zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Rakip arıyorum bu oyunda... Yazayım dedim=)
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 rakibin yok senin ^^ o deilde bu dövüş oyunlarını beceremedim gitti be.
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 SS4 biliyorum sadece. Birde mame32k da çalıştırmayı başarabilsem.. İmanım gevredi single player oynamaktan.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 oynarız kardeş. problem değil :)
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Nako Ruru / Rimu Riru' olaraktan her türlü figüran Babür ihtiyacı imtina ile karşılanır.Müracat özel mesaj...
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Selam Çok fantastik bir versiyon keşfettik iş yerinde. Hastalıktır biraz öğle arası hemen network de maçlar döner :) 80 mb lık 2004 yapımı special edition versiyon 5 olarak geçiyor (uncensored). Manga çizimleri eklenmiş ve bir yığın yeni hero var. Malum bir kaç site den edinebilirsiniz :) Zevkle oynuyoruz (gerçi benim favorim ss3 dür)
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ss5spe oynuyorum bende arkadaşla bilmemneyle... netten oynansa güzel olur...serinin bütün oyunları içinde benim en çok sevdiğim ss5spe oldu genel olarak ss3çü insanlar olsada en sevmediğimse ss4'tür ... ama oynarım yine mamede varsa oynayan
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ss5spe ile ilgili soruni adının samsho olmaması biz samurai showdown'u samhsho diye sevdik böle gönül verdik, "hadi bi samsho atalım" demedikten sonra ne kıymeti kaldı
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 İlk SS4 ile başladım, haliyle eski SS'lere alışamadım hala SS dendiğinde SS4 aklıma gelse de çoğu arkadaşın SS4 öncesi oyunları sevdiğini görmekteyim. SS 5'i oynama imkanım hala olmadı ve bu da beni feci şekilde rahatsız etmekte.
caine128 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Arkadaşlar bende rakip arıyorum bu oyunda. 2DF üzerinden online oynuyorum genelde. Varmı bakalım hala oynayan babayiğit bu oyunu? Her türlü yardımı edebilirim bir sorununuz varsa yüklemede çalıştırmada online oynamada falan filan. 2DF ni nnoolduunu bilmeyenler için: http://2dfighter.com/ Bu arada benim msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar