Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iki kardeşin aynı zamanda kör olmaması kullanmalarıyla alakalı olabilir.yani madara daha fazla kullanmıştır o yüzden körlük ilerlemiştir.ama mangekyou'nun farklı tiplerinin olması aklıma yattı bak mantıklı geldi.
Mesaj tarihi:

Mesajı editledim, mangekyou resimlerini koydum. Kesinlikle farklı mangekyou çeşitleri var, yada kullandıkları tekniğe göre gözleri değişiyor gibi birşeyler falan filan.

Edit: Bir ip ucu daha. Resimdeki heykelde 2 çift göz var ve bir birlerinden farklı gözüküyorlar, fakat kakashi ile itachinin mangekyou'suna benzerler.

[spo][/spo]

• Admin
Mesaj tarihi:

madaran sharinganını ilk kez goruyoruz içi açık 3nokta sharinganların şekillenme konusunda hiçbir açıklama yok,kör olma konusundada mangada yazı geçiyordu kullandıkça karanlığa yaklaşıyor diye.

sharingan

Mesaj tarihi:
Bu arada dikkat eden oldu mu bilmiyorum,"final secret of sharingan" diye ağzımıza bir bal çaldı kishimoto.Ve -doğal olarak- İtachi ne olduğunu açıklamadı bu son gizin.Ve o gizden bahsettiğinden sonraki sayfada alev deseni ve bu alevlerle diğer ninjalara karşı savaşarak onları yenen bir Madara resmi var.
Mesaj tarihi:
Bir de şey dikkatimi çekti:

Madara kardeşinin gözlerini alınca ikisinin mangekyou sharingan sembolleri üst üste bindi.Yani Madara'nın başlangıçta sadece küreli sharinganı varken,kardeşiyle ilgili olaydan sonra kendi sharingan sembolünün sınırlarında ekstra çizgiler belirdi,iki sharinganın birleştiğini kastediyor sanırım kishimoto(oha,dikkatli okuyucu muyum neyim)

Mesaj tarihi:
İtachi gidici gibi,saskeye kıyamayacak kishimoto...
Gerçi bir de ikinci yön daha var aklıma takılan,Itachi saskeye mangekyou kazandıgında gelmesini söylemisti.Sasukede de hala mangekyou yok,bunun olaylara etkisi ne olacak acaba?
Mesaj tarihi:
ya itachi gitmez su durumda da, o dedigin ilginc cidden, daha mangekyou'su yok sasuke'nin, simdi git sonra gel demesini bekliyordum da alacam gözünü diyor eheh, simdi alıp onunkini de sonra mı acacak eheh, shisui'yi resleyip bi daha mı kesecek =) ?
Mesaj tarihi:
Bilmiyoruz aslında, ama tahminlerimize göre almamış olması gerekiyor yani. Yada almış da olabilir. Zira Kakashi'nin de aldığını bilmiyorduk görene kadar. Herşey olabilir, bekleyip göreceğiz artık... :P
Mesaj tarihi:
sai ile karşılaştıklarında saske zibidisi biraz imbayım ben moduna giriyordu ki orochimaru tarafından durdurulmuştu, hatırlatırım. mangekyousu olup olmadığı belli değil.
  • Admin
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal almamış durumda orici sasukeyi durdurdugu sirada handseal yapiyordu ve bircok kez itachinin yolunu takip etmicem blabla diye sekil yapti
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...