zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Yüksek level bir karakterle düşük level bir karakterin level kasmasına yardım etme ikmanı var mı?
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ederde bir sure sonra bayar :) questlerini hizli bir sekilde bitirmeye yardimci olur. birde 70 lvl se birkac dusuk instance i solo yapar o kadar.
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Örnek vereyim; Lvl 60 char ile yardım ediyorsun diyelim. Lvl 60 ile kesince 2 exp kendi kesince 50 exp geliyor( SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yok 2 deil gecen kastım ondna biliyorum 8 falan geliyor char ortalama 30 lvl falan oldugunda arkadasın lvl 70 ise(ben) 30 olan kişiye 148 falan geliyor lvl 40 a kadar 108 e düşüyor bu rakam. şöyle bi örnekte verebilirim ben lvl 70 mage ile arkadası 8-9 dk da 8 k exp ortalamasıyla sm run yapıyorum. her run bu kadar tutuyor. bir de belli bir limiti var instance e sokmanın. Sm bitince RFD'ye sokuyoruz falan non-stop. baya da hızlı oluyor.questlerle zaman kaybedicegine yarım saatte lvl atlıyor :) Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Genelde questleri kırmızı olana kadar solo yapmak mantıklı daha sonra yardım alıp toptan 6-7 tane kırmızı questi kısa sürede yapmak daha karlı xp açısından. ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ya bence yeşil questlere dokunma , sarıları kendin yap , kırmızıları yap daha çok onlarda yardım al.. Yüksek level olunca iste alt levellardan işte o yapmadığın yeşil questleri (artık gridir tabi) yap.. Rep. Al.. Hızlı level atlarsın öyle.. Ha bi de item olayı var . Dungeon'a iki kişi gidin yüksek level olan şahıs hepsini kessin tüm itemları sen al.. Böyle yardım edilebilir işte.. Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Joanna's 1-60 guide ini oku torrenlerde var. Hızlı kasılıyor sonuçta. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1901091-alt-kasmak/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yok 2 deil gecen kastım ondna biliyorum 8 falan geliyor char ortalama 30 lvl falan oldugunda arkadasın lvl 70 ise(ben) 30 olan kişiye 148 falan geliyor lvl 40 a kadar 108 e düşüyor bu rakam. şöyle bi örnekte verebilirim ben lvl 70 mage ile arkadası 8-9 dk da 8 k exp ortalamasıyla sm run yapıyorum. her run bu kadar tutuyor. bir de belli bir limiti var instance e sokmanın. Sm bitince RFD'ye sokuyoruz falan non-stop. baya da hızlı oluyor.questlerle zaman kaybedicegine yarım saatte lvl atlıyor :)
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Genelde questleri kırmızı olana kadar solo yapmak mantıklı daha sonra yardım alıp toptan 6-7 tane kırmızı questi kısa sürede yapmak daha karlı xp açısından.
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ya bence yeşil questlere dokunma , sarıları kendin yap , kırmızıları yap daha çok onlarda yardım al.. Yüksek level olunca iste alt levellardan işte o yapmadığın yeşil questleri (artık gridir tabi) yap.. Rep. Al.. Hızlı level atlarsın öyle.. Ha bi de item olayı var . Dungeon'a iki kişi gidin yüksek level olan şahıs hepsini kessin tüm itemları sen al.. Böyle yardım edilebilir işte..
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Joanna's 1-60 guide ini oku torrenlerde var. Hızlı kasılıyor sonuçta.
Öne çıkan mesajlar