Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BBL 21. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş

toggie

Öne çıkan mesajlar

tartışma yaratma amaçlı söylemiyorum bunu ama GS taraftarının da BJK taraftarının da büyük bölümünün tahrik edilmesine gerek yok,doğuştan tahrik olmuşlar çünkü.

TT maçında Ahmet Cömert'te hiçbir yapmadığımız halde dış borcu kapatacak kadar para,susuzluğumu giderecek miktarda kola ve su şişesi yedik.Üstüne küfür de tatlı gibi oldu.

Bunun sebebi ne ? Baştan sona maçı önde götürdüğümüz için.

Son kelimene katılmıyorum o yüzden ama dersen maçta olay çıkarmayalım,katılırım.Ama benim yorumum o maçta kavga çıkacak,maç sırasında olmasa bile maçtan sonra çıkışta.İki azgın taraftar Ahmet Cömert gibi 100m lik bir yerde...
Sosyal ağlarda paylaş

BJK taraftarı yoksa tamamdır :P

Bu arada o maçta cidden hakemler çok kötüydü.GS'ye çalınmayan faul kadar TT'ye de çalmadılar ve çoğu zaman hem TT için hemde GS için önemli noktalarda çalmadılar.Ayrıca yabancı madde pek atılmadı dedin de yani az atılmışsa suç sayılmıyor mu bu ?

Ya da hakem tahrik ediyorsa gariban seyircinin ne suçu var ?

TT tribunu tamamen Telekom'un çalışanlarından oluşuyor ve çoluğunu çocuğunu kapan maça getiriyor hafta sonu güzel geçsin diye, orada rakip taraftar "Kanınızı akıtmadan göndermeyeceğiz" , gibilerden sürekli küfrediyorlar.Hadi bizi bıraktık Murat Kosova'ya bile para gitti gerçi ona gelmedi monitöründen sekti yandaki adama gitti.

Hiçbir şekilde atılmaması gerekiyor,tahrik ediyorlar da atıyoruz diyorsanız eğer bu insanliktan çıkmışlığın semboludur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben atılanları hiçbir zaman savunmadım. Hatta o kadar güzeldi ki o gün tribünler inanılmaz desteklemişlerdi ama sonra maddelerin atıldığını gördüğümde hemen foruma girip madde atanlar konusunda bir kaç uyarı yaptım. Buna rağmen bazı kalın kafalılardan tepki çektim.

Bugünkü maçta tıpkı geçen seneki kaybettiğimiz bjk maçında oldugu gibi örnek oldu gs taraftarı. Maçın artık kaybedilmesi kesinleştiğinde daha da artarak devam etti tezahuratlar. Ve bunu başarabilen tek taraftar da gs'de var, iddia ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yanlış anlamadın umarım orada insaliktan çıkmışlığın sembolu lafında sana gönderme yapmadım.

Özellikle ülkemizde büyük taraftar çoğunluğu küfretmeyi,madde atmayı vs. normal görüyor ve olmazsa olmaz statüsüne koyuyor.Benim tepkim bunlaradır.

GS'nin,BJK'nin ve FB taraftarının takımlarına verdikleri destek hiçbir şekilde tartışılmaz.

Ama benim demek istediğim şu, desteği niye insan gibi veremiyoruz.90 dk küfrettin eline ne geçti ? Takımına zarar .

ha ben burada sadece GS'ye de laf atmıyorum,hepsine laf atıyorum.Ben BJK'liyim yarım Çarşı üyesi sayılırım ama şunu içtenlikle söylüyorum ki ben BJK taraftarı olarak Çarşı'dan utanıyorum.GFB'den de Ultraslan'dan da nefret ediyorum.

Peki neden ? Bir taraftar grubu tribunu moda sokmalı evet ama bu mod hayvanlık modu olmamalı,bağırmayana dayak atmak olmamalı,bağırdığında da küfürü şart koşmamalı.Taraftar grubu tribunu medenileştirmeli,insan gibi takımına destek vermeyi sağlamalı.Tribunde ortaya çıkacak arızalara da cezasını vermelidir.Bizde ki gruplar malesef bunun tam tersini en ileri derece yerine getiriyor.

Bunun aynısını aslında Futbol bölümünde yazdım.Bu taraftar grupları kalkmadığı sürece ne futbol,ne basketbol gelişir , sporumuz yerinde sayar.Gerçi kaldırmak klüplerin işine gelmiyor ama neyse ...

maç hakkında yorum yapılacaksa eğer GS'nin kazanmasını daha çok isterdim.Bana kalırsa GS daha şanslı gözüküyor çünkü BJK'ye göre.

Zaten benim final dörtlüm TT-Efes-GS-FB :D bakalım neler olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Gs bu yıl iyi bir hava yakaladı coach Murat Özyer le ... Mac boyunca Gs ne savunmada nede hücumda iyi bir görüntü sergilemedi... Bjk de ise cevher etkili oldu aynı noktadan bulduğu 4 üçlükle gs savunmasının açıklarını iyi değerlendirdi....
Maç play-off mücadelesinde 2 takım açısından belirleyici olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...