SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 evet bu kampanya 28 şubatta bitiyor yani 2 gün kaldı şimdi aranızda bu kampayaya girip 256'ya geri dönen oldu mu. varsa nasıl oldular. Ben şimdi eski 256k ya geri döncem ama telefonla olmuyormuş. Fax ile olur diye bişey duymuştum ama nasıl fax çekicez yapan varsa örneği varmı. ya da bağlı bulunduğu telekom binasına gidip nasıl eski halien döndürülür. Telefonun üstüne kayıtlı oldugu kişiyi mi muhattab alıyorlar? 2 gün kaldı yoksa ayvayı yiycem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 faks da olmuyor. Telekom binasına gidiyorsun, tarife değişikliği formu istiyorsun, tarifeni işaretleyip numaranı yazıp imzalıyorsun. Form kutusuna koyuyorsun, düzeltiyorlar. Telekom. Ama bu kadar basit işte. Benim de aklım almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 telefon faturasını göreceğiz bakalım önümüzdeki 2 ay. Ondan sonra bir şey çıkmamasını bekliyorum. Tabi telekom bu, 10 yıl sonra çıkıp fatura + faiz koyabilir önümüze. 512ye geçtim bu arada ben, 256ya geçmeyi yediremedim gururuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bu 6 aylık dönem içinde herhangi bir ayda 6gb ı geçtiyse download miktarınız, otomatik olarak 256 ya döndürüleceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 İyi o zaman gitmemize gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 LOL 60'ı geçti benimki her ay ortalama olarak, 56kya falan düşürmezler inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben baya bi geçtiyidm faturaya nasıl yansır?(bu ciddi anlamda bayaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 lopeth emin misin bundan kaynak gösterir misin? ha bide eğer telekoma gidip yapıcaksak bu şeyi telefonun üstüne kayıtlı olan kişinin mi formu doldurması lazım annemin üstüne kayıtlı ben gitsem olur mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 imzayı annenin atmış olması gerekiyor. Form alıp götürebilirsin ama annene mesela, yani illa teslim edilirken imzalanacak diye bir olay yok, evde imzalatıp getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 valla beyler ben soyle yaptim. kampanya basinda dilekce yazmistim turk telekom gayretepeye bagliyim bugun o dilekceyi degistirdim tekrar 256 ya donmek istiyorum diye imza attim ki hat kardesimin ustune salladim onun imzasini 2124242 ye fax cektim burasi gayrettepe telekom 256 oldu Sizde bagli oldugunuz telekom u bulun fax gonderin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 annemin imzasını taklit edersem olur o zmn çok kolay bi imzası var çünkü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 aynı durumdan muzdaripim hat ablamın üstüne ve ablam şehir dışında üni yüzünden.hafif paniklerdeyim.kotaya hayır.bu dunyada son kalan 256 olsamda savaşçam.kahrolsun telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Anüse giren küçük bi nokta vardır kesin. Yada ben paranoyak oldum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 yani mart 1 de 256k ya geçmiş olacakmıyım?? telekoma gitmeden. kotayı her ay aştım hiç boş bırakmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ben tarife değişikliğini fax ile yaptım. İlk önce bağlı olduğum TT müdürlüğünü aradım yetkili kişiyle görüşmek istedim. Ondan sonra ondan fax numarasını aldım ve bir dilekçe yazdım. Üstünede "bimnemne hanımın dikkatine" yazmıştım. Daha sonra tekrar orayı arayıp faxımı alıp almadığını kontrol ettim ve 2 saat içinde tarifem değişmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Lopeth'in de dedigi gibi eger 6 ay icinde herhangi bir ay 6gb ı geçtiyseniz otomatik eski tarifenize dönüyorsunuz.. isterseniz 4440375 i arayıp sizde sorun ben bi kac kere aramıstım emin olmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Telefonla 1024 yapıyorlar da, neden 256'ya dönebilmek için faxıydı, dilekçesiydi uğraşmak gerekiyor? 1024'e yükseltme opsiyonunu kullanmak ile 256'ya düşürme opsiyonunu kullanmak arasındaki fark nedir? İkisi de bize tanınmış haklar değil midir? TT'nin mantıklı bir iş yaptığını bir gün görebilecek miyiz? Zeki Müren bizi görüyor mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Telefonlar 1024 yaparlar çünkü kotali yapmak işlerine geliyo.Ama millet uğraşsın diye 256 ya geçerken zorluk çıkarıyorlar.Ben bugun sabahtan gittim.Hemde istanbul b.evlerdeki santral bakırköye taşınmıştı taa oraya kadar gittim doldurdum geçtim sınırsıza.Ben bu kotayi geçersek 256 sınırsız a tekrar dönülcek işine güvenmeyim derim.Ordaki personelin sağı solu belli olmuyor çok sorun çektim zamaninda.Fax ile yada gidin direk doldurun forumu halledin işinizi şansa bırakmayın.Çünki 256 ya dönmezsek sürekli kotalida kaliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar