Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haftaya manganın ismi Sasuke diye çıkacakmış bilginize...

Burdan secgili yazara kafam... diyorum. Sasuek über karizma ile dolaşıyor ana karakter kendi hareketini bilem yapamıyor... Bırakacağm bu gidişle
Mesaj tarihi:
zomg teh uber ninja saske
vay anasını bu diyardan bir orochimaru geçti
en kısa savaştı galiba şimdiye kadar :p

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 22:27 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben narutoyu saldım gayrı, nejı lee kıba fln gormek ıstıyorum onlar da zetsuya caksa. bıde kabuto nolcak sımdı pıc gıbı kaldı mı ortada. orochımarunu yuzugu alıp akatsukıye gıtse dıcem de capı yetmez :D
Mesaj tarihi:
sağlam nostalji yaptılar bu hafta; great naruto bridge, zabuza'nın kılıcı fln hoştu yani.
ayrıca bir kaç haftadır sasuke direk başrolü kaptı. bir kaç hafta daha böyle gidecek gibi.
Mesaj tarihi:
Sasuke'nin en azından şuanki gidişatı daha düzgün geçmişle karşılaştırıldığında.Böyle bir bir iyilik seziyorum içinde.Önceden çok gıcık oluyordum hatta boğazlıyasım geliyordu.Bu arada Konohamaru bu sayıda cidden çok süperdi.Özellikle Sasuke'yi çok fena dize getirdi :D
Mesaj tarihi:
said:
ascraeus
bıde kabuto nolcak sımdı pıc gıbı kaldı mı ortada. orochımarunu yuzugu alıp akatsukıye gıtse dıcem de capı yetmez :D

Ben Kabutodan Bişiler Bekliorum Yapar O Herif En Az Kakashi Kadar Güçlüydü Sonuçda

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 10:52 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
uzun bir aradan sonra konuyu hortlatayım istedim.

suigetsu sasuke ile birlikte geziyor olmasına sebep olarak "ona ihtiyacım var" diyor. bu ihtiyacı da zabuza'nın intikamını almak olabilir mi?

olabilir, çünkü sharingan kakashi ile başka bir sharingan kullanıcı olmadan başetmek mümkün değil denebilir. ki bu tarz bir olay seriye daha farklı bir derinlik katacaktır.

olamaz, çünkü sasuke de zabuza ile savaşan dörtlünün bir parçası. eğer intikam almak istiyorsa sasuke'yi de öldürmeyi istemesi de gerekir. en azından işbirliğine bu kadar istekli olmaması lazım..

başka herhangi bir fikri olan?
Mesaj tarihi:
Yalnız Sasuke hakikaten değişmiş gibi. Ya da hep öyleydi de "kötüyüm ben kötüyüm" modunda gezip güçlenmeye çalışıyodu Orochimaru zamanında.
Tutukluları öldürtmemesi, olayın dışındakilere zarar gelmemesi için uğraşması falan. Bunlar hoş şeyler. Ama arkadaşa kılıç çekilip artizlik yapılmaz.
Mesaj tarihi:
bide ne gerek var yeni takım kurmaya ya
Rakibin akatsuki ise bal gibi yanında çarpışacak 2 kişi var. Ne karakter yaratma özürlü yazar kishimotoyu yoruyorsun ki al narutoyu sakuya paşa paşa dövün keretaları demi
Mesaj tarihi:

[spo]son 2 bıjuu. sonuncu naruto. akatsukı'de yaprak dokumu. kısame ıtachı'den daha mı hayvan.
gelecek haftalarda bızı neler beklıyor. dan dan dan.[/spo]

[spo]onumuzdekı bır 5 10 chapterın basrolu ıtachıyı yakından tanıyalım. bır, favorı kelımesı ...

[/spo]

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:44 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...