ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Bence 345 de geçen olayların sonucunu açıklamıycaklar.Haftaya olay naruto'ya döncek ve öyle devam etcek.Bizlerde burda meraktan çıldırcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 zaten ya haftaya açıklanır ya da nerden baksan 2 - 3 ay sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 açıklandı, hatta "obaaa" yaptı beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 haftaya manganın ismi Sasuke diye çıkacakmış bilginize... Burdan secgili yazara kafam... diyorum. Sasuek über karizma ile dolaşıyor ana karakter kendi hareketini bilem yapamıyor... Bırakacağm bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Benimde canım sıkıldı.God mode on geziyor sasuke.Oro , ana kötü karakterlerden biri bu kadar basit harcanır mı ya.Sasuke diye çıkarsınlar narutoda ölsün bende daha okumayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 zomg teh uber ninja saske vay anasını bu diyardan bir orochimaru geçti en kısa savaştı galiba şimdiye kadar :p [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 22:27 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 gay alert --sasuke with sai-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 lol, harbi lakaytlığa vurdular artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 PFffff En gıcık olduğumda Naruto'nun hale 3-4 tane dandik jitsu ile dolanması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben narutoyu saldım gayrı, nejı lee kıba fln gormek ıstıyorum onlar da zetsuya caksa. bıde kabuto nolcak sımdı pıc gıbı kaldı mı ortada. orochımarunu yuzugu alıp akatsukıye gıtse dıcem de capı yetmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 sağlam nostalji yaptılar bu hafta; great naruto bridge, zabuza'nın kılıcı fln hoştu yani. ayrıca bir kaç haftadır sasuke direk başrolü kaptı. bir kaç hafta daha böyle gidecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Sasuke'nin en azından şuanki gidişatı daha düzgün geçmişle karşılaştırıldığında.Böyle bir bir iyilik seziyorum içinde.Önceden çok gıcık oluyordum hatta boğazlıyasım geliyordu.Bu arada Konohamaru bu sayıda cidden çok süperdi.Özellikle Sasuke'yi çok fena dize getirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 said: ascraeus bıde kabuto nolcak sımdı pıc gıbı kaldı mı ortada. orochımarunu yuzugu alıp akatsukıye gıtse dıcem de capı yetmez :D Ben Kabutodan Bişiler Bekliorum Yapar O Herif En Az Kakashi Kadar Güçlüydü Sonuçda [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 10:52 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 teeh geldi yine bi saske lover [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 23:15 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 uzun bir aradan sonra konuyu hortlatayım istedim. suigetsu sasuke ile birlikte geziyor olmasına sebep olarak "ona ihtiyacım var" diyor. bu ihtiyacı da zabuza'nın intikamını almak olabilir mi? olabilir, çünkü sharingan kakashi ile başka bir sharingan kullanıcı olmadan başetmek mümkün değil denebilir. ki bu tarz bir olay seriye daha farklı bir derinlik katacaktır. olamaz, çünkü sasuke de zabuza ile savaşan dörtlünün bir parçası. eğer intikam almak istiyorsa sasuke'yi de öldürmeyi istemesi de gerekir. en azından işbirliğine bu kadar istekli olmaması lazım.. başka herhangi bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Yalnız Sasuke hakikaten değişmiş gibi. Ya da hep öyleydi de "kötüyüm ben kötüyüm" modunda gezip güçlenmeye çalışıyodu Orochimaru zamanında. Tutukluları öldürtmemesi, olayın dışındakilere zarar gelmemesi için uğraşması falan. Bunlar hoş şeyler. Ama arkadaşa kılıç çekilip artizlik yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 sasuke ve yılan.Oro ölmedi içinde mi yaşıyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bide ne gerek var yeni takım kurmaya ya Rakibin akatsuki ise bal gibi yanında çarpışacak 2 kişi var. Ne karakter yaratma özürlü yazar kishimotoyu yoruyorsun ki al narutoyu sakuya paşa paşa dövün keretaları demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 352 http://rs138.rapidshare.com/files/28247984/Naruto_352_MQ.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Kitlendiler gene Itachi'ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bu hafta manga cıkmayacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo]son 2 bıjuu. sonuncu naruto. akatsukı'de yaprak dokumu. kısame ıtachı'den daha mı hayvan. gelecek haftalarda bızı neler beklıyor. dan dan dan.[/spo] [spo]onumuzdekı bır 5 10 chapterın basrolu ıtachıyı yakından tanıyalım. bır, favorı kelımesı ... [/spo] [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:44 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 353 Naruto http://rs75.rapidshare.com/files/30777234/Naruto353.MQ.By.Dark_Element.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Kısaaaaaaaaa çok kısa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 354 http://www.bsmanga.com/download.php?file=21 [spo]sasuke sevdası sıkmaya başladı.itachiyi yakalayalım öldürmeyelim sasukenin nedeni olsun vs vs kishimotoya mail atıcam animenin ismini sasuke diye değiştirsin diye. [/spo] [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 22:43 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar