Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Benim de 16 sında sınav haftam başlıyo 5 günde 5 vize =) Daha çalışmaya başlamadım ve ezberlenecek binlerce sayfa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ne bu şimdi kimse gelmiyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 SEVGİLİ PATİLER şimdi uzlaşmacı güzel ve süfer insanlar olaraktan "GELEBİLECEK-MÜMKÜNATI VAR" türevli insanlar ekliyor kendilerini listeye.yani şöyle bir durum var daha zaman belli değil,event belli değil bu listenin yapılmasının içeriğinde ortak toplanılabilecek zaman kararlaştırıldığında toplam kaç kişinin gelebileceği hesaplanmasıdır.o sebepten vizem var,keyfim yok demeyin aman.aylar boyu keyifsiz gezecek değilsiniz hem keyfiniz yoksa daha iyi gelin keyiflenin farklı insanlar güzellikler,tanımadığınız insanları vurupta kaynaşabileceğiniz başka bir yer bilmiyorum ben auha. şimdi olası bir ortak karar alma anında gelebilecek kişiler isimlerini yazabilsinler.vizeler biter,havalar güzelleşir bir bakarız paintballa gidiyoruz,hadi bakalım :) [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 20:14 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ben gelemem ya :( annemler izin vermez sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Tarih belirlensin eger haftasonu antremana denk gelmezse %99.9 orda olurum.. 15 Nisan bana uygun gibi suanda edit.. Kimseye uygun degilmis ama :) [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 03:28 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ekle o zaman ismi abi .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 1-) apache 2-) laraken 3-) Aragorn 4-) gellidus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 gelmek istiyorum zira o gün sınavım var saat kaçta lakin onu bilemiyorum eğer saatler uyuşursa neden olmasın. 15inde gidiyosak tabi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Sadece net bir gün belirlicez, 15'i gibi bir kanı oluşmuş ta, yok öyle birşey. Zaten vize dönemi olmaz büyük ihtimal, 20 Nisan sonrasına kalır gibime geliyor. Yani katılabilitesi olan arkadaşlar dahil etsinler listeye ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar