Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Yapmayın böyle şeyler şaka apıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ikizler burcunun birini öldürsek ne olur ki bir daha var boşuna ikizler denmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ya ben başlığı görünce direkt olarak öldürmüştüm yandaki arkadaşı...İkizler burcuydu da o açıdan. Uyan olm şakaymış ehehe... kalkasana ya... Şakaymış olm kalk işte Hmm yazık oldu.Neyse öğrenmiş olduk bidaha yapmıyalım. Aaa benim eski hocalardan biri de ikizler burcuydu onu da öldürüyim ondan sonra yapmam bidaha. Aaa ama hangisiydi Boşveriyim en iyisi=) Evet evet yapmayın böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ölebilitem var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ikizleri öldürürseniz aslan burcuyla başınız belaya girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ikizler burcuyum ve çok şizo mazo bir burç benden demesi, fazla bulaşmayın ikizlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ölmem ben. gode mode on dolaşıyorum... ayrıca nocom un dediği gibi bulaşmayın ikizlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar