arthas1907 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya gerçekten 3 kat hızlandırdığı doğrumu???? tavsiye eden var mı?? bide ayrlarından bahsederseniz sevinirim :)) ( çok şey mi istedik yav?? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 O nedir ya ilk defa senden duyuyorum !![hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 eğer dediğini yapıyorsa yasaktır - kanunsuzdur. Bilen varsa hepimizi ışıtsın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dap tan bahsediyosan harrrrrrrrrriiiiiiiiikkkkkkkka bi program. Ama başka bişeyse senin dediğin bilemicem.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 su konuya birisi acıklık getirecek mi bugun birde Dap demissin DL. ederken kullanılan prog. mı ?[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Bende deneyecektim kablo ayarlarını hatta bilenlerden yardımda aldım ama yemedi :) 1 keresinde kabloyu serbest bıraktılar neden bilmiyorum 2 dosya 150kb/s ile DW ediyordu ve bir yandan da nette geziyordum inanılmaz birşeydi sonra titredi kendine geldi sabaha doğru kablo :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ilk actıklarında banada ole bir kıyak gecmislerdi 190 kb ile indiriyordum sonradan aldık babayı veri verdiler 13 kb :) ama iyi kullandık cekmedigim divx kalmamisti :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar