by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 geçenlerde bir yazı okumuştum google ekranı eğer siyah olsaydı dünyada 1.500.000 $ lık bir elektrik parası (ortalama rakam) düşüşü olurmuş . . biraz araştırdım ve olayın lcd monitörlerde işe yaramadığını öğrendim . . tüplü monitörler her renk için ayrı bir enerji tüketiyor en çok enerji harcayan renklerden birisi beyaz mış .. saygılar.. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 21:48 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sen ultimaya laf atıp bizi koda kastıracak adam değil miydin yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Adamın açtığı konuyla alakasız laf etmenin ne anlamı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 patiyi siyah yapalım de haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Buyrun.http://userscripts.org/scripts/show/7700 Şu greasemonkey scripti ile patiyi enerji tasarrufu için kullanabilirsiniz. Edit: Todesengel'den esinlendim. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 23:26 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Daha bile az göz yoruyor ben sevdim ama yetkili şahıslar güvenli olduğunu duyuruna kadar bilgisayarıma script falan yüklemem, kişisel birşey değil kusura bakma ^^ Pati yöneticilerinden talebim olacak. Hem az göz yoran hem, enerji tasarrufu sunan bu sistemle ilgili çalışmalara başlasınlar. Evet talepkarım bugünlerde. [ [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:45 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 hmm bu enerji tasarufu olayını bilmiyordum. ilgimi çekti araştırcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Huun scriptin kaynağına bak istersen Sadece css style ekliyor Konuya geri dönelim: lcdlerde niye bir şey değişmiyor ki? Orda her pixel için aynı enerji mi kullanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 o siyah ekran bunalım yaratır insanda, sonra psikolog parasını hesaplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 said: Adamın açtığı konuyla alakasız laf etmenin ne anlamı var? tehşir olsun taşlansın istedim. ni hu ho ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Niahah. Dev yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ohannes , çok değişik bir yaklaşım , takdir ettim. yalnız gözler anasınınkini göreceğinden sağlık hizmetlerinde yetersizlik sonucu kör insan sayısında artış da görülebilirdi yani onu da düşünmek lazım =) bununla gelecek maddi zararlar vs.den bahsetmiyorum bile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Siyah gözü yormaz ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Göz yorma ve okunabilirlik konusunu araştırmıştım ben zamanında. Siyah üzerine beyaz font gözü daha az yoruyormuş. Beyaz üzerine siyah font kullanılmasının sebebi ise kitaplardan ve gazetelerden gelen alışkanlığın bozulmak istenmemesi. Kitapların o şekilde basılmasının sebebi belli zaten, masraf. Ayrıca siyah arkaplan daha iç karartıcı o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Evet siyah daha iç karartıcı, özellikle siyah sayfaya kırmızı yazılı kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar