BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 http://www.pathfinderthemovie.com/ kristof kolomp amerika'yı keşfetmeden 600 yıl önce yaşananları konu alıyor. vikinglerin yeni kıtaya seferleri sırasında unuttukları çocuğun tekrar ziyaretleri sırasında kendilerine kafa tutma hikayesini anlatıyor, yönetmen film için az diyalog bol hareket uyguladık diyordu bir röportajda, zaten r olan yaş sınırı az da olsa fikir veriyor. Beklediğim bir film güzel olacak güzel Çıkış tarihi : 20 nisan 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 DVD'sini aldım, izledim bugün fena bir film değil ama DVD'sinde sinemada gösterilmeyen savaş sahnelerinin olduğunu söylüyordu ki sinemada ne gösterdiler çok merak ettim. Burdan anladığınız üzere sadece izlenebilir film kategorisinde. 300 Spartalı'daki kan efekti falan var, hangisinde daha önce kullanılmış bilmiyorum ama kılınç kalkan sahneleri güzel. Bi de Vikinglerin zırhlarına bayıldım, baya şekil yapmışlar; zannedersiniz ki her biri az sonra Frozen Throne'a oturacak Arthas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar