Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Geleneksel Paticik Bowling buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende gelicem.. Ama ufak bir sorun var :)

1) Istanbul'u pek bilmiyorum ben. Üsküdar / Fıstıkağacında kalıyorum. Oraya nasıl gelinir? Geldikten sonra dönüşte problem olur mu?
2) Nasıl ve nerede tanıyoruz birbirimizi?
Mesaj tarihi:
sanırım iskeleye doğru kadıköye dolmuşlar var onları kullanarak kolayca ulaşabilirsin. ordan da postaneyi kime sorsan gösterir. postanenin orda tansaş vardır görürsün zaten. onun hemen yanında cd satan bi yer görürsün küçük açık bi girişi var. orda zaten atlantis bowling[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
Bu akşam karşıya vapurla geçerim gidip sorarım kaça kadar açıklar diye. Sonra kediyi arıyıp haber veririm durumu o da size bildirir.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mesaj tarihi:
abi valla yarına kadar işallah kesin olur yarın 4-5 falan olsa warya neyse bana uyan başkasına uymaz zaten!herkezin ortaklaşakararlaştıracağı bi saat olması en iyisi![hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :(
[b]

Mesaj tarihi:
babacum götürsün beni:) bu arada 5 6 olsun 4 te okullardan dönemeyenler var 5 biraz riskli 6 en iyisi[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
Mesaj tarihi:
babacum abi getirme dedi ama isterdim getirmek:) ama bi şartım var herkez bi ucundan tutucak bölece kimin olduğu belli olmucak rezil olmucam:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
Mesaj tarihi:
tama abi ben 4 te falan gelicem oraya zaten seni görürüm !kaç kişi olacaz acaba neyse benim elimdede scrollar falan olacak![hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :(
[b]

• Yeni Oluştur...