Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ciddi manada ben paticik'in artık demokratik bir ortam olmasını istemiyorum. "mawiman" Bu tip adamlarla beraber aynı ortamda bulunmak bile gerici oluyor bir yerden sonra , zaten bir dolu var sokakta bunlardan var ,bari burda olmasınlar.Burda bunlarla uğraşmayalım. Yurduna hizmet etmeyi kahvede okey oynamak ve adam vurmakdan ileri bir mantıkla göremeyen insanlar dolu her yer.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sacma sapan insanlari almayin suraya ya haddini bil apo kim hrant dink kim Hrank Dink bir gazetecidir kendi dogrusunu savunan Apo bildiginiz terrorist basi militan herifin teki once dogru duzgun konusmayi ogren sonra gel forumlari fikirlerinle sabote et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 13 Şubat 2004 yayınlanan bir makalesinden "'Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur." tamam belki arkadaşın tutumu yanlış gaza gelip fazla hard core girmiş olaya ama bu adamında savunulacak bir tarafı yok neticede bu oyunların sonu filistin israil olayına dönecek eğerki Türkiye soykırımı kabul edecek olursa bütün AB üstümüze gelecek bu mazlumlara kendinizi affettirmek için topraklarını verin diyecekler ki herkes biliyordur özellikle de bu forum kullanıcıları (bu konuyu başlatan adama nasıl saldırıldığını görünce sizinde aynı tayfadan olduğunuz kanaatine vardım hepiniz deil belki ama bir kısmınız) Ermenilerin Türkiye'nin doğusundaki topraklarında gözü war Wikipediadan alıntı Kopuntu veya diaspora, fiziksel olarak var olmasa bile, anavatanına bağlılık gösteren, yaşadığı toplumun dini, dili, ırkı ne olursa olsun kendi içinde kapanık olan azınlıklara verilen isimdir. Kopuntu, içinde yaşadığı topraklar anavatanı olmayan ve anavatanının bayrağını, marşını, dilini benimseyip yaşadığı toprakların içindeki kapalı küçük topluluk. Bu adamlar kendi gruplarını Ermeni Diasporası die adlandırıp sonrada ben Türkiye'liyim ayaklarına yatıyolar ama acaba hiç düşündünüzmü bu adamlar niçin Türkiye'li ? [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 16:35 tarihinde, yevaud tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 @yeveud makelenin tamamını yazar mısın? yoksa sadece orasını mı okudun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Hrant Dink kimdir biliyor musun mawiman ? Hrant Dink yeri geldiğinde bu ülkeyi bu ülkenin vatandaşlarından daha iyi korumuş bir insan, Ermeni soykırımını red eden bir Ermeniydi. Medya onu iyi göstermiyor o zaten iyi bir insandı.Burada asıl beyni yıkanmış olan sensin.Kimlerle konuşuyorsun bilmiyorum ama ilişkini kessen senin için iyi olur.Sonra sende Ogün Samast gibi "bilmiyordum" , " gaza getirildim " deme ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 said: 13 Şubat 2004 yayınlanan bir makalesinden "'Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur." tamam belki arkadaşın tutumu yanlış gaza gelip fazla hard core girmiş olaya ama bu adamında savunulacak bir tarafı yok neticede bu oyunların sonu filistin israil olayına dönecek eğerki Türkiye soykırımı kabul edecek olursa bütün AB üstümüze gelecek bu mazlumlara kendinizi affettirmek için topraklarını verin diyecekler ki herkes biliyordur özellikle de bu forum kullanıcıları (bu konuyu başlatan adama nasıl saldırıldığını görünce sizinde aynı tayfadan olduğunuz kanaatine vardım hepiniz deil belki ama bir kısmınız) Ermenilerin Türkiye'nin doğusundaki topraklarında gözü war Wikipediadan alıntı Kopuntu veya diaspora, fiziksel olarak var olmasa bile, anavatanına bağlılık gösteren, yaşadığı toplumun dini, dili, ırkı ne olursa olsun kendi içinde kapanık olan azınlıklara verilen isimdir. Kopuntu, içinde yaşadığı topraklar anavatanı olmayan ve anavatanının bayrağını, marşını, dilini benimseyip yaşadığı toprakların içindeki kapalı küçük topluluk. Bu adamlar kendi gruplarını Ermeni Diasporası die adlandırıp sonrada ben Türkiye'liyim ayaklarına yatıyolar ama acaba hiç düşündünüzmü bu adamlar niçin Türkiye'li ? Yazdıklarımdan hiç mi birşey anlamadınız ? [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 17:08 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yevaud; Burada Hrant Dink in o belirttiğin makalesi ile ilgili açılmıs olan davaya ilişkin bilirkişi raporu var ve sonuc olarak Türklüğü aşağılamadıgı kararlaştırılmış. Vurguladıgın cümle ise makale içinden cımbızla çekilip sanki yazı bütününde türkleri aşagılarmış havası verilerek ortaya atılan aciz bir komplo. Makalesininin tümünü okur isen Türk düşmanlığını zehirli kan olarak nitelendirip ermenilere bu düşmanlıgı sona erdirmeleri ve iki millet arasında dostluğa yer vermeleri konusunda çağrıda bulunuyor. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 18:12 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yevaud, o alıntı yaptığın cümlenin öncesini ve sonrasını da okur musun rica etsem. Edit: Anlam bozukluğu. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 17:28 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 @mawiman,razien: Fikri, ideolojisi ne olursa olsun öldürülmemeliydi. O yas tutma olayı da Hrant Dink'le alakalı değil zaten, bu ülkede ifade özgürlüğüne karşı yapılan çirkin oyunlara karşı bir eylem. Ayrıca bir de şu şekilde düşünmek lazım. Sen Ermeni olsaydın ve doğduğundan beri Türkler bizi katletti, topraklarımız alındı, oralar bizim hakkımız denilerek o ideolojinin empoze edildiği biri olsaydın sen de yazardın öyle şeyler. Suçlu o değil, suçlu onu bu hale getirenler, destekleyenler, beyin yıkayanlar. Ayrıca o adam Birgün gazetesinde de yazıyormuş arada sırada. Ben okumam ama okuyan tanıdıklarım var ve bölücü amacı falan yok o gazetenin, gayet Türkiye'yi seven insanlardan kurulmuş. Ayrıca bir grup aşırı milliyetçinin gazına gelip de "Hepimiz Ermeniyiz" sloganını beyinlerinden daha aşağıda bir yerleriyle anlayan kişileri de tebrik ediyorum ve bu kadar gaza gelmeyip, önce "Türk" olarak değil "insan" olarak düşünmelerini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Aslında arada diktatörlük yapmak lazım. Ilımlı islam modeli var madem ılımlı diktatör olayım ben :) Bütün üyelerin nick altına üye degil de Hepimiz Ermeniyiz yazsam. Bunu algılayamayıp da bune lan türküm ben heleloy diye çıkışan olur ise kapı şurda demek tam ılımlı diktatörlük modeli olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ben insanlık konusunda o kadar romantik düşüncelere sahip değilim. Gördüğümü söylüyorum ve karşılaştığım sonuç: Beyninden aşağıda bir yerle düşünen birisi tarafından, beynimden aşağıda bir yerimle düşünmekle itham ediliyorum vs vs vs Neymiş? Polemiğe sebep olacak yazılar yazmamak lazımmış. Hani burda medeniyetten, insanlıktan, fikir özgürlüğünden bahsedip dururken arada ince!!! giydirmeler yapanlar var ya, sözlerim onlara: Ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 "Hepimiz Ermeniyiz" lafını aşırı milliyetçilerin gazına gelip onların anlaşılmasını istediği şekilde anlamadıysam o zaman evet ben g.tümle algılıyorum bazı şeyleri ve mutluyum. Ayrıca insanlık hakkında romantik düşünce diye birşey yoktur, insanlık odr. Aslolan insanlıktır, suçunun -ki mahkemede suçsuz bulundu- cezasını hukuk verir, kimse kimseyi öldürme hakkına sahip değildir ve bunun bazı kesimlerce kahramanlık olarak algılanıp beyaz şapkalarla sokağa dökülünmesi en medeniyetsizce şeydir. Hrant Dink'i öldüren zihniyet ve Uğur Mumcu'yu öldüren zihniyet aynıdır. Ve o söz bunu protesto amaçlı söylenmiştir. Şimdi söyle bana Uğur Mumcu da mı vatan hainiydi? Onu da mı anmamalıyız?? Faşist eylemlere karşı durmamalı mıyız? Medeniyet bu mu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 nileppezdel ve dynamic Razien ordaki şeyi yazmadı yevaud'ın mesajını alıntı yaptı lutfen dikkatli okuyun =) Razienin önceki mesajına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Biz de Hrat Dink'i öldürenlere zaten dilimizin döndüğü kadar hakaret ettik. Vatan haini, çapulcu dedik. Elmayla armutları karıştırma. Ben aşırı milliyetçi de değilim, beyninden başka bir yeriyle düşünen birisi de. İsyanım var hüleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 dogru diyorsun cüce farketmemişim bir an, düzelttim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 said: Genel Yönetici DynamicK § 26 February 2007, Monday - 17:43 da buyurmuşki Aslında arada diktatörlük yapmak lazım. Ilımlı islam modeli var madem ılımlı diktatör olayım ben :) Bütün üyelerin nick altına üye degil de Hepimiz Ermeniyiz yazsam. Bunu algılayamayıp da bune lan türküm ben heleloy diye çıkışan olur ise kapı şurda demek tam ılımlı diktatörlük modeli olur ;) patilerin din ve ırk hanesi boş kalsın pilizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 onu ince bir mesaj vermek için söylemiştim. o tip bir müdahele forum temeline aykırı bir kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Razien kusura bakma baya yanlış anlamışım seni, sen o mesajı üzerine alnıma :) @huun: Önceki mesajlarına baktım da evet öyle anlamamışsın takdir ettim ve sert çıktıysam da kusura bakma :) Ama bence Ermeni-Türk gerginliği yaratma çabası değildi bu. Gayet samimi bir mesajdı, ama bazı çevreler bunu o yöne çekebilir. Kişiler de çekebilir tabii sonuçta insanların korktuğu bir durum o durum çünkü ellerine koz vermiş oluruz. Ermeni-Türk karşıtlığı zaten var ve buna sebep olan "Hepimiz Ermeniyiz" sloganı değil Hrant Dink cinayetinin kendisidir. Sence Fransa AB'ye bu fikri empoze etmeye çalışırken Hrant Dink cinayetini mi kullanır yoksa o sloganı mı? Ha evet oraya çekip bakın bikaç tanesi buna baş kaldırıyo ama çoğu Ermeni düşmanı da diyebilirler ama zannetmiyorum yani. Ve bir kez daha kırıcı olduysam ayıp ettiysem özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sevgi gösterileri abartılıydı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Sevgi gösterilerinin abartılı olduğuna katılıyorum. Hırant Dink'in öldürülmesine ve beyaz berelere kesinlikle karşıyım ama bu adamın medya maymunu edilip efsaneleştirilmesine, gereksiz ve boş sempatizanlığada karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Tartışmayı kızıştırmak gibi bir niyetim yok ama madem konuşu açıldı uzun süredir tepki gösterdiğim bir konudan bahsetmek istiyorum. Herhalde hepimize forward mailler gelmiştir. Genelde şu mesajı şu kadar kişiye atmazsan başına şu şu olaylar gelecek şeklinde olur bunlar, direk silerim. Fakat hrant dink olayından sonra çıkan "hepimiz ermeniyiz" sözüne tepki olarak bir forward geliyor: Olayda bir travestinin hikayesi anlatılıyor. Başına kötü şeyler gelmiş... Başına gelen kötü şeyler hrant dinkin başına gelenlerle bağdaştırılıyor sonra da şöyle deniyor: "Hepimiz zeynebiz, hepimiz travestiyiz" Şimdi bu forwardı hazırlayan arkadaş nasıl acaba? İnce bir mizah anlayışı olan tepkisini yazılar yazarak gösteren sabırlı bir arkadaşmı çok merak ediyorum. Ulan ey arkadaşım sen kendini nasıl bir şekilde ortaya koyuyorsunda herhangi bir ırkı, ne olursa olsun ne geçmişimiz olursa olsun, travestiyle bağdaştırıyosun? Ve bunu ince esprili bir metin haline getiriyosun? Suç bende bana bu forwardı yollayacak adamı listeme almamda. Eğer sizede bu mesaj geldiyse lütfen kimden geldiyse onunla ciddi bir konuşmaya girin. Rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 İşte o g.tüyle anlamış. Veya anlamak istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben bu ülkedeki hatta bütün dünyadaki insan müsfettesi popülasyonundan çekinmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 arkadaşlar ben yazdıklarımın arkasındayım çünkü bir vatan hainin nasılsa nasıl bir kaç kişi tarafından korundugunu gördüm Apo dan daha tehlikeli diyorum cünkü Apo hiç olmazsa niyedi belli bir gazeteci kimliginin arkasına saklanıpta bu ülkeyi bölmek istanbulu ele geçirmek istemiyor ve bu planlar yapılarken Fransa, Yunanistan ve diğer birkaç ülke ile sizler uyuyorsunuz sadece 28 şubatta ben ermeniyim demek için sokaklara çıkıyorsunuz kaçınız bir kars ta bir erzurumda veya bir dogu ilinde bu insanın yürüttügü propagandan haberi var kaçınız erzurum savcıgının bu sözde gazeteci insan için açılmış onlarca davasının oldugunu biliyor ... Ve bu insan öldü diyer kaçınız ermenistanın bizden tazminat istegini biliyor bu insan erministanın malı idi çünkü bu insan bu ülkeyi bölmek istiyordu ve erzurumda kars ve ıgıdır da kilisler kurulsun ermeni propagansı yaptıgı için kars emliyettinde yattıgını biliyorum ... Ve ben geri kafalıkla suç layanlara bir çift lafım var Türkiye sadece Türkiyedeki Şehirlerden ibaret değil biraz olaylar ilgilenin 28 Şubat ne için yürünecek bilin yok yeri yoq yazdıgımıda söyleyim benim nick 3 arkadaş kullanıyoruz benim k-> yerine q yapmam gerekiyor böyle yazılardaki benim oldugum belli olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 oo shared acc yasalara aykırı o olmadı işte 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar