Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ahahaha cahilmişmiş XD sen kullandigin ingilizce kelimelerin anlamini bilmicek kadar izbe bi durumdasin o zaman ? neyse ne halt oldugunu bilmeyen donme tiplilerle ugrasamam sabah sabah ırkını turunu ogren sen once iice arastir tarih sayfalarini ,git sagda solda symbiosis ile birlikte turklere kufret belki 2. iron beltide verirler ziyan . [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 11:20 tarihinde, Polithe1st tarafından güncellenmiştir ]
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Yuh artik paticikte de mi PaTRiota saldiriyorsunuz :D Kurtulacaksiniz bizden yakindir ...
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 offf bıktım harbiden ya ne boş adamlarsınız siz :S Gen.tr yi eleştiriyorduk şimdi de sizlermi yapmayın Allah Aşkına arkadaşlar ya :S Picallo'nun dediği gibi yakında bizden kurtulacaksınız.. Bakalım o zaman kimlerle uğraşacaksınız merak ediyorum şimdiden... [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 19:25 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 nese sorumu soram oyun suan nasıl lag felan varmı? premium bitti oyuna girmeye 2 saat calismama değermi sonra falconda evil wizard da yatmayım dipnot:cherkes yorumsuz
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 K2 ne zaman serverlarını yenilerse veya başka bir sunucuya geçerse o zaman kesin olarak düzelir... Başka türlü imkânsız gibi geliyor bana...
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 k2 ve sunucu yenilemek hmmmmm yanyana bile gelemiyorlar
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bu oyunda iice baydı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 gene reset geldi ares acildi diğerlerinin acilmasini bekliyoruz
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Cherkes ben bunu bi yerden hatırlıyorum..
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 nocom said: olayınıza karışmak istemem ama şunu belirtmek isterim ki çerkezler türk değildir. çüş nasıl türk degil lan,benim ananem cerkes dedem ise istanbullu paşa, şimdi saf ırk olmadıgını söylerim sana ama konumuz nedir bu dcler
Öne çıkan mesajlar