Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Mesajı editledim, mangekyou resimlerini koydum. Kesinlikle farklı mangekyou çeşitleri var, yada kullandıkları tekniğe göre gözleri değişiyor gibi birşeyler falan filan.

Edit: Bir ip ucu daha. Resimdeki heykelde 2 çift göz var ve bir birlerinden farklı gözüküyorlar, fakat kakashi ile itachinin mangekyou'suna benzerler.

[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada dikkat eden oldu mu bilmiyorum,"final secret of sharingan" diye ağzımıza bir bal çaldı kishimoto.Ve -doğal olarak- İtachi ne olduğunu açıklamadı bu son gizin.Ve o gizden bahsettiğinden sonraki sayfada alev deseni ve bu alevlerle diğer ninjalara karşı savaşarak onları yenen bir Madara resmi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şey dikkatimi çekti:

Madara kardeşinin gözlerini alınca ikisinin mangekyou sharingan sembolleri üst üste bindi.Yani Madara'nın başlangıçta sadece küreli sharinganı varken,kardeşiyle ilgili olaydan sonra kendi sharingan sembolünün sınırlarında ekstra çizgiler belirdi,iki sharinganın birleştiğini kastediyor sanırım kishimoto(oha,dikkatli okuyucu muyum neyim)

Sosyal ağlarda paylaş

ya itachi gitmez su durumda da, o dedigin ilginc cidden, daha mangekyou'su yok sasuke'nin, simdi git sonra gel demesini bekliyordum da alacam gözünü diyor eheh, simdi alıp onunkini de sonra mı acacak eheh, shisui'yi resleyip bi daha mı kesecek =) ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...