ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 resmi siteden falan açıklanmış, çatır çatır geliyormuş adamlar. Şimdi burada iki şey var, birincisi metallica için türkiyeden firmaların anlaşma çabaları. Süreçle ilgili açıklama yapılmasından kaçınılması isteniyor, ama böyle bir çaba bulunmakta. Olur da yalan olursa, burasıyla Atina arasında mesafe olarak hiçbir şey, sesleniyorum patilere. Rockwave kapsamında çıkacakmış bir de, festival olayına da gireriz^^http://www.rockwavefestival.gr/ şöyle demiş oriontürkte biri de, uçuk bir fiyat o bence:Uzun sayılabilecek bir tren yolculuğu için II.Mevki 153YTL yerine I.Mevki 255 YTL olarak düsünülebilir, konser öncesi harab olmamak için. Pasaport çıkartmak 75 + 1yıllık pasaport uzatma 135 +ülkeden çıkış parası 70 + vize 70 + 170 konser bileti dersek kabaca.... Daha yeme içme konaklamayı eklemeden o fiyata erişiliyor, ki bir de insanın cebinde ne olur ne olmaz bir garanti para lazım... Bence en az 1000-1200 ytl lazım garantili huzurlu bir konser izlemek için. bir de şey:http://www.vizeislemleri.com/yunanistan-vizesi.htm gerekli bilgilerin çoğunu verdim sanırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 türkiyeye de gelir onlar atinadan. metallica için atina falan kasılmaz bence, nasıl olsa arada bir geliyorlar tr'ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 metallica için atina kasılmaz çünkü düşünün bir serbest dolasım hakkı olan milyonlarca avrupalı genc var. nerede yer bulucan hem o konserde :) birlik olup adamları istanbula getirtmek için baskı yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya atinaya kadar gelip türkiyeye ugramadan dönen cok grup oldu zanletmıyorum ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Şimdi şöyle, aşağıya C/pleyeceğim yazının tarihini bulmaya çalıştım, oriontürk üyeliğim henüz açılmadığı için olmadı (yazının aslı orionturkte) Ahmet San bir şeyler yazmış türkiye'ye getirilmesi ile ilgili, ben geçtiğimiz hafta içinde top secret kıvamında bir şeyler duymuştum metallica'nın türkiyeye getirilmesi ile ilgili olarak. Bir şeyler düşünülüyor, görüşmeler de sürüyordu en son, onu söyleyebilirim en fazla şu an için. Ahmet San da şöyle yazmış: Bilebilecegin gibi Metallica yi 2 sefer Türkiye ye getirdim. Bu turnedede Atina dan sonra Istanbul a çok gelmek istediler. Grup ve menajerleri ve pazarlama ajanlari iyi dostlarim.Maalesef verilebilecek bir sinir bedel var. Ve maalesef eski asistanlarimdan biri GNL diye bir sirket kurdu ve dünya pazarini bilmeyen BKM cileri kandiriyor ve sanatçilara çok yüksek teklifler verdiriyor.Kimi yabanci ajanlar bu yüksek tekliflere kaniyor kimileri ise benim haricimdeki kisilerleçalismayi kabul etmeyip Türkiye yi turne programina almiyorlar. 100.000 usd lik DEPECHE MODE a geçen yil 425.000 usd ödediler. Vergilerle birlikte 600.000 usd Yani neredeyse bir trilyon tutuyor.Ve bu paralarida müzikseverlere ödedettiriyorlar. Yine 200.000 usd bedeli olan Sting e 335..000 usd ödediler. Bu iki sanatçi bu paralara kandi ve geldiler. Ama METALLICA aldiklari ANLAMSIZ YUKSEK BEDELLLI TEKLIFe dinleyenlerine fazla bilet parasi ödetmek istemediklerinden ve onlara saygilarindan kanmadilar ve benim önerdigimede gelmeyi mantikli bulmayip ISTANBUL DAN VAZGEÇTILER. Bugüne kadar en az 100 mesaj aldigimdan ve METALLICA severleri iki defa stadyumda bulusturan biri olarak bu açiklamayi yapmak zorunda kaldim. Bana görede GNL ve BKM yide bu davranislarindan dolayi kinamalisiniz. Bilgine sunarim. Sevgilerimle Ahmet SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 eski asistanın adresini versinde bi basalım evini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Belediye izlesin Metallica'yi, James'te ses mes kalmamis bitti oldu adamlar. Oturup Metallica DVDsi izlemek daha mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 15 temmuzda finlandiyada olcak metallicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ama sen orda olmayacaksın =) metallica aralıkta park orman'da değil miydi eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Hey yavrum hey. Ahmet San efendiye bak. GNL'e neler demi$. Bıraksın bu i$leri artık, jüri falan olsun popstara.Onun devrinde oldugu gibi olmuyor artık organizasyon i$leri.Madonna projesiyle yeterince eline yüzüne bula$tırdı zaten, ba$kalarına bok atmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bathory'i kiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Kafani kirarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 100.000 usd lik DEPECHE MODE a geçen yil 425.000 usd ödediler. Vergilerle birlikte 600.000 usd eh peki bunu acıkla ozaman batori hanım :) neden paalı getiriyonus, metallica yı neden getiremiyonuz hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 parasıyla diil mi kardeşim. vericek olan biziz, zaten yunanistana gitmeye kalksan (burda biletin 100ytl olucaını farzetsek) en azı 4-5 katına çıkıcak fiyat. bu durumda niye ötüo ahmet san? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya metallica gelse bile turkiyeye bi daa, o sizin dinlediginiz metallica mi olacak (kac kisi St Anger dinliyo burda seve seve?) biri alip DVD yi izleyelim demis, cidden projektor e para yatirin topluca kisi basina 20 milyon gibi, ses sistemi kurun topluca konser kaydi oynatin daha eglenceli olur bathory yukseldin heralde sen eglence piyasasinin piramidinde, piyasadaki dier millete nefret kusar hale gelmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Barkin, simdi de birisi mi oldum =*((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 @dynawing Bir grubu Türkiye'ye getirmek icin o kadar cok yoldan gecmen gerekiyor ki dynacım.Yurtdı$ı fiyatı 100bin euro olan bir grubun Türkiye'ye geli$i cok rahat katlanabiliyor.Yoksa gelmez adam.Sebeplerini sormu$sun.Hemen kabaca sıralıyım. En basitinden bakınca grupların sattıkları albüm sayısı. Metallica yada Depeche Mode gibi bir örnek yerine daha taze bir grubun örnegini veriyim size.Mesela Arctic Monkeys. Bu adamların albümü çıktıgında yurtdı$ında ilk haftada 700bin albüm satarken bu fiyat Türkiye'de 1000 bile degil henüz.E adamlar babasının hayrına "Aaa biz Türkleri cok seviyoruz, gerci albümümüz satmıyor demek ki dinlenmiyoruz ama olsun,biz yine de gidelim." demiyorlar malesef.Unutmayın ki organizatorlerden tutun gruplara kadar herkes para için yapıyor bunu.E sen albümü az satan bir adamı ülkene nasıl getirirsin?Normal fiyatını katlayarak. İkinciye gecelim.Bizim lojistik konumumuz.Avrupadaki festival ve konser tarihlerini göz önüne alırsanız bizimkilerle a$agı yukarı aynı..E sen bu adamı buraya getirebilmek icin yine yurtdı$ında bir haftada sold out olan bir festivalden vazgeçirip,özel uçak tutup,yine fahi$ rakamlar vererek ikna etmen gerekiyor.Cünkü diyelim Belcika'da festivale çıkacak olan bir grup 1-2 gün sonra Almanya'da calıcaktır,fakat sen onu Türkiye'ye getirerek 2 festivaldende alıkoymu$ olucaksın.Ne gerekiyor?Yine ucuk fiyatlar.Adam da salak degil 2 tane bilet fiyatı Türk parasıyla 300 ytl olan ve cıkar cıkmaz sold-out olan bir festivali bıraksın. Daha cok sıralayabilirim ama gerek yok. Özet olarak bu adamların gelebilmesi icin Türkiye'de tam kelime anlamıyla para sıçan organizatorlerin olması lazım. Neden? Cünkü Türkiye'deki festivaller ucuz,Türkiye'de sponsorluk fiyatları yurtdı$ıyla kar$ıla$tıgında komik kalıyor, Türkiye'deki festivallerdeki yemek,alkol,merchandising tüketimi yerlerde.Adamın dogru düzgün bir geliri yokken nasıl bu gruplara bu kadar fahi$ fiyatlar versin? Of cok uzun yazdım.Neyse son olarak da cok cok taze bir haber veriyim. Ingiltere'de t in the park diye bir festival var. Festivalde cıkacak olan gruplar $unlar. Arctic Monkeys, Bloc Party, The Killers vs vs. Türkiye'de böyle bir festival yapsan, biletleri 140 paund yapsan (yakla$ık 300ytl) ve aylar öncesinden cıkarsan bu biletler bitmez, festivale de ancak 5bin ki$i toplayabilirsin. Ingıltere'de bu festival bu sene rekor kırdı.Gectigimiz cumartesi satı$a çıktı ve 40dakikada (2400 saniye ediyor) sold-out oldu 40bin bilet..Eh bizim $imdiye kadar gelmi$ olan en iyi line-up'a sahip olan sudan ucuz Rock'n Coke bile sold-out olamadı.Aradaki farkı anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Volficim cok yukselmedim,hatta bıraktım diyebiliriz (=. Ama Ahmet San hicbir zaman sevilmedi bu sektörde malesef.Kendisi hala eski kafalı ve sanki bütün bunları bilmiyormu$ gibi batmak istemedigi icin girmiyor organizasyonlara,onun yerine TV falan kovalıyor kendisi ve digerlerine bok atıyor.Herkesin ona nefretini kusması cok dogal bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 penth sen hep birisiydin, sen oteki kadinsin anla bunu bathory hadi ya, uzuldum simdi, ne guzel adam taniyodun lan iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 eet lan beles falan giriyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 batorinin 40 dakika olayını pasteleyecektim ben de, bahsetmesi güzel olmuş. Adamlar smsle dağıtılacak 5 tane ek biletten bahsediyor şu anda. 5 tane bilet. SMSle dağıtılacak. Son 5 bilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sonuc olarak bathory kimseyi getiremiyorsun bizde beleş giriş gerçekleştiremiyoruz pati ahalisi olarak hı? neyse güzel bi gaz ile bathory den yılda bir görülecek uzun ve acıklayıcı mesajı almıs olduk. kerpeten kullanmadan da oluyo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 O kadar para bana kalırsa bi Metallica icin werilmez.Aynı parayla wacken yada graspop a gidebilirsiniz rahatlıkla http://www.graspop.be/pages/extra/bands.php http://www.wacken.com/de/woa2006/main-bands/billing-2007/ [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 22:40 tarihinde, AMO tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Fields Of Rock 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Dynacım burda konu$maktan cok ye$il sahalarda konu$mayı tercih ediyorum biliyosun ki. ayrıca beni bele$ bilet için sevdiginizi bilmiyodum. birazdan camdan atlayıp topic açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar