Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Paintball Zirvesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SEVGİLİ PATİLER

şimdi uzlaşmacı güzel ve süfer insanlar olaraktan "GELEBİLECEK-MÜMKÜNATI VAR" türevli insanlar ekliyor kendilerini listeye.yani şöyle bir durum var daha zaman belli değil,event belli değil bu listenin yapılmasının içeriğinde ortak toplanılabilecek zaman kararlaştırıldığında toplam kaç kişinin gelebileceği hesaplanmasıdır.o sebepten vizem var,keyfim yok demeyin aman.aylar boyu keyifsiz gezecek değilsiniz hem keyfiniz yoksa daha iyi gelin keyiflenin farklı insanlar güzellikler,tanımadığınız insanları vurupta kaynaşabileceğiniz başka bir yer bilmiyorum ben auha.

şimdi olası bir ortak karar alma anında gelebilecek kişiler isimlerini yazabilsinler.vizeler biter,havalar güzelleşir bir bakarız paintballa gidiyoruz,hadi bakalım :)

[ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 20:14 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Tarih belirlensin eger haftasonu antremana denk gelmezse %99.9 orda olurum..

15 Nisan bana uygun gibi suanda

edit.. Kimseye uygun degilmis ama :)

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 03:28 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sadece net bir gün belirlicez, 15'i gibi bir kanı oluşmuş ta, yok öyle birşey. Zaten vize dönemi olmaz büyük ihtimal, 20 Nisan sonrasına kalır gibime geliyor. Yani katılabilitesi olan arkadaşlar dahil etsinler listeye ismini.
  • Yeni Oluştur...