ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 orda "arrrrghhh" diye baıran büyük ihtimal itachi. saske cs açıp o elini gopardı. sasuke kör kalırsa fanboiler ayaklanır olmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Genjutsu olma ihtimali yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Cursed Seal dedigin de Orochi'nin ona buna dagittigi bir sey. Ne kadar etkili olabilir ki?[Sasuke'de degilse tabii.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Şahin, yılanı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Şahin vs Karga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yılan vs kuzgun değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Sasuke'ye şahin dememiş miydi tobi,yanlış mı hatırlıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 önce şahindi şimdi yılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 şahin değil ya o karga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Sasukenin bineğe bak bu da summonlarla said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Of be kishimoto :( bitirdin beni. bırak bırak. saske rulz ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 LQ Naruto 388 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Sonraki bölümleri okumasam mı diye düşünüyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 de get ya sasuke bi git,tsukuyomi'yi bozmuşmuş töbe töbe.amaterasuyu bende merak ettimde onlada bişey yapamaz kesin.uzayacağa benziyo bu dövüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 [spo=Manganın adı neden Naruto!?!?!]Eh yani, adamın favori karakteri Sasuke, durmadan bufflana Sasuke, Esas olan tipli olan Sasuke, Binbir teknik yapan Sasuke her şey Sasuke'de aq. Animenin adını niye naruto koydun layn kishi!?!?!? Bu haftaki sayıdan sonra belli oldu zaten. Tsukiyomi'yi sinirlendim ulan, kızgınım sana edasıyla yenebildiğine göre, Itachi yakın bir zamanda rahmetine kavuşur. 4. Hokage'nin oğlu böylesine emo, aptal, kaprisli bir çocuğun yanında ezik kalıyor ya gıcık oluyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kishimotoyu cosplayde saske kılığına bürünmüş görürsek şaşırmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ulan ne diyim bilemedim artık ahaha, nereye gidiyor bu anime ya, walla ciddi ciddi gidiyo "saske'nin peti naruto"ya dogru... ya bize bu 388 sayıda utanmadan tsukiyomi'nin bozulamayacagını anlatmadı mı bu adam ? e ne bu simdi ? "cok kızdım, ben bozarım" tribi... hayır daha ne kadar gidicek ben anlamadım ki ? ya bir de sharingan, shuriken gibidir, kullanana baglı falan demis, bu itachi'yi mi gecmis simdi sharingan kullanmakta ? daha mangekyou'su bile yok alla alla... bi sonraki bolum icin de flame vs flame diyor, amaterasu'yu gormustuk bi, jiraiya'dan kacmak icin, jiraiya bile ne bicim sasırmıstı... simdi bu amaterasu'ya karsı saske'nin dandirik katon'u yine ustun gelirse iyice sacma sapan bi anlam kazanacak bu hikaye... bu mangekyou'nun 3 tane buyuk jutsu'su vardı galiba, biri tsukiyomi, biri amaterasu, ucuncu bilinmiyordu galiba(tam da hatırlamıyorum gerci, belki ismi gecmistir bir yerde de hic gormemistik baska bir jutsu, ya bu 3. jutsu bu goz calma geyigi mi yoksa ?), bence ne kadar sacma da olsa saske amaterasu'yu da karsılayacak, bi sonraki bolumde de bu 3. jutsu cıkıcak ortaya ama o da bisey yapamayacak saske bab'a :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elmayiyen- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Manganın sonunda Sasuke iyiliğe ve Konohaya geri döner Sakurayla evlenir, hokage olur.Naruto, Sasuke ve Sakurayı kurtarmak için ölmüştür.Sasuke ve Sakura doğan erkek çocuklarının adını Naruto koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sasukeden cacık olmaz :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 söylemiştim alın işte dedim ilizyon buda diye.Dalga geçiyo kishimoto bizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 DadashNik0F said: sasukeden cacık olmaz :? onu bilmem de sasukenin çocuğu olmaz o kesin bence. bunlar sai ile aşk yaşarlar. sonra naruto ve hinata'nın evlilik dışı çocuğunu evlat edinirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Kishimoto alsın Sasukeyi bi tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 cs=h4x (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Naruto Manga yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar