Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Geleneksel Paticik Bowling buluşması

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

sanırım iskeleye doğru kadıköye dolmuşlar var onları kullanarak kolayca ulaşabilirsin. ordan da postaneyi kime sorsan gösterir. postanenin orda tansaş vardır görürsün zaten. onun hemen yanında cd satan bi yer görürsün küçük açık bi girişi var. orda zaten atlantis bowling[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 civarı olmasın olcaksa 6 gibi olsun en erken, ki 8 uygundur benim için gayet. işi gücü olan vardır zaten.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 18 September 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

babacum abi getirme dedi ama isterdim getirmek:) ama bi şartım var herkez bi ucundan tutucak bölece kimin olduğu belli olmucak rezil olmucam:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten 4 ten itibaren orda olacağım beni biliyorsunuz. Uzun boylu enli, sarışın hulk hogan. Saat 1-2 ye kadar açık atlantis merak etmeyin. Biz geçen sene yeni yıla orda girmiştik.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...