Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 başlık biraz karışık oldu belki düzgün açıklayayım : okul bitince web tabanlı bir oyun hazırlama planım var ancak bir sürü sayfa olacağı için oynamak isteyenlere önce sayfayı yükletmeyi (sadece tasarım resimler vs 'yi, scriptleri yine servera bağlanıp okuyacak) geriye kalan scriptlerle hallolacak işleri de server ile sağlamak istiyorum (bandwidth olayı yüzünden, fantazi olsun diye değil :) ) . (güvenliği falan şimdilik önemsemiyorum) php ile uğraşmıştım geçen sene ama sevememiştim, şimdi asp veya coldfusion 'a başlamayı düşünüyorum da bu istediklerimi yapabilecek olanı hangisidir (veya hangisi daha iyi yapar) ? yine anlaşılmadıysa => internet üzerinden bir mmo oynadığınızı düşünün ; yani grafik, ses ,vs.. zaten kullanıcıda kurulu olacak. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 23:59 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 normal bir web sayfası üzerinden bunları yapabilmen baya iyi javascript, ajax, herbişi bilmeni gerektiriyor. Senin istediğin tadda şeyler pek websayfasına gelmez diye düşünüyorum ben. İstediklerini flash öğrenip yapman daha olası, server konusunuda bi şekilde halledersin. hevesini kırmak gibi olmasın yalnız başına altından kalkman zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bunu için sadece nesnelerin path lerini makınada bulundukları yere göre verirsin olur biter. örnek kullanıcı senin dosyalarını c:dosya diye bir yere attı. sende bu yolu ya cookie ve ya db ye kaydettin. kullanıcı giriş yaptığındada path'i okur ve nesneleri ona göre getirisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 dosyaları adamlara indirt ve dosya yollarını file:// olarak ver. bkz. ogame bkz. geç mesaj yazıp farkına varmamak [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 10:07 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ben sanırım baya über hayal etmişim :). ben hiç http request olmayacağını düşünmüştüm onları derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 php'yi niye beğenmedin merak ettim:) asp densen ben kişisel olarak php taraftarıyım :) coldfusiona iyi diyorlar ancak denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 tamam birkaç fikir oluştu kafamda, teşekkürler herkese. (php yi sevemedim işte, bilmiyorum nedenini :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ayrıca javascript kullanman, optimizasyon açısından iyidir. server'ın yükünü daha da azaltırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar