Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

[spo=Manganın adı neden Naruto!?!?!]Eh yani, adamın favori karakteri Sasuke, durmadan bufflana Sasuke, Esas olan tipli olan Sasuke, Binbir teknik yapan Sasuke her şey Sasuke'de aq. Animenin adını niye naruto koydun layn kishi!?!?!?

Bu haftaki sayıdan sonra belli oldu zaten. Tsukiyomi'yi sinirlendim ulan, kızgınım sana edasıyla yenebildiğine göre, Itachi yakın bir zamanda rahmetine kavuşur.

4. Hokage'nin oğlu böylesine emo, aptal, kaprisli bir çocuğun yanında ezik kalıyor ya gıcık oluyorum.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne diyim bilemedim artık ahaha, nereye gidiyor bu anime ya, walla ciddi ciddi gidiyo "saske'nin peti naruto"ya dogru... ya bize bu 388 sayıda utanmadan tsukiyomi'nin bozulamayacagını anlatmadı mı bu adam ? e ne bu simdi ? "cok kızdım, ben bozarım" tribi... hayır daha ne kadar gidicek ben anlamadım ki ? ya bir de sharingan, shuriken gibidir, kullanana baglı falan demis, bu itachi'yi mi gecmis simdi sharingan kullanmakta ? daha mangekyou'su bile yok alla alla... bi sonraki bolum icin de flame vs flame diyor, amaterasu'yu gormustuk bi, jiraiya'dan kacmak icin, jiraiya bile ne bicim sasırmıstı... simdi bu amaterasu'ya karsı saske'nin dandirik katon'u yine ustun gelirse iyice sacma sapan bi anlam kazanacak bu hikaye... bu mangekyou'nun 3 tane buyuk jutsu'su vardı galiba, biri tsukiyomi, biri amaterasu, ucuncu bilinmiyordu galiba(tam da hatırlamıyorum gerci, belki ismi gecmistir bir yerde de hic gormemistik baska bir jutsu, ya bu 3. jutsu bu goz calma geyigi mi yoksa ?), bence ne kadar sacma da olsa saske amaterasu'yu da karsılayacak, bi sonraki bolumde de bu 3. jutsu cıkıcak ortaya ama o da bisey yapamayacak saske bab'a :...

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...