Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Zaten manganın tadı yok şu sıralar. Bleach'in mangası çok daha güzel gidiyor bence. Doğrusu oda son 2 haftaya kadar SS Arch'ın taklidi gibiydi.

Zaten ben super coolum, acılar çocuğuyum, sert bakışlıyım, imbayım modeli sergileyen bir Sasuke vardı. Şimdi de Pain çıktı karşımıza. Sasuke daha gıcık oldum adama ya. PAIN KILIM SANA!
Sosyal ağlarda paylaş

bence çoğu naruto bölümünde büyük ustalarda görülen en büyük olayı en sona saklama sendromu Jiraiya'yıda vuracaktır.Aynı Tsunade'nin Orachimaru karşısında yaptığı son çıkış gibi.Ama yapacağı bu hareket Pain'in ölmesine neden olmaz bence bu kesin.Akatsuki'nin başı olan bi adamı daha naruto adam gibi ortalarda akatsuki member dövmüyorken yapmazlar.Jiraiya kaçar kaçmasınada Tsunade sıfırdan kol imal edebilirmi onu hiçbilmiyorum.Ayrıca bi kol yokken jitsu üretmek nasıl olacak oda ayrı bir mevzu...

Sosyal ağlarda paylaş

hmm manga şu anda 379 bölüm yayınlandı. 500 bölüm olacağı biliniyor, kishimotonun fikri değişmezse tabi. hikayenin geri kalan 121 bölümde devam edebilmesi için jiraiyanın en azından bi süre daha hayatta kalması gerekiyor diye düşünüyorum, yoksa dragonballdaki gibi narutoya berserk yaptıracaklar sonra saske tipsizi sen kimsin lan dicek ve herkesi kesecek, sonunda öpüşüp barışacaklar, kardeşimmmmm diye sarılıp ağlaşacaklar...
Sosyal ağlarda paylaş

jiraiya bence ölmez. neden ölmez? eğer ölürse konoha boş durucak mı? yollar tüm takımları taş üstünde taş bırakmayın der. shikamaru crowd control yapar bu altılıya naruto da yeni one hit K.O vurusyla hepsini aynı anda alır. tamam bitti hikaye. iste bu yüzden ölmez B)-

bunlar olurken de muhtemelen arka planda sasuke, itachi ve madara threesome yapıyo olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...