_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 iki kardeşin aynı zamanda kör olmaması kullanmalarıyla alakalı olabilir.yani madara daha fazla kullanmıştır o yüzden körlük ilerlemiştir.ama mangekyou'nun farklı tiplerinin olması aklıma yattı bak mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Onu geçtim de Itachi ne ezdi be Madara'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesajı editledim, mangekyou resimlerini koydum. Kesinlikle farklı mangekyou çeşitleri var, yada kullandıkları tekniğe göre gözleri değişiyor gibi birşeyler falan filan. Edit: Bir ip ucu daha. Resimdeki heykelde 2 çift göz var ve bir birlerinden farklı gözüküyorlar, fakat kakashi ile itachinin mangekyou'suna benzerler. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 resimde madaranınki sharingan değil mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 madaran sharinganını ilk kez goruyoruz içi açık 3nokta sharinganların şekillenme konusunda hiçbir açıklama yok,kör olma konusundada mangada yazı geçiyordu kullandıkça karanlığa yaklaşıyor diye. sharingan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 "mangekyö herkeste değişik" diye bir teori vardı zaten. "teknikleri de o yüzden farklı" diye devam ediyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bu arada dikkat eden oldu mu bilmiyorum,"final secret of sharingan" diye ağzımıza bir bal çaldı kishimoto.Ve -doğal olarak- İtachi ne olduğunu açıklamadı bu son gizin.Ve o gizden bahsettiğinden sonraki sayfada alev deseni ve bu alevlerle diğer ninjalara karşı savaşarak onları yenen bir Madara resmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Amaterasu spam filandır belki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 2 kardeşin oldugu resimde. Soldakinin gözleri Itachininkine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 alakası yok, bildiğin nükleer işaretinin yandan yemişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bir de şey dikkatimi çekti: Madara kardeşinin gözlerini alınca ikisinin mangekyou sharingan sembolleri üst üste bindi.Yani Madara'nın başlangıçta sadece küreli sharinganı varken,kardeşiyle ilgili olaydan sonra kendi sharingan sembolünün sınırlarında ekstra çizgiler belirdi,iki sharinganın birleştiğini kastediyor sanırım kishimoto(oha,dikkatli okuyucu muyum neyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Üstte dediğinin resmi. bide sasukenin 16. sayfada Yumrukladığı itachi mi?Genjutsu ney? benim anlamadıgım bi şey daha. itachinin arkasındaki 4 sharinganlı Madaranın True Form'u muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sayfa 13te görüneni diyorsan eğer, itachinin gerçek hali, dikkat ettiysen 2 tane boş göz yuvası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 İtachi gidici gibi,saskeye kıyamayacak kishimoto... Gerçi bir de ikinci yön daha var aklıma takılan,Itachi saskeye mangekyou kazandıgında gelmesini söylemisti.Sasukede de hala mangekyou yok,bunun olaylara etkisi ne olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ya itachi gitmez su durumda da, o dedigin ilginc cidden, daha mangekyou'su yok sasuke'nin, simdi git sonra gel demesini bekliyordum da alacam gözünü diyor eheh, simdi alıp onunkini de sonra mı acacak eheh, shisui'yi resleyip bi daha mı kesecek =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Şimdi Sasuke Itachi'yi kesip ondan almasın bir de Mangekyu'yu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olmadığını nerden bilioruz? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bilmiyoruz aslında, ama tahminlerimize göre almamış olması gerekiyor yani. Yada almış da olabilir. Zira Kakashi'nin de aldığını bilmiyorduk görene kadar. Herşey olabilir, bekleyip göreceğiz artık... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sai ile karşılaştıklarında saske zibidisi biraz imbayım ben moduna giriyordu ki orochimaru tarafından durdurulmuştu, hatırlatırım. mangekyousu olup olmadığı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 büyük ihtimal almamış durumda orici sasukeyi durdurdugu sirada handseal yapiyordu ve bircok kez itachinin yolunu takip etmicem blabla diye sekil yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Evet,bence de mangekyousu hala yok.Ki gücünü sınırlarına dek zorlayan deidara savaşında da kullanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bence Sasuke de ya mangekyou var yada itachi ile kapışırken kullanabilir hale gelicek. Kullanacağı mangekyou da Kakashi'nin ki gibi olacak(farklı mangekyou türleri teorisi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 "Bugün git,yarın gel" "Ben seni ararım" "Dönücem ben sana" İtachi'den saskeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 "Neden bu kadar güçsüzsün?Benim küçük kardeşim , cünkü nefretin eksik. Git nefret toplada gel." der bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 eheheh onu bi daha derse, sakinlik abidesi saske bile teknik meknik dinlemez kafa göz dalmaya calısır =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar