zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Yüksek level bir karakterle düşük level bir karakterin level kasmasına yardım etme ikmanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ederde bir sure sonra bayar :) questlerini hizli bir sekilde bitirmeye yardimci olur. birde 70 lvl se birkac dusuk instance i solo yapar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Örnek vereyim; Lvl 60 char ile yardım ediyorsun diyelim. Lvl 60 ile kesince 2 exp kendi kesince 50 exp geliyor( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yok 2 deil gecen kastım ondna biliyorum 8 falan geliyor char ortalama 30 lvl falan oldugunda arkadasın lvl 70 ise(ben) 30 olan kişiye 148 falan geliyor lvl 40 a kadar 108 e düşüyor bu rakam. şöyle bi örnekte verebilirim ben lvl 70 mage ile arkadası 8-9 dk da 8 k exp ortalamasıyla sm run yapıyorum. her run bu kadar tutuyor. bir de belli bir limiti var instance e sokmanın. Sm bitince RFD'ye sokuyoruz falan non-stop. baya da hızlı oluyor.questlerle zaman kaybedicegine yarım saatte lvl atlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Genelde questleri kırmızı olana kadar solo yapmak mantıklı daha sonra yardım alıp toptan 6-7 tane kırmızı questi kısa sürede yapmak daha karlı xp açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ya bence yeşil questlere dokunma , sarıları kendin yap , kırmızıları yap daha çok onlarda yardım al.. Yüksek level olunca iste alt levellardan işte o yapmadığın yeşil questleri (artık gridir tabi) yap.. Rep. Al.. Hızlı level atlarsın öyle.. Ha bi de item olayı var . Dungeon'a iki kişi gidin yüksek level olan şahıs hepsini kessin tüm itemları sen al.. Böyle yardım edilebilir işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Joanna's 1-60 guide ini oku torrenlerde var. Hızlı kasılıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yok 2 deil gecen kastım ondna biliyorum 8 falan geliyor char ortalama 30 lvl falan oldugunda arkadasın lvl 70 ise(ben) 30 olan kişiye 148 falan geliyor lvl 40 a kadar 108 e düşüyor bu rakam. şöyle bi örnekte verebilirim ben lvl 70 mage ile arkadası 8-9 dk da 8 k exp ortalamasıyla sm run yapıyorum. her run bu kadar tutuyor. bir de belli bir limiti var instance e sokmanın. Sm bitince RFD'ye sokuyoruz falan non-stop. baya da hızlı oluyor.questlerle zaman kaybedicegine yarım saatte lvl atlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Genelde questleri kırmızı olana kadar solo yapmak mantıklı daha sonra yardım alıp toptan 6-7 tane kırmızı questi kısa sürede yapmak daha karlı xp açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ya bence yeşil questlere dokunma , sarıları kendin yap , kırmızıları yap daha çok onlarda yardım al.. Yüksek level olunca iste alt levellardan işte o yapmadığın yeşil questleri (artık gridir tabi) yap.. Rep. Al.. Hızlı level atlarsın öyle.. Ha bi de item olayı var . Dungeon'a iki kişi gidin yüksek level olan şahıs hepsini kessin tüm itemları sen al.. Böyle yardım edilebilir işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Joanna's 1-60 guide ini oku torrenlerde var. Hızlı kasılıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar