-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Jiraiya olurse ben birakiyorum daha da okumuyorum mangasini da Narutosunu da. Sasuke Chronicles diye yazsin bir tane. Takilsin kendi capinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Zaten manganın tadı yok şu sıralar. Bleach'in mangası çok daha güzel gidiyor bence. Doğrusu oda son 2 haftaya kadar SS Arch'ın taklidi gibiydi. Zaten ben super coolum, acılar çocuğuyum, sert bakışlıyım, imbayım modeli sergileyen bir Sasuke vardı. Şimdi de Pain çıktı karşımıza. Sasuke daha gıcık oldum adama ya. PAIN KILIM SANA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Jiraiya sol kolu gitti hemde pervert ninja nın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bence çoğu naruto bölümünde büyük ustalarda görülen en büyük olayı en sona saklama sendromu Jiraiya'yıda vuracaktır.Aynı Tsunade'nin Orachimaru karşısında yaptığı son çıkış gibi.Ama yapacağı bu hareket Pain'in ölmesine neden olmaz bence bu kesin.Akatsuki'nin başı olan bi adamı daha naruto adam gibi ortalarda akatsuki member dövmüyorken yapmazlar.Jiraiya kaçar kaçmasınada Tsunade sıfırdan kol imal edebilirmi onu hiçbilmiyorum.Ayrıca bi kol yokken jitsu üretmek nasıl olacak oda ayrı bir mevzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 justuyu gectim agiz tadiyla masturbasyon yapamiycak arti ero-sennin :( adamin cinsel hayatini kaydirmaya calisiyorlar ahlaksizlar! rol modelimiz, abazan gencligin ilahi ve uber sahsiyet ero-sennin i rahat birakin! varsa yoksa pipisiz itachi & onun iradesiz ve basiretsiz kardesi saske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hmm manga şu anda 379 bölüm yayınlandı. 500 bölüm olacağı biliniyor, kishimotonun fikri değişmezse tabi. hikayenin geri kalan 121 bölümde devam edebilmesi için jiraiyanın en azından bi süre daha hayatta kalması gerekiyor diye düşünüyorum, yoksa dragonballdaki gibi narutoya berserk yaptıracaklar sonra saske tipsizi sen kimsin lan dicek ve herkesi kesecek, sonunda öpüşüp barışacaklar, kardeşimmmmm diye sarılıp ağlaşacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 oyle olursa uluslararasi anti-saske federasyonu olarak kishimatoyu g3nkleriz saske olmeden bitemez naruto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 jiraiya bence ölmez. neden ölmez? eğer ölürse konoha boş durucak mı? yollar tüm takımları taş üstünde taş bırakmayın der. shikamaru crowd control yapar bu altılıya naruto da yeni one hit K.O vurusyla hepsini aynı anda alır. tamam bitti hikaye. iste bu yüzden ölmez B)- bunlar olurken de muhtemelen arka planda sasuke, itachi ve madara threesome yapıyo olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 jiraya ölürse, jirayanın kitaplarının Fanları yer Pain i.. Ayaklanma çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ''Ero sennin omaye mamoru'' diye bi yerden naruto firlayabilir her an dikkatli olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 naruto bi anda inanılmaz bir güçle ama yine aynı salaklıkla çıkacak karşımıza, orası kesin de... sasuke gitsin biseksuel takılsın, emo-saske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bisasuke diyelim bundan sonra biseksuel kavramına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sasuke'nin tercihleri belirsiz ki.Adam aseksüel de olabilir intikaaam diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aseksuel said: itachi has no penis,saske has one but he isnt aware of it yet... diye bisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 allahtan sağ kolu gitmedi ero-senninin yoksa yaşama amacını yitirebilirdi(sağlak heralde dimi jiraiya?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 380bomba gibi olmuş sasuke ve narutonun yaşadıgını bile unutmuştum ero-sennin saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 380 için link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ero sennin hayattami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 spoiler mı istiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 3 lü savaşlar izliycez güzel oldu güzell :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ohh işte bu iyi geldi :) merakla haftaya nolacak diye beklemek fena bişi gerçi :P içimden kötü bi ses herkes fena dayak yicek diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 off çok iyi. jiraiya geyiği bitti. ve tobi vs 8 geliyor X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Nasıl jiraiya geyiği bitti?Kesin bir sonucu yok bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hiçbişey sonuçlanmadı bu mangadada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar