sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43732 bu topici hatırlayanlar bilir, 1 hafta açık kalmışt bilgisayarım ama star wars galaxies setupı zorunlu olarak restart atmıştı bilgisayarıma. o dakkadan itibaren yine kapanmadan devam ediyor bilgisayarım. vay be hayatımda ilk defa bilgisayarım adam gibi çalışıyor. 9 gündür error vermedi ve bir yavaşlama falan da yok. bill gates'e küfür etmesem mi artık ne :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya bisey diycem derkende kendimi cok ezik hissediyorum ama benim bilgisayarimin 4 hafta hic kapanmadigi olmustu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 rekorum şu an 15 günde 10 günde 1 falan kapatıp 10 dakka soğutuyom :) tatile giderken bi kapatıyım dedim gittim geldim 15 gün olmuştu dedim dinlensin biraz yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya bısey sorcam neden bu kadar cık tutuyorsun yahu bu makınayı ?[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ego[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: DynamicK, 19 September 2003 00:29 tarihinde demiş ki: ego[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım o dondurma güzelim... ulan dyna tanımasam dövücem de hadi yine iyisin :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar