Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

said:
ascraeus
bıde kabuto nolcak sımdı pıc gıbı kaldı mı ortada. orochımarunu yuzugu alıp akatsukıye gıtse dıcem de capı yetmez :D

Ben Kabutodan Bişiler Bekliorum Yapar O Herif En Az Kakashi Kadar Güçlüydü Sonuçda

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 10:52 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
uzun bir aradan sonra konuyu hortlatayım istedim.

suigetsu sasuke ile birlikte geziyor olmasına sebep olarak "ona ihtiyacım var" diyor. bu ihtiyacı da zabuza'nın intikamını almak olabilir mi?

olabilir, çünkü sharingan kakashi ile başka bir sharingan kullanıcı olmadan başetmek mümkün değil denebilir. ki bu tarz bir olay seriye daha farklı bir derinlik katacaktır.

olamaz, çünkü sasuke de zabuza ile savaşan dörtlünün bir parçası. eğer intikam almak istiyorsa sasuke'yi de öldürmeyi istemesi de gerekir. en azından işbirliğine bu kadar istekli olmaması lazım..

başka herhangi bir fikri olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Sasuke hakikaten değişmiş gibi. Ya da hep öyleydi de "kötüyüm ben kötüyüm" modunda gezip güçlenmeye çalışıyodu Orochimaru zamanında.
Tutukluları öldürtmemesi, olayın dışındakilere zarar gelmemesi için uğraşması falan. Bunlar hoş şeyler. Ama arkadaşa kılıç çekilip artizlik yapılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]son 2 bıjuu. sonuncu naruto. akatsukı'de yaprak dokumu. kısame ıtachı'den daha mı hayvan.
gelecek haftalarda bızı neler beklıyor. dan dan dan.[/spo]

[spo]onumuzdekı bır 5 10 chapterın basrolu ıtachıyı yakından tanıyalım. bır, favorı kelımesı ...

[/spo]

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:44 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...