Lucky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bu oyuna yeni başladım veeee şu yılanlardan öldürüorum sürekliiiiii... Bu oyunda neler yapmam gerekiyor :... Biraz yardımcı olursanız sevinirm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bence sen hiç başlamadan bırak hayatın kurtulsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 oyun icinde I harfine bas, invertory acilcak silahini goreceksin ona sag click yapip kullanim durumuna getir, yine hp pot olacak onuda sag clicle skill dizim tab'ina yerle$tir.. K harfine basip skill sayfandaki basic skilleri yine altta bulunan taba yerle$tir f1-f8 arasi sonra mob'u sec ve skillerini kullanarak oldurmeye cali$ :) tek ba$ina yetersiz oldugunu du$unuyorsan senin gibi etrafta worm/bulcan/bandicot oldurmeye cali$an diger oyuncularin uzerine tiklayip (sag tiklayip party yazisina tiklaya da bilirsin) sag alt ko$ede bulunan el sIkI$ma buttonuna tiklayiver, party yardimla$masi her zaman daha iyidir. zamanla ali$ip kendini geli$tirebilirsin. tavsiyem patos/logos isimli serverlarda oyuna ba$lamandir :) kolay gelsin. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 02:13 tarihinde, punishmyheaven tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hehehe.. bence yanına bi kaç arkadaşını al. tek başına zorlanırsın bu oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 said: oyun icinde I harfine bas, invertory acilcak silahini goreceksin ona sag click yapip kullanim durumuna getir, yine hp pot olacak onuda sag clicle skill dizim tab'ina yerle$tir.. K harfine basip skill sayfandaki basic skilleri yine altta bulunan taba yerle$tir f1-f8 arasi sonra mob'u sec ve skillerini kullanarak oldurmeye cali$ :) tek ba$ina yetersiz oldugunu du$unuyorsan senin gibi etrafta worm/bulcan/bandicot oldurmeye cali$an diger oyuncularin uzerine tiklayip (sag tiklayip party yazisina tiklaya da bilirsin) sag alt ko$ede bulunan el sIkI$ma buttonuna tiklayiver, party yardimla$masi her zaman daha iyidir. zamanla ali$ip kendini geli$tirebilirsin. tavsiyem patos/logos isimli serverlarda oyuna ba$lamandir :) kolay gelsin. eyv saolasın kardeş verdiğin bilgiler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 baslamasan daha iyi aslında şuanda item yapman cok cok zor olur :( ama gerci dupede kalkti piyasa düşer heralde ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 lvl 21 rouge var skill pointleri veremiyorum skill yok napıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 malis açıldımı bıçakçımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yok açılmadı. archer kasmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Oradaki npc den; Learn my skill points diyeceksin. Sonra archer veya assassin olacağına karar vereceksin. Skillerini ona göre vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kordinat yada npc nin ismini versen ben bulamadım senin harita oyunun haritasına hiç benzemiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 pardon eski haritayi koymusum digerini bulunca yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Theridone said: pardon eski haritayi koymusum digerini bulunca yollayayım. gereksiz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 terbiyesiz forum kullanıcısı seni x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 buldum ya bilmeyen için de yazim. merdivenlerden çıkınca dümdüz gidin havuzu geçin bi merdiven daha var onada bi kaptırın yaşlı amcayla muhabbet sonucu alıyosunuz skilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok önce abdest alacaksın akabinde tütsü babaya tel dikeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben muhattap olmuyorum onunla ağzı bozuk küfrediyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 orç varyör kas level 85te seni qymse tutamas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar