nocom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 yazık hemde çok yazık ... Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 işin gücün yok mu derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Volkan da insan herkes hata yapabilir.Büyütülmemesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 abartmissin birazz ... o kadarda büyütülecek bisi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Olay nedir ki? Açıklama gereği duyulmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=sl8O3vFyDKI küfrediyor volkan olay bu. bence fener taraftarı haklı tepkisinde valla. nolursa olsun futbolcu haddini bilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 anti profesyonellik yaptigi tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Nerde Rüştü nerde Volkan teey.Bir an önce dön artık Rüştü.Küfür olayı direkt etken değildir bu arzumun sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Psikolojik sorun yaşadığı düşüncesindeyim. Üstüne kötü de oynayınca taraftar tepki gösterdi, o da patladı. Profesyonelliğe yakışmaz. Taraftar bir kulübün velinimetidir. Kulübün ceza vermesini bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Beşiktaşlı olmama rağmen neden kalkıpta bu konu hakkında başlık açıyorum ki demi ... Arkadaşlar Volkan'ın yaptığının hiçbir hoşgörüsü yoktur. Yaptığı çok büyük bir hatadır. Çıkıp özür dilemelidir. Basın açıklaması yaptımı bilmiyorum ama Fenerbahçeli taraftarların ona karşı tepkisini merak ediyorum açıkcası. Şu unutulmamalıdır ki, bir takımda herşey değişir. Futbolcusuda, teknik heyetide, yönetim kuruluda. Ama tek değişmeyen şey taraftarıdır bunu unutmayalım. Şimdi adam taraftara değilde bunlardan birisine küfür etse hafifletici neden mi olacaktı yok hayır tabiki de. Ama küfür ettiği kişi onun ekmek yediği yerin sahibinedir yani taraftarınadır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Sanki hiçbiriniz volkan'a küfür etmemiş gibi şimdi gelip volkan'ın ettiği küfürü kınamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 sen para verip küfrediosun, o çuvalla para götürüp küfredio. küfrün her şekli kötü ancak taraftarın ettiği küfürle futbolcunun küfrü karşılaştırılamaz. futbolcuyu televizyondan herkes izliyo, insanlara örnek olmalı sorumluluğunu bilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 iyide adama maçta ana bacı sövüyorlar birde sonra taraftara hic kimse kufur edemez diyorlar volkan da bir yandan haklı bir anlık patlama oldu tutamadı ağzını ardada az küfür etmedi maç bitişinde gerets ağzını zor tuttu gerçi 100 lerce belki 1000 lerce kişiden kufur yemek kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 valla o parayı bana ver, o golleri ben de yerim. istediğiniz kadar da küfredebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 herkez sen gibi değilki cemad :) herif gururuna yediremeyip bir anlık istemeden psikolojik (!!!) olarak oda karşılık vermiştir daha genç bir oyuncu öğrencek abisi öğrenecek ama bencede profesyonelce kalkıp özür dilemesi lazım nede olsa ona parayı kazandıran onlar [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 16:41 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 futbolcuların alayı küfrediyor. bi maça giderseniz canlı şahit olursunuz, antalya-konya maçı gibi mesela, net bile duyarsınız eheh. piskolojik baskı vs. volkan'a yakıstıramadım o ayrı.ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 profesyonellikten bi haber nedense diorum ya 4 büyüklerimiz. bir örneğidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bu arada video yu izledim de sunucu diyor tesislere dönüyoruz bakalım taraftar durulmuş mu? göstermeye basladıgı an alt yazı ile taraftarın yaptıgı tezahurat canlı olarak gösteriliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Evet her futbolcu küfür ediyor. Sahada on bin kişi küfür edince o susmuyor elbette. Ama Kimse dudak okuma yoluyla bunu tercüme edip insanlara izletmiyor. Anlayan kişi sayısı fazla değil yani. Ama geçip kameranın karşısında küfür etmek apayrı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Bence de bir futbolcunun taraftarına karşı dönüp küfür etmesi hoş bişey değil ama volkan zaten o türde bir futbolcu değil, bir anlık sinirle yapmıştır, henüz çok genç ve tecrübesiz olmasının payı da var tabi. Ama Volkan iyi biri en azından bir Tümer, bir Hasan Şaş değil. Volkan'ın çok üzerine gidildi. Geçen sene çok iyi oynuyordu bu sene de şanssız goller yedi ama hepsinde de hata değil. Biraz da fenerbahçenin savunmasına yüklenmek gerek bence. Edu denen adam ne halt yer allah aşkına. Neyse demek istediğim Volkan affedilebilir bu hareketi sonrasında ama aynı şeyi yapan Hasan Şaş kesinlikle affedilemez. Hem oyunu batırır, hem takım arkadaşlarını azarlar, hem de dönüp taraftara tavır yaparsa bu adam anasına bacısına sövdürmeye çoktan izin vermiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 volkan topa bir uçsan, saçların bozulur mu? Eç Volkan uçamaz mısın? Sen ne biçim delikanlısın? LoL adamlar yazmı8ş ya ehe süper olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yani Volkan beni şaşırtmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Fenerliler yanlış anlamasın, bu Volkan zamanında maçta sinirlenip tribüne dolu su şişesi fırlatmıştı, bir kadının başına gelmişti kadın ağlayarak staddan çıkmıştı, ha hiç ekranlara yansımadı o ayrı konu.. **burası tepki toplayabilir tamam :) sildim** Fener Serdar'ı tercih ederse çok iyi bir iş yapar bence.. [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 00:10 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Fener serdar'ı tercih etsin de, bütün puan kayıplarının sebebinin volkan olmadığını anlasın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Zaten volkanın nasıl bir insan olduğunu davranışlarına bakarak anlayabilirsiniz.Ben hiç şaşırmadım zaten böyle bir insan o, suratına bakarakta anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar