konuda en ünlüsü oldugu için şee etmiştim [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 22:51 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 son ıkı akatsukı de ortaya cıktı nıhayet. artı yenı bır de sıluet cıktı kım oldugu bellı olmayan. [spo]lıder narutoya benzıyo ama hıdden raın vıllage'dan. konoha'nın komşusu. tıpı de full fors. bundan sonrakı battle lıderle naruto arasında olsa barı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sasukeden iyice nefret etmeye başladım. Tamam güçlü yapın da abartmayın be kardeşim.. Koy akatsuki liderinin önüne onu da keser 3 dakkada bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar