Krusty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yok çıkmayacak bu haftada. haftaya çıkar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Peh, tam da en merakla beklediğimiz yerde verdiler arayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hikayenin dönüm noktası zaten.Sasuke istediğini başarırsa amacını gerçekleştirmiş oluyor.Ki ondan sonra Konoha'ya dönmemesi için bir sebep yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 O apayrı bir soru zaten... De bilmiyorum Konoha'ya döner mi o noktadan sonra artık Sasuke... Akatsuki'ye falan katılırmış bir de Itachi'nin yüzüğünü alıp... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bir de Madara'nın da amacı hala belli değil.Kesin Sasuke-İtachi ikilisiyle ilgili bir şey ama ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 arkadaş mangaya bi süre ara verilmiş diye okumuş bi yerden. inşallah doğru değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hayır ne arası ya bu japonlarda bızden cok tatıl yapıyo yaff. walla bu saattden sonra sasuke konohaya falan donemez yuz kalmadı adamda donerse narutodan baya bı dayak yer herhalde. bence bu saattden sonra narutoya yardım eder herhalde cunku pain hala narutonun peşinde. tam akatsuki narutoyu alır bızım kyubiyi cıkarcakken sasuke si gelır yardım eder gıbı duruyo cunku yazar ( adını şimdi tam yazamıcam :D)sasuke hayranıya onu daha bı ön plana cıkarmak ıcın böle bı son da hazırlayabılır bıze. manganın adı naruto ama bas kahraman sasuke olcak gıbı duruyo.we böle bisey cıkarsada hıc sasırmam walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Evet bir de en kıl olduğum şeylerden biri ise Naruto-kyuubi ikilisinin akatsuki tarafından side quest modunda anlatılması.Adamlar "evet yakalaması zor mor" falan diyor ama temelde hedefleri başka.İşte esas hedefleri de madara'nın amacı,o da neyse artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 öff bi hafta daha bekle şimdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sasuke konoha'ya döner. 2 hayalim var demiyo muydu? biri abisi biri de klanını canlandırmak fln geyiği. hem konoha'dan ayrıldıktan sonra konoha'ya karşı bi hareket yapmadı. masumu öldürmeyin fln takılıyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Öf Kishimoto.Mangasının ilk bölümlerini okurken Kishimotonun kendi bir notu gözüme takıldı,bayağı şaşırdım,aktarayım dedim.Notta Sasuke'yi early main character olarak tanıtmış.Hatta notunun son paragrafı da şöyle: "He is the character i have to take the most care with,and maybe because of that,he's my favaourite the character" :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Manga hakkında bilgi sanırım naruto mangayıda içeriyor o konuda yazılan mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yaw benim en hosuma giden karakter neji adami goremioz kac aydır deli oldum ki baya sevenide var. koysunlar nejiyide hikayeye monte etsinler on numara adam azina azina cakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Harbi neji'yi bende gormek istiyorum.Ne zamandir yok ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 byakuganın çok da üstün bi durumu kalmadı artık, naruto bile dövdükten sonra nejiyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Haha bir de byaukugan,sharingandan üstün filan diye anlatılıyordu,enteresan.Gerçi dibine girdiği her rakibi madara edebilir Neji,tenketsu saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 byaukugan in sharingandan ustun oldgunu soylemiyorum ama kapisirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 eahu ikisinin olaylari farkli ama kakashi tekme tokat dovusunda byukagan ustun demisti. sharinganin diger ozellikleri felaket tabi orasi ayri. ama ben ilk 3lu gruplu olduklari zamanlar cok sevmistim hala o tadi alamiyorum. neji gara sasuke falan vardi parlak cocuklar olarak gorunen..eglenceliydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 o 3lu manyakti sasuke iyi ama takashikoto varken hikaye gerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 valla en güzel zamanı chuunin exam zamanıydı.sağa sola sapmadan ful aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 EarS said: valla en güzel zamanı chuunin exam zamanıydı.sağa sola sapmadan ful aksiyon. Adam çözmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bu hafta da manga yalan olacak gibi bir his içimde nedense... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dur daha yaw =), cuma gecesi cıkmıyor mu normalde eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 çıktı bu hafta ama daha nete düşmedi. en geç cumartesi çıkar çevrilmiş şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Yeni bölümü iistiyoruz artık.Ne karar verilemez bir durummuş,neredeyse 1 aydır yeni bölüm yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar