Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkan'ın küfürü !!!


nocom

Öne çıkan mesajlar

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Beşiktaşlı olmama rağmen neden kalkıpta bu konu hakkında başlık açıyorum ki demi ...

Arkadaşlar Volkan'ın yaptığının hiçbir hoşgörüsü yoktur. Yaptığı çok büyük bir hatadır. Çıkıp özür dilemelidir. Basın açıklaması yaptımı bilmiyorum ama Fenerbahçeli taraftarların ona karşı tepkisini merak ediyorum açıkcası.

Şu unutulmamalıdır ki, bir takımda herşey değişir. Futbolcusuda, teknik heyetide, yönetim kuruluda. Ama tek değişmeyen şey taraftarıdır bunu unutmayalım. Şimdi adam taraftara değilde bunlardan birisine küfür etse hafifletici neden mi olacaktı yok hayır tabiki de. Ama küfür ettiği kişi onun ekmek yediği yerin sahibinedir yani taraftarınadır ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide adama maçta ana bacı sövüyorlar birde sonra taraftara hic kimse kufur edemez diyorlar volkan da bir yandan haklı bir anlık patlama oldu tutamadı ağzını ardada az küfür etmedi maç bitişinde gerets ağzını zor tuttu gerçi 100 lerce belki 1000 lerce kişiden kufur yemek kolay değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkez sen gibi değilki cemad :) herif gururuna yediremeyip bir anlık istemeden psikolojik (!!!) olarak oda karşılık vermiştir daha genç bir oyuncu öğrencek abisi öğrenecek ama bencede profesyonelce kalkıp özür dilemesi lazım nede olsa ona parayı kazandıran onlar

[ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 16:41 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de bir futbolcunun taraftarına karşı dönüp küfür etmesi hoş bişey değil ama volkan zaten o türde bir futbolcu değil, bir anlık sinirle yapmıştır, henüz çok genç ve tecrübesiz olmasının payı da var tabi. Ama Volkan iyi biri en azından bir Tümer, bir Hasan Şaş değil.

Volkan'ın çok üzerine gidildi. Geçen sene çok iyi oynuyordu bu sene de şanssız goller yedi ama hepsinde de hata değil. Biraz da fenerbahçenin savunmasına yüklenmek gerek bence. Edu denen adam ne halt yer allah aşkına.

Neyse demek istediğim Volkan affedilebilir bu hareketi sonrasında ama aynı şeyi yapan Hasan Şaş kesinlikle affedilemez. Hem oyunu batırır, hem takım arkadaşlarını azarlar, hem de dönüp taraftara tavır yaparsa bu adam anasına bacısına sövdürmeye çoktan izin vermiş demektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerliler yanlış anlamasın, bu Volkan zamanında maçta sinirlenip tribüne dolu su şişesi fırlatmıştı, bir kadının başına gelmişti kadın ağlayarak staddan çıkmıştı, ha hiç ekranlara yansımadı o ayrı konu..

**burası tepki toplayabilir tamam :) sildim**

Fener Serdar'ı tercih ederse çok iyi bir iş yapar bence..

[ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 00:10 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...